Коментари - Биткойнът поскъпна над 50 хил. щ. долара за първи път от 2021 г. насам | IT.dir.bg

Коментари - Биткойнът поскъпна над 50 хил. щ. долара за първи път от 2021 г. насам | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пичове :) престанете да се държите като някакви селяндури, които по цял ден пият пред магазина и обсъждат който минава - "тая па какви дънки си е сложила с тоя грозен г@з", "тоя що си е взел шкода, като на брадчеда голфа е по-добър и е по-евтин ", "аз ако имах парите на тоя, всеки ден ЩЯХ (много често използвана дума ) да съм с различна к@рва" , "тоя кво ми виси по цял ден във фитнеса - само се помпа, това не е сила . АКО му измаам един ЩЕ го нокаутирам (по скоро - не)" . всеки е свободен да си прави каквото си иска , стига да не пречи на другите (и да не дразни излишно другите !) .

Надувайте момчета, докат стане на парчета...

Не мога да повярвам, че биткойн милионерите не са се включи от малдивите, за да пръснат малко знание за нас тука... :))) Да не е паднал интернета на Малдивите? :)))

Зад тази пирамида стоят "единадесетте" банки! Някои спечелиха и ще спечелят, но мнозинството ще духа супата... Колко трябва да си прост, че да си мислиш, че някакъв си Сатоши го е измислил и рептилите само му се кефят! Същите са като тези, които хвърлят кинти през балкона на Ало-измамниците. Няма нищо случайно, бе, дебили!

"Около април ще настъпи халвинг на биткойна..." При нас от 1 Април една банана ще струва вече два банана.

Не че нещо, но вчера в Кауфланда вафла Споко Макси от 49 грама на промоция беше по-евтина от малката Споко от 30 грама - двете са абсолютно идентични с изключение на грамажа. Тъй че ситуации всякакви.

Ух тука пак специалисти по всичко са се из(а)казали. Проблема на тези, които вярват, че това е пирамида, балон, 0 и т.н, ще кажа, че трябва да почетт малко повече, за идеята и технологията стояща зад блокчейн. А ако не разберат нищо, няма проблем, ще се убедите, че не е за вас и може да подминавате такива теми с наведена глава. А ако вникнете в нещата, сигурен съм, че няма да пускате такива коментари повече.

Вярно е, че не съм "спец" по виртуалните неща , но ако ми покажат снимка на биткойн а не на златна монета ще си купя няколко.

хахаха ... явно ти е бедна фантазията. ето така изглежда един биткойн: //admin/news/what-does-a-bitcoin/code.png готино а, иди си купи няколко.

Ей сега отивам да си купя, най-обичам финансови съвети от непознати на интернет-а ;)

Приятелю, парите все повече ще стават виртуални, или може би 'кредити' или нещо такова, кой знае, но парите като нещо което може да пипнеш, като физическо средство или както ги познаваме в сегашната им форма ще изчезнат. Това е започнало да става, под една или друга форма. Вземи Юана, вече има разплащания с цифровата му "форма". Не съм пророк, но от това което се вижда, много малко хора, в един момент, ще разполагат с КЕШ. Така, че само снимките ще останат, а от снимки файда няма ;)

Докато се шегувахме тука......биткойна отиде с $1000 надолу......май трябваше да продавам :)

ОК....сега момента да купувам или да продавам е? :)

Такъв балон, като този сегашния, не е имало в историята. При nVidia е направо страшно. Доскоро седем компании влачиха цялата пазарна истерия нагоре, а сега останаха само пет. Всички останали го закъсват, но когато и тези спихнат, такова срутване ни чака, че... На фона но това, и тази шашма се понася с течението, но ще свърши на същото място.

Е нали щеше да става 0 ?

Аз пък четох, че 200 000 щеше да става 2020...

Аааа, за 500к го чакаме вече :)

Той си е кръгла нула. :-) Нищи не стои зад него. Никакъв реален актив. Един обикновен високорисков биклучав инвестиционен инструмент, нямаш никакви характеристики на валута!

Така е, но пък направи много хора милионери и все още е тук. Значи все пак има смисъл от него :) Или те е яд, че нямаш няколко стотин биткойна?

Стригане втора серия! :-)