Биткойнът с нов 18-месечен минимум

Цената на етериум вече е около 1 000 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С високите цени на тока на цифровите фермери ще им излезе през носа скоро.

Много миньори се отказват като така съответно се вдигат наградите да тези,които остават.След една две години като тръгне нагоре цената и не са продали е джакпот

Ще паднат още крипто-валутите. Това е чудесно, защото после като приключи след година две войната и ковид лудостта пак ще има + 5000%. Общо взето купуваш за 1 долар дъното печелиш 5000 долара после

50 де пак е добре

Много кеш изпуснахме. Ако някой е купувал с мисъл да става бързо милионер да минава в режим ХОЛД. Ако трябва няколко години. Ще оживее. Само търпение.

Вместо да копате койни, при условие че от крипто технологии и понятие си нямате, хващайте мотиките и почвайте да копате тютюн, картофи, там ви е силата. Е...ако искате да ядете в близкото бъдеще разбира се :)

нещо, което има реална стойност е кешовицата!!! Кешовицата дава свобода! Много модерни станахте с тия удобни картови разплащания! Сами се правите роби! И аз имам някой лев в банката за парлама от време не време. Но държа да ми се плаща в кеш за това което произвеждам. Произвеждам машини и въпреки, че имам банкови сметки ги избягвам всячески да движа пари през тях. Всички роби ме гледат странно колко съм демоде, бе да си дават сметката, че един ден ще гризнат хубаво дървото и тогава аз ще ги гледам стеанно. Ин кеш веритас!

парите по призюмция имат само абстрактна стойност без значение от носителя им - шарени хартийки или метални кръгчета с щампа. Това което банките правят е да предоставят услуга, хартийките и монетките ти да бъдат съхранявани при тях и евентуално прехвърляни към други банки по улеснен начин (някога с чекове, телефоннни/факсови преводи, сега дигиталната мрежа). Услугите се плащат, разбира се. Не споменаваш какъв точно ти е проблема с банките и банковите преводи, затова на мен ми звучи нещо като "карайте си вие ваще коли по модерните асфалтовите пътища, пък аз ще карам по старомодните черни пътища". Еми ... прав ти път!

утре държавата решава да забрани всички плащания и тегления и оставаш гол сопол! Нямаш нищо в джоба. Примери от тази година са Украйна и Русия, Китай пък е тотална тоталитарна блокада на всичко. Друго пък от нашата БГ реалност е 500% увеличение на месечните такси в банка ДСК от догодина! Да... точно така 500% не 50 или 100. Всичко виртуално което уж е с цел да те улеснява е всъщност с цел да те прави финансов РОБ. Ясно се вижда, че малко от хората тук са разбрали за какво говори човека и че повечето сте точно такива съвременни залупени роби, без да си давате сметка за това. Един ден ще го разберете и то много грубо ще го разберете и тоя ден няма да забави! Горните три примера са само от тази година!

не е само криптото, всичко е в гз. всички борси, целият фалишив западен свят е в посока гз. такава цензура и дезинформация не помня и при тато да е имало... това за инфлацията също е абсолютна лъжа, реалните цифри са в пъти повече! между другото, по официалните сороски медии в германия се заговори за "атомни бомбички", щом подготвят телетата на меркел за подобен сценарии, вероятноста да се случи е повече от реална.. що се отнася до криптото, води се истинска война като за последно и то защото, криптото е единственият начин за прескачане на бариерите които дъртите педофили и сатаняги поставят. ОБАЧЕ! това, че изродите пренасищат пазара с крипто означава също, че хората които го ползват ще се умножат лавинообразно и неизменно в едн момент цената му ще експлоадира нагоре. по-важното е, че за да се запази глобалното статукво, трябва глобална война, пандемия или природно бедствие... нищо добро не се очаква, нищо...

"такава цензура и дезинформация не помня и при тато да е имало..." явно татко ти е на около 20-30 години. та преди тактово ти време, може би по време на дядо или прадядо ти, само за слушане на западно радио получаваше от държавата за награда - разпит гарниран с кютеци в някое мазе, като тази награда е в най-добрия за тебе случай. случваше се и държавата да е по-щедра и да те прати на почивка в някой изправителен дом в някоя трудова бригада или ако си много примерен в Белене или да копаш уранова руда примерно в Бухово, пък на тебе толкова да ти хареса, че повече никога да не се върнеш. всичко останало, което пишеш, го отдавам на бурната ти детска фантазия.

Ако вчера си имал 1 биткойн и днес имаш 1 биткойн. Нищо не се е случило чак толкова.

да, такова нещо като инфлация/дефлация не съществуват, а цените на стоки и услуги са фиксирани от дядо господ вовеки веков още от сътворението!

Пирамиди... Фараон... И балъци за милиони... Куче влачи рейс диря няма, няма хей...

Светът и друг път е виждал такива чудеса. Много отдавна в Холандия например използват луковици от лалета като виртуална ценност (не са имали компютри) https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0 Тези неща върват когат в народа има излишни пари, когато обаче идва криза хората имат нужда от реални неща (топлина, храна, светлина, оръжие). Е, шепа хора са успели да обърнат виртуалните ценности в реални и даже са спечелили много, повечето хора обаче са загубили.... и това е нормално.

Тия луковоци съм ги чувал пак като се сравняват с крипто-то , ама примера е неуместен. В някое африканско село да отида като ги питам за биткойн ще знаят какво е, а тая луковица до скоро не я бях чувал и аз камо ли те..

Пирамидата си е пирамида. Който пръв си изтегли парите, той печели. Другите губят.

и ще си купуваш бензин за 100лв литърчето и хляб за 50лв...