Коментари - Вече има карта за разплащане с биткойни | IT.dir.bg
назад

Вече има карта за разплащане с биткойни

Лoндoнcĸи cтapтъп, ocнoвaн oт бивш cпeциaлиcт нa бaнĸaтa Сrеdіt Ѕuіѕѕе, пpeдcтaви дeбитнa ĸapтa oт нoв тип, ĸoятo дaвa възмoжнocт зa paзплaщaнe c ĸpиптoвaлyти.

Обратно в новината

Коментари - Вече има карта за разплащане с биткойни | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надувайте и вие... Πpoeĸтът Lоndоn Вlосk Ехсhаngе ĸъм днeшeн дeн пoлyчи oбщo oĸoлo 2 милиoнa пayндa oт ĸoнcopциyм чacтни инвecтитopи.

Такива карти има отдавна и се предлагат от много фирми, аз имам 2!

Голям праз, важното е, че дирника са научили едва днес.... Аз подобна карта видях за пръв път преди около година и даже не претендирам, че е била от първите такива...

Бог чрез Неговото слово записано в Библията ни казва, че основният механизъм по който ще бъде наложен белегът на авторитет на звярът (папството) в световен мащаб - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божият заповед, е отмяната на хартиените пари, за да мога слугите на лукавият (онази старовременна змия наречана дявол и сатана) да контролират съвестта на хората и да не им позволяват да купуват и ли продават ако не приемат този на челото си , което е символ на съзнателните решения на човека и вярата, или на ръката им, която е символ на труда и действията според вярата. Не случайно тази карта за електрони плащания и с змийски десен. Окултистите оставят своите символи навсякъде около нас, но малко хора виждат това.

Гоше, хартиените пари са измислени няколко стотин години след като учениците на неграмотните апостоли са преписали приказките им като евангелия. Не знам от коя секта ти ги шушнат тези глупости на ушенцето, ама вземи се огледай наоколо преди да ги дращиш по форумите.

Да не говорим, че хартиените пари са наложени насилствено от финикийците като вид измама тъй като не са желаели да се разделят със златото си. Никой не ги е искал въобще освен господарите да получават блага от нищото.

Апостолите придобиха дарби, които невярващият в нашият Създател никога няма да придобие. А и за какво му е на човек да учи в земни университети, когато има познанието от Бог, Който направи вселената за 24 земни часа и вика всяка звезда по име? Който настрои прецизно всичките и параметри с точност десетки знаци след десетичната запетая така че всичко в нея да е в устойчива хармония. Който е Създател на всичко видимо и невидимо, и го държи в порядък за времето което е определил. Който от началото изявява краят за да познаваме верните Му пътища и за да Го следваме с вяра и любов. Затова търсим Господа за да придобием истинска мъдрост и знание от Първоисточника на всичката информация, енергия и материя в битието. Когато глобалистите служители на лукавият отменят хартиените пари за да могат да контролират съвестта на хората както в тъмното средновековие в Европа, електронните пари ще бъдат пазени на сървърите на тяхната световна банка, и който не се поклони на тленният грешен човек и на лукаявият като на бог, ще бъде изключен от тяхната система и няма да може да купува или продава. Ако забелязваш в автобусите много отдавна има апарати за автоматично продаване на билети, които не са все още активни, защото чакат команда от контролният център на глобалистите. Но Господ е верен и истинен, и не оставя верните Му хора, така че който уповава на светият вечен съвършен Бог на силата и правдата, Чиито свят и непроменим характер е посветен на живота през вечността, няма да се посрами.

За какво са ви ? Да не би да пазарувате от deepweb ?

В момента, в който централната банка забрани обмяната на виртуални "валути" за реални пари и целият балон ще спихне. Тези "валути" са най-обикновени високо рискови финансови инструменти. Нищо повече.

В момента в който централната банка разреши кредит без обезпечение в милиарди, продължаваш да си плащаш за това без да имаш нищо общо с това......

Централната банка не може да забрани нищо, защото нищо не зависи от нея в случая. Нито е емитирала валутите, нито се търгуват на неин пазар.. нито пък има техническа възможност за забрана.

така ли? :-) хахах, наивници. Даже сте се вързали на глупостите за независимост. Помислете още малко и ще разберете, че ако ФЕД примерно забрани транзакциите на територията на САЩ на "вуртуални валути" и забрани обмяната на тези валути срещу долари /т. е. инвестицията в тези валути/ те ще отекат в канала. Вие си вярвайте, че са независими и дрън, дрън ярина. 3-4 центални банки да го направят и нещата ще се обърнат напълно. Все още не са го направили защото сега още надуват балона, т. е. правят пари. Скоро ще решат, че е време за жътва и само гледате.

Отдавна има такива карти ... но таксите по тези карти са убийствени, пък и криптовалутата не е създадена за това.

Защо е необходима карта, нали беше уж виртуално, без изедниците банки? А сега има карта и пак някой изедник ще набутва балъчетата.

Кажи го на двамата капацитета по-долу. Както се вижда, гражденчетата като тях първи тичат да се облагат с такси, щото са много умни. Разбираш ли...

Отдавна има карти за разплащане с биткойни!

Дай им малко въздух на селенчетата, те сега се информират и въздишът на новата мода. Похвално, че поне почнаха да информират, макар боязливо. Инфото си го има в нета, еми пусти мързел, не им се учът езици да четът директно статиите, еми чекът некой да им ги преведе с гуглето.

Se taia

пишАт, четАт... идва от глаголите пишА, четА :) Ама както ти каза - пусти мързел... 2ри - 3ти клас