Коментари - Тим Кук дава $800 млн. за благотворителност | IT.dir.bg
назад

Тим Кук дава $800 млн. за благотворителност

Шефът на Apple Тим Кук планира да похарчи цялото си състояние за благотворителни цели. Той ще задели средства само за образованието на племенника си.

Обратно в новината

Коментари - Тим Кук дава $800 млн. за благотворителност | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова без шум почнал да дарява пари,че чак аз научих

Филантропията трябва ли да е шумно ракламирана?

ФeниX

Да трябва. "Иска ти се да бъдеш като камък, хвърлен в езерце, от който в кръг се разпростират вълни"

усещам, че коментиращите всезнайковчета са на по 800 лева месечно, но не мислят, че да дариш 800 милиона е кой знае какво. и най-вече, ще да има някаква далавера тук с тея 800 мил. браво! вижда се, че ГИ РАЗБИРАТЕ НЕЩАТА, ИЗНАЧАЛНО! евала, ЦЪРВУЛЕТА! лапнете ми======0)

дълбоко го усещаш, хахахаха, гнусна пачавро!

Началник

======0)--- харесва ми как си играеш с него. дръж го здраво когато започне да потреперва. а-така, милата ми, нежно, нежно...

800 милиона долара са прекалено малко! Трябва да даде повече! Скръндза!

А ти през живота си дал ли си нещо или си прапраправнук на Бай Ганьо келепирджията.

да си даде черния дроб!!

... или з.дника, например, ако не е зает...

За комуноидите, каквото да направят американците все е лошо. За сведение другаря Путин е най-богатия европеец! Споменават се 25 до 40 МИЛИАРДА долари! Но той не е лицемерен популист, като американските милиардери и за това не дарява нищо...

A защо само 25 -40 млд. ? Кажи поне 250-400 млд. , 2.5 трл. , 4 трл. ... дай вихър на фантазиите си , не се подценявай ;)

добре е бг бизнесменчетата, дето 99% от тях плащат смешните заплатки, а пък се пъчат със скъпи коли, да вземат малко пример от ОБРАЗОВАНИТЕ им първообрази... ето така се прави. евала. бизнеса е само игра. забавление. нищо сериозно в крайна сметка...

Абе не се връзвай много на тези приказки за благотворителност. Аз откакто се помня всяка година най-богатите хора начело с Бил Гейтс разправят, че ще раздават стотици милиарди за благотворителност. И в крайна сметка стават все по-богати, а проблемите на Света се задълбочават. А наивниците като тебе вярват.

Преди да се изкажете неподготвени, малко проучете нещата - поне сега имате средства за намиране на информация мигновено и да спестите на хората времето да ви четат неверните изказвания. Не само, че се изказва, че дава, но всяка година Бил Гейтс дава толкова, колкото никой друг човек в света не дава. Справка - Интернет.

Връзват се тези, които не са живяли там! :)

" бизнеса е само игра. забавление. нищо сериозно в крайна сметка..." ако бизнесът ти е да си жиголо, и явно ти е, сигурно е така

Това е един от начините да си намалиш данъците. :)

е, и?

Ако не дариш ще ти вземат повече. е, и?

Личи си колко си плащал данъци.Ако имаш 100 милиона и дариш 80 от тях по ли си на далавера ако ти удържат 30% данък.Я да видим дали спал в ас по математика.

САЩ са велика страна, защото самите гражданите там са велики.

Аз пък мога да кажа и обратното - Рассия е жалка, защото гражданите и са роби.

niki_leo

И двамата сте жалки, защото хабер си нямате нито от САЩ, нито от Русия. Хората са еднакви навсякъде - във всяка една държава, независимо колко е изостанала, напреднала или под диктатура има свестни, има и мърша вкл. и у нас. В процентно отношение мършите и свестните се движат в сравнително еднакви граници навсякъде.

Само разликата е че едното е Див капитализъм.Питам аз някой да е чул Руски олигарх да дарява или четете тях за ненормалните им покупки на отбори,яхти,острови и вили.А да е чул някой Русия да праща помощи на бедстваща страна?Отговор не търся аз си го имам,отговорете си сами.

БРАВО. Истински американец.

Правилното заглавие трябва да бъде: iзомбитата даряват 800млн. за благотворителност. Но в днешния объркан свят най-големите тирани-капиталисти са най-големите филантропи.

Гошеее седни поработи малко да напълниш държавната хазна! с форумни изстъпления нема да стане!!! :)))

Да даряват могат само двама от двете най-големи комапнии - МС и Епъл. Това е! Най-големите.

тея са ми скучни дайте нещо за Хю Хефнър как си пуши пури и обрграден с млади мацки и машинка за стимулиране на сърцето...кабели да висят изпод халата на батерии да кара и пак се забавлява :)))

да дари и на ромските организации в България :)))

Велик! Именно заради такива хора Apple са велика компания!

Това е личен избор и няма нищо общо с компанията. След смъртта пари няма да му трябват. И е гей - на кого да ги остави?

И Елтън Джон е гей, но има деца. Каква е мисълта ти в последното изречение? И за тях има начини да имат деца.

с повече хора като въпросния господин, човечеството ще върви напред !

Кое му е великото? - Обикновен амбреаж !

Ти си амбреаж по душа. Колко дари ти?

Велики са постиженията му, велика е постъпката му, велика е човечността му. Все неща очевидно непонятни за теб, дегенерат.

Ако всички бяха като него, човечеството шеше да се затрие за 100 години.

А с такива като теб процъфтява ли??? Отвратително хейтърче.