Коментари - Сбъдната прогноза чертае мрачно бъдеще | IT.dir.bg
назад

Сбъдната прогноза чертае мрачно бъдеще

Удивително точна прогноза за биткойн, направена през 2013 година, чертае мрачно бъдеще за човечеството.

Обратно в новината

Коментари - Сбъдната прогноза чертае мрачно бъдеще | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Назад към Природата !- Жан Жак Руссо.

Биткойн го чака съдбата на холандските лалета от 17ти век. Когато зад една стока не стои никаква реална стойност освен високото търсене, рано или късно се срива. Това не пречи на спекулантите да я шортват и да печелят всеки ден. Какви икономически показатели или обезпечение определят цената на биткойн да е $1,000,000 вместо $1, всичко е базирано на масова истерия и високо търсене. Както беше казал Рокфелер ако не се лъжа: "Рабрах, че е дошъл момента да продам всичките си акции когато човека, който лъскаше обувките ми започна да ми дава съвети в кои акции да инвестирам." Няколко месеца по-късно идва Голямата депресия.

дкми

Всичко издиша.... значи, в "цитаделите" живеели само богати... и тоя: "he received a tip of 0.01 Bitcoin back in 2013 for calling someone a "faggot" when he was a 16 year old boy. Upon making this discovery he bought an airline ticket, left his house without telling anyone anything and went to a Citadel." Значи, за 10.000$ (колкото ще струват 0.01 биткойна, ако той стане 1 милион) може да си купи самолетен билет, и да се премести в "цитадела"? Е, то няма лощо бе! Къде ги тия цитадели, искам да си купя... щом за някакви си 10000 долара мога да си арантирам бъдещето :)

Интересна статия, но най-интересното в случая е пропуснато. Автора на въпросният пост от 2013 година е станалият известен по трагичен начин сериен убиец Luka Magnotta. За повече информация може да посетите google или wikipedia.

да, с мрачно минало, живеещи в мрачно настояще и ги чака мрачно бъдеще. времето в ада е просто, заблуда за обречните. действитлно е факт. този тип явно, неслучайно е имал детайлни познания в тъмната материя..

Ама те руските мужици и сега това правят кизползуват интернет само да крадат дестабилизират и тролят . Докато останалият свят използва интернет да се развива и твори руската сволоч само мърсотий прави. Но Видов ден е близо

Мърсотий ще да е някой римки генерал, нали? Въпросът е Мърсотий ли е, или Мърсотѝи? Колкото сте по-неграмотни, толкова за по-умни се имате, дръвници прости.

каза най-умниа, самоблубен бог у сайта...............а да, граматичен бог, не друго.

Лапкай си лесни парички,щом някой дава,но гледай да не настъпиш накой път говното

Типично за блядовете те само това знаят да крадат и да поемат много да поркат

но киберпрестъпници от Русия крадат 60% от парите пък добрите кравари естествено лапат мухи да ги ожалиш....смешници

За всички балъци, упс извинявам се. За всички почитатели на криптовалутите създадох моя криптовалута, казва се ХУЙКОЙНТ и е продавам евтино. Само за 200 долара бройката. Може да я закупите на сайта link

Така и баба може да...предвижда! Какво му е вярното и какво е предвидил? Богатите живеят в "защитетени градове" от ...стотици години - колко човека могат да влезнат в огромни пространства в Бавария, около Москва, Ленинград, в редица щати на САЩ? Територии с големината на държави са достъпни само за хора от определено съсловие. А относно "цената" на крипто валутата..."грешка" от 10% и повече, въобще не е точно предвиждане, защото валутата вече минава 12000$, а не ...10000$ и от доста време 1%-2% от хората по света / имам предвид тези които притежават 90% от световното богатство/ си живеят отделно от всички останали и търгуват помежду си само фективно "използвайки" долари, рубли или какато и да било от т.н. нормални валути!

Абе, не е станал още 12000. :)

Към автора или някой друг информиран. Бихте ли споделили линк към оригиналния пост. Благодаря

Намерих го. Ако някой се интересува: https://link

xakepxakep

Благодаря за линка.

Пирамиди фараони и ........ тн.

Гогов, бих казал, глупако! Биткоин се пише с "и", а не с "й". Думата е коин, като воин. А не койн, като във войвода. Coin - коин.

Много омраза пръска от теб. Воин и войн е една от многото дублетни форми в българския език, т.е. и двете са верни. Едва ли има ясно становище на водещите филолози по-темата, но щом воин/войн е дублетна форма едва ли ще има сериозен аргумент коин/койн да не е.

Напъните да коригиаш правописа на другите демонстрират само, че нямаш какво да кажеш а ти се ще да имаше и това те измъчва. Настрана от това намери и прочети primer.txt - четиво от 80 - те за етикета в usenet. Едно от нещата, които още от тогава са идентифицирани и посочени като проява на липса на вкус е коригирането на правописа на другите. Грижи се за собствения си правопис и остави учителите в основното училище да коригират правописа на учениците си, това е само тяхна работа.

голем смех е тази статия.. голем! "..киберпрестъпници от Русия крадат 60% от криптопарите и.." Апокалпсис! Хахаааааааа.......+ Много добро материалче! Толкова дебилни коментари породи, че процентите засенчват онези на червения проф. Дръжте се здраво за зелените трици и успех в ".. съпротивата, която подготвя атака срещу интернет инфраструктурата и въобще срещу всички компютри..." хахаааааааа....

Биткойна е прекрасен начин за спекула и след , като бъде изцеден , просто ще бъде закрит , като проект. От големите. След като са кеширали. Все още има място и за малките рибки, но хранителната пирамида никога не се променя. Предлагам ви да инвестирате в други криптовалути, чиято стойност също се влияе от курса на биткойна.

Биткойна е една усъвършенствана Понзи схема- докато има търсене цената му ще расте. Банките не го забраниха, за да могат да участват легално, но не официално. Те лъжат , че не участват - грандиозния скок в цената е предизвикан от търговията на големи количества, респективно големи инвестиции. Цената му вече достигна нива при които само многото пари могат да си го позволят. Логично е в един момент някой/някои от играчите да започнат продажба,з а да реализират печалби, което ще свали цената рязко. Възможно е дори до нива, на които да стане пак привлекателен за малките играчи и те пак да започнат да купуват.К оето всъщност е и идеята. До следващия спад. И до следващия скок. Моето мнение е , че флуктуациите вече са изкуствено контролирани не от големите участници в процеса и това го прави балон- някой вече държи и иглата и помпата за него.

Къде виждате разлики между долара и "една усъвършенствана Понзи схема" !?

Гогов, нямаш ли умора?!

Биткоин и алт сшит трябва да бъдат забранени най-малкото от екологична гледна точка. В момента биткоин харчи повече ток от 15-20 държави(по отделно), което е абсолютно неприемливо във време когато се говори за глобално затопляне.

Ако толкова си се загрижил за средата, има множество нови алт койни, които не се копат и като цяло те са бъдещето, защото се оказа, че точно копането е ахиловата пета на бития кон.

Продължавайте да си набутвате кинтите във виртуални кинти и после се чудете що гръмнал поредния балон. Тъй де докато има балъци ще има и бизнес.

Тази реплика за балона вече е произнесена милион пъти през годините все още чакаме да се спука балона.

Ех, ако не ви бях послушал вас финансови гений с тоя балон преди 5 годни, сега щях да съм милионер.

е, щом има и лоши руснаци в схемата, новината е вярна...

сарказъм, за тези дето не разбраха от пръв прочит

Колко остроумно, леле.

Luka Magnotta е престъпник от Монреал, осъден за убиването на едно китайче, разчленяването му и изпращането на части от тялото му до различни партийни централи. Дира, от къде черпите новините си!

Хубаво е да се прави разлика между псевдоним в сайт и истинско име:)

Някой който е пътувал във времето да каже каква ще е цената на Биткойна през следващата година. Не се правете че не сте ходили в бъдещето!!!

Публикацията е reddit е от 2013, архивирана, т.е. не може да бъде променяна. Т.е. това което е казал е било предсказание, но наполовина, тъй като не е познал за 1000 през 2015

еййй аман от англосаксонски идиотизми, пак Русия им виновна или ако не сега то в обозримо бъдеще но СЕГУРНО е ч тя ще е виновна, баси боклуците прозрачни

Дрън-дрън. Ето ви нагледен пример за фалшива новина. По интернет форуми е пълно със шегаджий, които се опитват да предсказват бъдещето или се представят за 'пътуващи из времето' като този юнак. Нормално е малък процент от хилядите предсказания да се случат.

Само бавничко осмислете какво ви казвам! Първо! Биткойна е ''стока'' на борсата! Борсата е място за спекулации и нищо друго! На борсите се печели като спекулираш с рисков капитал! От няколко години лихвите по депозити навсякъде в развитите икономики са крайно ниски! Рисковия капитал който богатия и не толкова богат инвеститор може да отдели ,е нещо което не ти пука,че ще загубиш! Вкарания все повече ''рисков капитал'' в търговията с биткойн повдигна стойността му главоломно.Това създаде психоза, впрочем - ще по-голяма психоза у тези които обичат да изкарват лесни пари! След като ''толкова лесно'' се печели от спекула с биткойн, се увлича още по-голяма маса спекуланти! На практика, всичко това е плод на съвсем естествената човешка алчност! Дали това е пирамида?ДА , когато има спекула, винаги има пирамидални структури. Къде по-малки. къде по-големи! Аз прогнозирам,че в съвсем обозримо бъдеще до 2 години ,маса народ ще вие на умряло , след като загуби парите си от манията по криптовалутите;)

БРЦК

Знаеш ли колко нелегален оборот се върти през биткойн? Оръжие, наркотици, пране на пари?

Сега ти осмисли аз какво ти казвам. 1. Биткойна не е само стока на борсата. 2. Биткойна е балон, но никой дори и ти не може да прогнозираш докъде ще стигне и кога ще се спука. 3. Криптовалутите, може би са валутите на бъдещето

на коя борса по-точно?

Интересното в биткоина е това, че количеството му е ограничено/ т.е. не се "печатат"нови емисии/ и цената му раста поради нарастване на търсенето. Освен това, поради дори сега значително високата цена, не позволява т.н. по-бедни ...да купуват цели биткоини или дори няколко десетки или стотици. Така, че в крайна сметка, тези т.н. "пари" постоянно си остават в притежание на тези които са ги създали! ;-)

Защо ни занимавате с постовете на психично болни хора ? Нали въпросния е писал, че бил пътешественик във времето ? Още като се прочете това и трябва да спрете да се занимавате с него.

Пътуване във времето (напред) е отдавна осъщяествено от американци и руснаци. Освен това съществува т.нар. remote viewing (дистанционно наблюдаване на бъдещи събития), което ам. и рус. използват за военни цели. Този момък, дето ви предсказва стойността на биткоина, може само да изпълнява (най-вероятно) поръчка на големите фин. акули с предсказуеми последствия, но това не означава, че онова, за което не знаете, не съществува!

Няма време! Няма бъдеще, няма и минало, има само настояще. Всичко останало е фикция.

като говорим за психично болни.... дето е казал народа "не питаи лудо..то само ше се обади"

Ако в някоя статия няма плюене срещу Русия, еле пък руски хакери - то на автора на англосаксонската медия ше му дърпат ушите. Минимум!

е какво да правят като основно киберпрестъпленията се правят от руснаци? Както и фалшивите новини също излизат от Путлеристан! Само щото на някакъв скапан руски трол не му харесва, да крият ли, какво ?

Например имаш сайт за фалшиви новини fakenews. com - ако не го разкъсам крият линковете. Търсиш първият "who is domain". Там пускаш името на сайта - домейна. Излиза: Registrar: GoDaddy. com, LLC Registration Date: 1999-01-24 ... REGISTRANT CONTACT Name: George Bacon Organization: Fakenews И е щатски дори според стара статия тук на Дойче Пропаганда и че печелил по 10 000 долара на месец от реклами. това е заради таргетизирането в САЩ. Тук щеше да десетки пъти по-малко.

Садете си картофи и нямате проблем.

биткойнът е сбъдната мечта...

След като символа на биткойн има същите две верикални чертички както символа на долара, около които онази старовременна змия наречена дявол и Сатана се е увила, то е ясно който стои в основа на тази имагинерна валута. Те сами си го казват но завоалирано. И целта им е ясно разрита в Божието слово, за да не бъдем заблудени.

Забелязвате ли как новата биткойт мантра ни се натрапва от вавилонците глобалисти по същата рецепта, както мантрата за опасноста от изкуственият интелект, какъвто не съществува? Защото те скоро ще отменят хартиените пари за да могат контролират съвестта на хората като в тъмното средновековие, чрез финансовата система. И да могат да наложат белегът на авторитет на папството (библейският звяр който излиза от морето) - неделният закон, който е в директно противоречие с четвърта вечна Божия заповед, не случайно започваща с думата "Помни". И сега подготвят обществото за този преход. Същите които ни натрапват своите си мантри, ни говорят и за опасността от "фалшивите" новини - новините които правят тяхната пропаганда безполезна. Но ако обичаш ближният като себе си ще го лъжеш ли? Ще го крадеш ли? Ако не обикнеш светият Бог и ближния, как ще наследиш Божието вечно царство на правдата и истината? Защото любовта е основен принцип на вечният живота. Истината е любов смисъл и бъдеще.

Ето и моята прогноза за 2025: военен конфликт със Северна Корея. Война между арабските държави. Първата жена президент на САЩ. Глобална хакерска атака, която ще доведе до срив на финансовата система. Земеделската земя ще стане най-ценния ресурс. Декар земя ще се продава по-скъпо от тройунция злато. ЕС ще се разпадне като главната причина за това ще е нелегалната емиграция. Глобалното затопляне продължава. Човек ще стъпи на Луната, но на Марс все още не. Това са моите предположения.

Човекът отдавна е кацнал на Луната, а Ю. Гагарин въобще не е първият човек, летял в космоса. Прогнозите, които оправиш са реално възможни, с уточнението че сценарият на това, което ще се случи в близко бъдеще, се знае от "посветените", и той е написан отдавна. Нещата не са такива, каквито ги учихме и ни учеха досега, и всичко, което сме приемали за вярно и дадено. Това е от мен и можеш да ми вЕрваш, ако разбира се, ако не приемаш реалността за истинска и единствена.

Кой го казва че човека е стъпил на Луната? Ти присъства ли?

От обикновените хора зависи всичко, които съставляват 99.99% от населението на Земята. Останалите 0.001 % олигархия контролират финансовите системи и богатства на планетата. Да не мислите, че биткойна е случайно измислен. Да така ни се натрапва да мислим и да ни заливат с всякакви реклами, за да подвеждат хората да инвестират парите си с обещания за седмица да станат милионери, но всъщност това е още един ход на световната олигархия да ошушка глупаците, а те са много.

А!? В смисъл, кой те кара да си купуваш криптовалути?! Парите са просто едни хартийки, чиято стойност реално едва ли можеш да определиш, докато при криптоивалутата таси сотйност е по-висока защото не може некой политически лидер да каже отпечатайте 102348709283091283 биткойна, че трябват парички за папичко.

Щото викаш стойността на биткойна е много ясно определена, а!Я да ти чуем теорията за това как се определя стойността на биткойна? Значи като не знаете значението на някой термини що се мъчите да разсъждавате върху тях не мога да разбера. Откакто инженерите започнаха да обясняват икономиката на финансистите всички станаха големи разбирачи.

"...а богатите хора живеят в защитени градове, наречени цитадели". И Бастилията беше цитадела, а днес от нея няма дори прах, остана само едното име.

С'а к'во да пра'им!? Да си търсим ли майнъри и да копаме или да си купуваме други криптовалути?! Сащианците да се спират да печатат хартийки и биткойна нЕма да лети у небето.

КВО РЕАЛНО ПРОИЗВЕЖДАТ ЦУКЪРБЪРГЪРА , ГУГЪЛИТЕ ИЛИ МАЙКОСОФТ ???

казваш ако не можеш да го пипнеш не е реално....

Софтуаре, не че го произвеждат, най-вече го преписват, ама от време на време, някой напише нещо ново. Иначе то за т'ва нашата икономика го окъсва, щото индустрията вече не дири бачкатори, а оператори на машини. Иначе капитализма предполага точно т'ва, след време когато човешката работна ръка ще е излишна, тия дето притежават роботи ще живетя у цитадели, че да се пазат от бедняците дето нямат, щото вече няма да минава мантрата, ми богати сме щото сме визионери.:)

Основата на организицията на всичко видимо и невидимо не е материята или енергията, а информацията която не е тяхно свойство, а свойство единствено на мисловният процес на съзнателно интелигенно, морално и рационално същество.

По-полека, че ще причиниш някому инфаркт. Всичко е енергия! Материята е уплътнена енергия. Чвешкият ум също е енергия (вълново поле), а информацията е е резултатът от взаимодействието му с пространството и реалността на проявените неща.

Ако беше попитал "Какво прави една агенция към дадено министерство", бих те разбрал, но в случая задаваш глупав въпрос. Въпросните компании произвеждат софтуер, предлагат услуги и развиват научни разработки. Мързи ме да проверя колко души общо са наети в трите фирми, ама няма да са малко...

Цукъра - нищо, кооперира се ЦРУ и от това направи пари. Гооглето събира много пари за да бъде сайта си "по-видим" от останалите, отделно търгува и информация за потребителите (до някъде пак кооп-ЦРУ). А за Микрософт - вие си знаете, на кратко има вреда, има и ползи.

Някои хора на Запад пак не са си пили хапчетата.

Искам да попитам, кой пплаща за да има постоянно публикувани статии за Биткоин? Има много витуални валути, но няма статии за тях. Та кой плаща за този ПР? Питам, за да знаем кой надува балона.

Чиста реклама си е това. както беше с фейсбук и туитър, не че не продължават... Трябва да се подготвят балъците, че това е бъдещето, пък може и да ги накарат ей така да се презапасят ;)

В кой сайт мога да платя с Бантустанкоин? Биткойн за криптовалутите е като долара. Да си чел статия за Монголската тугрица?

Ако прочетете оригиналния текст и помислите ще осъзнаете, че написаното е доста логично и с голям шанс да се случи.

Пълни простотии..

Една прогноза се сбъднала, а друга - не. 50:50. Така и мрачното бъдеще - може да се случи, може и да не се случи.

Не трябва да си пророк, че да прогнозираш мрачно бъдеще, стига и доза здрав разум и трезв поглед върху настоящето.

3евзек

Също като Лещански и земетресенията.