Коментари - Зукърбърг напредва в Топ 10 на най-богатите хора | IT.dir.bg
назад

Зукърбърг напредва в Топ 10 на най-богатите хора

Основателят на социалната мрежа Facebook Марк Зукърбърг се приближи с още една крачка до това да стане най-богатият човек на света.

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг напредва в Топ 10 на най-богатите хора | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много бе, баси, много милиарди има тоя. Какво ги прави, яде ли ги, пие ли ги?!

Е, на някои им върви със сайтовете. Едни се движат по-бавно като link други като voat.co изведнъж скачат. link засега е един от световните лидери.

Не прочетох едно положително мнение. .. Абе тъпаци вие знаете ли как се става богат? И колко качества имат тия хора. От тях можем само да научим нещо! А имате ли представа колко милиона дава за благотворителност въпросния Зукърбърг и всички останали от най-богатите хора на планетата. И последно че се сетих, забелязали ли сте как ходи облечен човека? С тениски от по $5. А пишещите хейтъри съм сигурен че си обличат скъпите дрешки купени с бърз кредит за да отидат за пастет в близкия магазин. Ама така е като не се учим от успелите а само плюем

Като например да си печатаме долари в мазето, или да нападаме комшиите за да им вземем петрола, или да откраднем идеята на човека, който те е наел, за да я разработиш, както е направил този "супер герой"... Наистина - много качества са необходими, и то не какви да е... Е, честно - признавам си, аз не ги притежавам. И се надявам никога да не ги придобия, със или без милиарди...

Ахааа забравих че според Българина, всеки успял човек е измамник или крадец. Интересно ми е всички успели хора ако ги няма такива идиоти като теб къде ще работят? Нали те ви дават хляба бе тъпак. Що не отидеш при шефа си и не му кажеш че е измамник?

А ти Стойчо, знаеш ли??? И ако да, какво правиш тук???

не нам кък ги вади ама мен шъ мъ фани за шлифера дъ земи нещу)))))

леле кви задръстени има по тоя свят....

ония дъртите с мазните бради и масури го назначиха те шъ му ги и дръпнат паричките ...при тех нема лабаво))))

Виртуални парички!Еврейски врътки!От там идват всички беди.Утре може да струват 1/10 от сега.Пирамиди,фараони!Юруш на биткойнта,ха ха ха!!!!

Нищо ново,еврейче,прекарало всичките си първоначални съдружници,каква изненада!

Не ги е прекарало. Просто е еврейче и е назначено милиардер. Някой да му е ясно кой би платил нещо за ФБ? Защото там реклами (платени) не виждам.

Шекербаир много забогатял бе:)))

От мен не е изкарал нито цент, в замяна съм му отделил около 30 минути от времето си да му разгледам уйнята...

Основателят на Икеа е в топ 10 - доказателство, че хората в развитите държави са не по-малко тъпи от всички останали (в един нормален свят някой, който продава грозни и скъпи боклуци би следвало да фалира).

1. продуктите на икеа са супер ефтини 2. дезаина на някои от нещат им е доста приличен, особенно в последно време. 3. пазара определя колко са успешни продуктите на една фирма а не мнението на изолирани единици

Продуктите на Икеа са в пъти по-скъпи от продуктите на всеки друг магазин за масови (т.е. с подобно качество) мебели в България. Лесно е да сравниш цените от гугъл. Харесват ги само единици хора от София - наскоро моя близка (столичанка) си купи нова "кухня" от там за 400 лв. Стандартен опростен дизайн и цвят, едно шкафче за мивка и две горни - почти същото нещо НАВСЯКЪДЕ другаде струва под 200 лв. В крайна сметка всеки пати от ума си. Няма как да сложа линк за доказателство, Дир-а не позволява - отворих онлайн каталога им и една най-обикновена, малка и грозна табуретка струва 200 лв.

Чоки

Еврейче...

Може, ма е кръстен на дядо си Марко - наш човек ...

Марко Захаров

НАШЕ МОМЧЕ А ЧРЕЗ ФБ СИ АБОНИРАН ЗА МОСАД :))))

Кухи балони. От такива милиардери с виртуални милиарди света онива на кино.

Захарната планина става все по-голяма!!!

Но основоположника и вдъхновител но ФейсБойко му диша във вратлето ;)