Коментари - Брюксел се изправя срещу електрическите тротинетки | IT.dir.bg

Коментари - Брюксел се изправя срещу електрическите тротинетки | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях уникалния късметлия,тротинетка да ме бутне(на тротоар),беше поне с 30км.дебелака ,който я караше и избяга,а аз-40 дена с гипс на дясната!И въпреки камерите,ушеви уж разследваха,сега съм крива китка и нечовешка омраза към тия състезатели...един премерен шут ще решение ако си личи ,че се задава с 200!

Коментарът Ви има смисъл, но бълва омраза и настървеност, което е недопустимо.

благодарение на Меркел , разбира се....

ЗАЩО на снимката е бял? То в Брюксел бели няма, само чернокожи и резняци.

Тъпият сайт като няма редакция, така ще пускаме по 30 еднакви коментара..

Ами и на колите да направят скоростта тогава до 11км/ч., да е равнопоставено за всички.. И тези, които бягат по алейте, до 6км/ч! ;)

Ами и на колите да направят скоростта тогава до 11км/ч., да е равнопоставено за всички.. И тези, които бягат по алейте, до 6км/ч! ;(

Ами и на колите да направят скоростта тогава до 11км/ч., да е равнопоставено за всички.. И тези, които бягат по алейте, до 6км/ч!

Ами и на колите да направят скоростта тогава до 11км/ч. да е равнопоставено за всички.. И тези, които бягат по алейте, до 6км/ч!

Ами и на колите да направят слороста тогава до 11км/ч. да да е равнопоставени за всички. И теззи който бягат по алейте до 6км/ч!

_stankow

Още от самото начало се знаеше, че тези тротинетки са абсолютно против закона за пътните превозни средства (каквито са). Против Виенската конвенция от 1969-та година, приета от всички европейски страни, няма западни, няма източни, от всички. Че ще има конфликти с пешеходците, с автомобилите, с безопасността на каращите, с паркирането. Не, наложи се въпреки обществения интерес. Ей така, напук. За самоутвърждаване на самозабравилите се зелени. Беше си чисто провокативна акция, против интересите на хората. И на запад, и на изток. И ще потъне в забрава.

Джордж Сорос: Ами сега ???

Дето естествено е прочел само заглавието и бърза да коментира. Става въпрос за намаляване на даваните под наем тротинетки. Никой не ти ограничава правото да си купиш собствена и да си я караш. А въвеждат ограниченията, защото куцо и сакато може да се качи на тая тротинетка да направи белята. И понеже виждам че си глупаво момченце да ти обясня следното- бъдещето е изцяло на възобнояемите енергоизточници. Всичките фосилни горива са крайно количество и все някога ще свършат.

Бъдещето не е на възобновяемата енергия, защото без фосилната не можеш да напривиш перка или фотоволтаик.

Въй, ма що така ? Нали тротинетките бяха бъдещето ?

Защо само двойно искат да ги намалят? Не може ли петорно?

+++++

Брюксел се изправя срещу тротинетките!!!!! Как велико звучи, евала. Брюксел е голема работа.

Е хубуу де - коли не можеш да караш защото замърсяват ще караме колела и тротинетки за да пазим природата. Сега и колела и тротинетки не може ... А КАК ДА СЕ ПРИДВИЖВАМЕ?

Какво придвижване, с новите централизирани цифрови валути, които при определени условия можеш да харчиш само в квартала. Светът се променя и ще бъде удобен само за богатите...

! ! !

Става въпрос за даваните под наем тротинетки. Никой не забранява да си купиш такава и да си я ползваш.

Добре, това е пълна шизофрения, първо инвестираха милиарди евро от данъците на европейците да подпомагат тези "стартъпи" - фирми, които предлагат тротинетки. Сега се въвеждат ограничения, а вероятно закупените тритинетки и откритите фирми ще се закрият и изхвърлят. Едно глоямо пране на пари е цялата работа! Очаквам същото да се случи с проектите за ветрогенератори, автобуси и коли на ел. батерии, единствено слънчевите панели и ВЕЦовеет ще останат от цялата еко офанзива, защото в тях наистина има смисъл.

Глупости. Ограниченията за тротинетките е защото ги карат на всякъде и не спазват никакви правила. А при висока скорост сред пешеходци е изключително опасно. И е малоумно да буташ при тях всичко друго което работи от десетилетия и не само не предизвиква проблеми, ами и все повече се поощрява и за ветрогенераторите и за автобуси и коли на батерии. Само много глупав човек може да не вижда смисъл в тях.

Кой и как ще проозведе тая енергия за батериите ??? Кой ще прави нова мрежа за дистрибуция на тая енергия, която е огромна за да захрани целия автомобилен парк? Колко време ще чакат хората да им се зареди колата ?Въпроси без отговор.

TROL !!!

Ами така трябва, иначе, кой ще ми купува петрола. Тротинетката бензин не пие!

Еввала на този Брюксел който и да е той. Голема работа е !