Коментари - България е сред страните с най-бързо 4G | IT.dir.bg
назад

България е сред страните с най-бързо 4G

Потребителите в България могат да се наслаждават на мобилен 4G/LTE интернет със средна скорост 34 Mbps - една от най-добрите в света.

Обратно в новината

Коментари - България е сред страните с най-бързо 4G | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно е. Днес БТК ми дате 4 ГБ допълнителни ама това не значи че не казвам КЗЛ!

Хахахахахахах ааааааааа направо ми оправи настроението :)

Дори това да е вярно, не е важно! Малко хора имат телефони, които работят с 4G, а и които ги имат, го използват за глупости. И слава богу, защото аз на никого, ама на абсолютно никого не препоръчвам да използва телефона си за важни неща като онлайн плащания например. В България не са надеждни нито банки, доставчици на мобилни услуги, нито полиция, нито данъчна или каквато и да е друга държавна администрация. Всичко каквото научат за вас има вероятност да го използват във ваша вреда. Важно е, че България е сред страните с най-ниско ниво на живота.

ми то сингапур е град даржава. те като не могат да напраят 100% покритие....

Мошеници, повече парички няма да изкопчите...и 5g да пуснете се тая.

като по комуниктически, тая статия е пълна с гнусни лъжи През месец март 2008 г. Международният съюз по далекосъобщения (ITU-R) определи набор от изисквания за стандартите 4G, наречени спецификации за международни мобилни далекосъобщения (IMT-Advanced), определящи изисквания за максимална скорост за услугата 4G на 100 мегабита Втори (Mbit / s) за комуникация с висока мобилност (например от влакове и автомобили) и 1 гигабита в секунда (Gbit / s) за комуникация с ниска мобилност (като пешеходци и стационарни потребители) Стандартът за дългосрочно разпространение (LTE) за първи път (система за кандидатстване за 4G) е пуснат в търговската мрежа в Осло, Норвегия и Стокхолм от Швеция от 2009 г. насам. Беше обсъдено обаче дали версиите с първа версия трябва да се разглеждат като 4G, Както е посочено в раздела за техническо разбиране по-долу.

За мен няма значение дали имам LTE или 4G. Дали нашето 4G отговаря на стандартите няма никакво значение ,докато вдигам скорости над 100мб и имам достатъчно мегабайти на максимална скорост.

282 , прав си , че е рекламна статийка, лъжата е в цената. Всички мобилни оператори - без изключение спекулират с относителната цена на М/бит. Стандарта на страната определя цената - а тя в България е ОГРОМНА, СРАВНЕНА С НОРВЕГИЯ, ШВЕЦИЯ И ФИНЛАНДИЯ... И всяка спекулация със уж много бързия 4G, която така или иначе е регламентирана от лиценза и стандарта. И грубата арогантност, сравнявайки страната ни със такъв и..од, какъвто е Дойче Телеком, съсипвайки цяла Германия с монополно контролиран интернет.

4G в България няма, а няма и да има скоро. Малко са местата по света където се предоставя 4G услуга, която отговаря на стандарта 4G специфицирана в ITU-R. В България има само LTE, което НЕ Е 4G, но маркетинга го представя за такова.

Е и? Дори и така да е. Скоростта е напълно достатъчна.

За какво е достатъчна да пълниш буркани с лютеница или сметките на операторите!

Но огромната маса от сънародници още не знаят за Монеро - наследникът на биткойн. Пак ще изпуснат влака дори и сш най-бързият интернет... Не сме особено интелигентна нация.

Бо Бо

Господа потребители, не е демократично да сме с по-бърз интернет от САЩ.

И колко клипчета в тубата можеш да изглеждаш с перфектно качество, преди да ти свърши трафика?

За това ли ти е телефона??? Нямаш ли си телевизор?

Ти защо се включваш в разговора тук? Нямаш ли си седянка пред блока? За това ли ти е интернета ;) (Но да ти отговоря директно, в нета има съдържание хиляда пъти по-добро от телевизиите и милион пъти повече).

С 15те GB, взети на промоция от Теленор не съм ги свършвал никога, независимо какво съм правил на телефона, като няколко пъти съм дърпал сериали, когато съм бил на почивка.

Ами имам 2 000 000 MB на максимална скорост ,а това са доста клипчета в ютуб.

Но с много ниско качество 380p.

Казват ви, че имате един от най-добрия и евтин достъп до мобилен Интернет и пак мрънкате. А иначе отивате и гласувате за мутри, комуняги и предатели, та даже им се радвате. Това семе нашето е прокълнато. Вече съм сигурен. Не сме нормален народ, а мързеливи мрънкала.

Скоро минах от 3г на 4г и разликата е огромна ! 4Г-то на телефона ми е по бързо от кабелния нет в къщи ?!?! Изключително бърз е наистина особено за нуждите ми през телефона.

А какви са ти нуждите по телефона - малки или големи?

А сметките?

Голямо предимство, няма що... Пускаш 4G-то и батерията за 1/2 час пада... Ако си на някаква стационарна точка, или с лаптоп - може би има смисъл, ама с телефон няма никакъв.

и както Жоро по-долу е написал - само ти пържи мозъка и носи рак на децата ти... Щото "колкото повече - толкова повече!" не винаги е най-доброто...

Никой не те е карал насила да си купуваш iPhone... Аз такива проблеми нямам, миналата седмица Cast-вах от 4G мрежа през Galaxy Note 4 към телевизор (WiFi) HD Youtube музика в продължение на около 3 часа. Батерията падна от 92% на 34%. Телефона доста се нагря, защото работеха едновременно 4G, WiFi, екрана.

Не знам с какъв тъп телефон си, аз съм с Леново. Постоянно включени WiFi, LTE, GPS и bluetoot, телефонът ми изкарва цял ден и се разрежда до около 30%...

Имат закони и радио честотното зашумяване е ограничено. Завиждам им. Потърсете: Cell Tower Radiation Report и се замислете, какво са изплющяли върху вашият блок! "Водещи икономики като Германия и Франция са в долния край на класацията по достъпност с по-малко от 60%."

Живота на земята и човекът са изложени милиони години на слънчевите електромагнитни излъчвания които са ежемесечен феномен с интензитет хиляди пъти по-голям от полето на мобилните телефони и интернет. Толкова силни че дефектиран електропреносни системи и спътникова комуникажция проектирани да издържат. До момента - 20 години изследвания няма доказателства че тези полета са вредни. Аз не бих се филмирал толкова като вас.

Наш Ганьо е с основно образование, но е вещ и разбиращ по всички въпроси. Някога изучавал ли си Радиобиология, Радиационна защита? Понятия като естествен радиационен фон и антропогенни източници на облъчване? Ама защо са ни такива неща? Бай Ганьо от всичко разбира!

LTE е по-оптимизиран откъм излъчвания, между 2G, 3G и 4G най-лошия вариант е 2G, по-лошия е 3G, най-добрия е 4G/LTE... То 2G реално никъде няма, това което се води 2G е реално 2.5G...

На първо място и сме и по брой недоразвити мозъци. То неслучайно в богатите квартали на развитите страни wifi е забранен....При нас всеки селяк с недоразвит мозък, ама с рутер.

"богатите квартали на развитите страни wifi е забранен" Това Пешо от 5-тия етаж ли ти го каза?

Не, не Пешо, а г-н Подхълмов от квартала на богатите.

Има си дисциплина, в която се изучава това, но селяк като теб няма как да го знае.

А защо почти навсякъде на телефона пише Н? Много рядко 4G

Н като НЯМА. Умната машинка сама си казва.

щото Н не е 4G))) та затова почти навсякъде

'щото си на Ментел или Телешнур, затова... Аз такъв проблем нямам...

..приказваш.Аз съм на ментел, и няма място (в градовете и по магистралите) където да не съм на 4G.По магистралата съм пускал speed test и стигам 90 мегабита.Така че преди да пишете глупости, проверявайте.То и от телефона зависи също.Моя е дърт, и пак имам 4G на всякъде.

Скорост може и да има на определени места, но като територия/площ е много зле покритието.