Коментари - Apple: ”Деспасито” е химнът на България | IT.dir.bg
назад

Apple: ”Деспасито” е химнът на България

Изкуственият интелект на Apple заяви, че "Деспасито" е химнът на България.

Обратно в новината

Коментари - Apple: ”Деспасито” е химнът на България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема не само че не е разрешен, но и никога няма да бъде. Защото "изкуствен интелект" няма и няма да има. И докато някой служител там не оправи "Деспасито" на "Мила Родино" т.н. изкуствен интелект ще дава все така грешен отговор. И като оправят проблема с химна на България, ще останат 12 милиона други проблеми дето няма да бъдат оправени. И така во веки веков.

Да бяхте си направили труда да видите какво вади bing за химн на България може би нямаше да пуснете тая "новина"

Е ти да си беше направил ''труда'' и да помислиш преди да коментираш така умно,умно.. Естествено че проблема вече е оправен !

Браво, поздравления. Това го писа с клечка в пясъка и го постна през wifi адаптер от кост на прилеп, впечатляващо.

Аз пък си мислех, че е "Гъци Гъци" че питах петела у село и броих кукуриганията...

Абе да си сменят името на crApple и да се приключва, че утре да не се окаже, че химна на САЩ е "Катюша", на Русия - 41ва симфония на Моцарт, а на Германия - СкакаУец на Хиподил.

А бе че разпознаването на реч напредна много няма съмнение, че търсачките са огромни също е факт, ама тая мода на всичко да се казва "изкуствен интелект" без реално някой да е го е реализирал тотално обезценява понятието.

И търсачката е като телефоните им.

Bing?! Хайде стига глупости. Сега пробвах с Cortana и тя ползва Bing, ама не ми казва, че химнът на България е Деспасито. Типично за новите Apple (след Стийв Джобс) - все някой друг им е виновен за некадърността.

fake news....

Той по-умен от китаец тоя изкуствен диалект?! А Апъла това преди да гръмне ли го казва, или преди да се разглоби?

FuckTheEU

Абе и гугъл не са стока. Супер цензура в търсенето, супер пристрастия. Хващам се, че все по-често ползвам яндекс а понякога дори Байду. А апъл досега предпочитаха Бинг просто защото с гугъл са в пеяка конкуренция и не искаха да ползват конкурентния продукт.

""че все по-често ползвам яндекс а понякога дори Байду" - оле мале. Не е много за хвалене че ползваш ...ъъ..това. Дори не може да се нарече търсачка и едното и другото. Все едно да кажеш, че с БМВ-то често пукаш гуми, затова е боклук, и за по-сигурно си ползваш ладичката.

Баси напъните зето се напъвате постоянно орките от руската тролеферма ей.

И за такива тъпизми ли ви плащат

Despasito значи полекичко.Що да не е химн на България-тук всичко се случва полекичко и бавно.

Па добре, че не е ''Шампанско и сълзи''!

Даже и Аpple изоставиха Bing и се върнаха към Google, след като видяха че се излагат. Има едно Apple/MS ламенце във форума - Strikercho, което обясняваше всеки път, че Google вече не го ползвал почти за нищо а Bing бил супер:) Сигурно сега се чеше по тиквата и се чуди какво да напише :)

До миналата година Apple плащаше по $2-3 млрд. на Google за да продължат да ползват тяхната търсачка в своите устройства. Явно плащанията са спрели и Bing са се представили подобаващо.... Сега Google трябва да иска неприлични суми от ябълковата компания :)

Не плаща този който ползва търсачката, а този на когото е търсачката плаща тя да се ползва, за да може да печли от реклами. Т.е. Google плаща на Apple за да им ползват търсачката.

Тъпако, точно обратното е - Гугъл плаща на Епъл търсачката им да е по подразбиране!!!

Присъщо за тъпите и изчезващи чалгачийски нации. След 50г като напишете България в Гугъл, единственият резултат който ще получите ще бъде във връзка с бактерията за кисело млеко!

А защо Епъл не са минали на Спотлайт?!

ХИМНА ВИ Е Е .... "ОЙ ТИГРЕ ТИГРЕ" .....

Само не разбирам защо трябва да се пишат глупости. Bing им е виновен, търсенето в Bing изкарва Мила Родино. Това, че Siri не разбира какво я питат е друга тема.

Чакайте уе, тука има некфа грешка! Химна не е ли Хабиби на костинбродския славей?! И ако не е, какво чакат - кога ще го направят???

Добре, че не каза, че химнът ни е "Трепни"...

Скоро ще върнем шуми Марица но трябва да се разчисти на щик малко тука и с УРАА!!!

А що бе, такава чалгаджийница в мислето е в обществото, че наистина за кенефа ни най-подхожда Неспасито :)

Аз си мислех, че е БАТАЛЬОНЪТ СЕ СТРОЯВА. Изненадан съм

Вече няма казарма, така че и химнът се смени.

Няма казарма, но на власт е Мутрата Милиционер, която само това може да свири на китара. Не схвана ли?

вашия батальон отдавна се е строил там горе и чака резерва от последните комуноиди