Коментари - Nokia готви завръщането си в България | IT.dir.bg
назад

Nokia готви завръщането си в България

Смартфоните на Nokia са готови да се завърнат на българския пазар.

Обратно в новината

Коментари - Nokia готви завръщането си в България | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде нема нужда от поредното недоразумение с Андроид. Нокия друг път...........

Това е толкова Нокиа , колкото Волво или Ягуар. Фирмата производител - китайска, дизайнът - и той. На всичкото отгоре и това недоразумение Хандроид. И какво остана - едното име. Не, мерси.

Очаквам го на 340лв. с ДДС без договор.

Nokia са мъртвец, и ако не измислят нещо иновативно или здраво, бързо и интересно като дизайн, ще си останат мъртвец.

Има ли водо и прахоустойчиви?

Nokia бяха големи като име, малки като качество. Първите ми два телефона бяха Nokia, първия от най-високия клас, втория малко под него. И двата се разпаднаха, като втория имаше няколко бъга в софтуера, който никога не оправиха, а това буквално правеше телефона неизползваем. След това дойде Андроид и всички телефони след това бяха производство на Samsung (S2), LG(Nexus 4,5), а сегашния ми e Huawei (6p). Всеки един от тези телефони е с класа като качество на изработка и издръжливост -да, все още работи дори Galaxy S2!!! Така, че Мили Нокия, ако обичате не идвайте в България!

Мислиш ли, че някой се интересува какви телефони си имал през незначителния си живот?

Ти някога въобще виждал ли си Nokia?

Дрън-дрън... Кой знае какви боклуци са ти пробутали вместо Нокия от високия клас... Щом сега си с Хуямивей направо си ми ясен! Първата Нокия си я купих като излязох от казармата 2001 и до 2009 ползвах само истински апарати на Нокия от високият клас. Никакви дефекти - нито един! В края на 2009 си купих HTC HD2 и видях какво са бъгове и забивания... свалях батерията почти всеки ден... Друг е въпроса това дето идва до колко е Нокия...

Веднъж евтин смартфон, никога повече евтин смартфон.

Като тоя, дето е писал/превел тая новина, не е ходил на училище, редакторите и те ли не са?!

Ако бе с Виндовс 10 бих си взел Нокиа ама с Андроид да си гледат работата. Лумиа 800 бе супер як в сравнение със следващите бангии на МС.

...умря тая.. останаха някъде през 2007 г...ако няма фенерче - не ми я хвали))

koito se smee posleden ....... check nokia 9

А така. Първо в Африка и Източна Европа. Така се печели. Първо от маймуните.

Chefo77

В страната с вероятно най-голям процент последни версии на iPhone и Galaxy S на глава от населението, нямат особено големи шансове.

Верваш ли си.

Виждам, че имат дисплей, следващият модел ще има фенерче.

по добре 300 лв отгоре и да се вземе самсунг галакси S7, камерата му е много по-добра, а и не само камерата, флагман си е

Андроида на Нокия е изцяло чист.

КАкво искаше да кажеш, че не те разбрах? Как така изяло чист? Нокия не са го приспособили и не са му сложили нещо ли? Много грешиш, ако си го мислиш. А и ако случайно са пропуснали да го направят, което е твърде съмнително(не забравяй кой им е собственик), то след първият ъпдейт Андроида няма вече да е така чист. А и между другото няма компания, която произвежда телефони и да не играе по играта на службите. А и телефона има ли връзка с интернет при всички случай си вътре в играта колкото и чиста ОС да си сложил.

С такъв съм и действително камерата е най-доброто снимащо устройство на телефон до което съм се докосвал. Това беше едно от главните неща, заради което го взех. В момента ходя по-често в планината без да вземам със себе си Никона и няколкото обектива. После като пипна малко снимката никой не може да познае с какво съм снимал. Хвалеха ми едно Сони Екстерия, че бил с най-добра камера. Пробвах го и него, но на Самсунга камерата е една идея по-добра. Малко по-добра дълбочина, контраст и цветонасищане има Самсунга. Ако човек, който не се занимава с фотография погледне двете снимки едва ли ще намери разлика, но тренираното око ги вижда нещата. Малък недостатък на Самсунга е, че камерата с една идея криви повече образите, които са в периферията на снимката.

"никой не може да познае с какво съм снимал" Как пък не! Ти си един ЖАЛЪК АМАТЬОР щом твърдиш, че няма разлика дали ще снимаш със смешните обективчета на телефончетата или с професионален обектив с голяма светлосила (ако знаеш какво е това) Калпавата оптика си е калпава оптика! В края на краищата това са комуникационни устройства а не фототехника - всичко при тях е един голя-я-я-м компромис относно фотографията.

Когато снимаш за Фейсбук, то и със снимка от Сони Ериксон к700 може да впечатлиш прости и мъртвопияни селянки. Аман от профани фотографи, неграмотни редактори и пишман разбирачи от всичко

samsung S + pojarogasitel

neXus

Идеалноооооо. Таман за бай Пешо от село Каменар, докато пасе овцете. А може и орехи да чупи с него.

А за нексуса Самсуняк 4, та да е рахат.