Коментари - Най-здравият смартфон вече и с термална камера | IT.dir.bg
назад

Най-здравият смартфон вече и с термална камера

Първият смартфон с вградена термална камера е вече факт, но това не е единственото му достойнство. Новият Cat S60 е може би най-здравият смартфон на планетата.

Обратно в новината

Коментари - Най-здравият смартфон вече и с термална камера | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имам телефон CAT B100 преди една седмица падна от над 20 метра върху купчина бетонни парчета. невредим е и продължава да работи

Понеже имам CAT b15q - не са толкова здрави, колкото ги рекламират (вярно, доста по-здрави са от стандартния самсунг например).

хората няма кво да ядът, те смартфони и намси'кво ми праят

Аз, дето не си падам по разните му смартфони, определено този ме заинтригува! Цената..., въпрос на гледна точка

Цената изглежда ОК, само C2 камерата на флир в някакъв техен си портативен продукт мернах май струваше толкова някъде.

Възможно е да са решили да стъпят по-сериозно на пазара. Като гледам цените на електрониката как вървят надолу, в скоро време един хубав телешки стек ще струва колкото смартфон! И нищо чудно, защото да отгледаш едно говедо е по-трудно...:)))

Тия от CAT нема ли да апнат дръвото с това S60. Влизат от мноу грозно в конфликт с Волво.

Това бих го купил само заради термо-камерата. Мнооого необходим инструмент за човек разработващ електронни джаджи

Ако резолюцията на термокамерата е сходна с тази на снимката, влизаме в нова технологична ера с този телефон. Приложението му е огромно във всички сфери на живота. От разпознаване на болен от грип в тълпа, до откриване на дефектни ел. контакти. Гледане през стени, нощно виждане, ранно диагностициране на болести, откриване на скрити травми....

За C2 камерата на флир намерих да имала 4800 пиксела, нещо като 80 на 60 пиксела ще е. Не е много но не е и толкова малко, бая работа би вършила. И ако струва барабар с телефона колко пишеха там, 600-700 афро ли беше, може и да си заслужава.

Чесно не знам за кого е този телефон! От моя личен опит в планинарството отдавна съм заключил, че телефони се губят в 99% от случаите. Падна от скала, просто си го изсипал от раницата някъде, изтървал си го в река/езеро, открадне ти го някой в хижата и тн. А в останалите 1% някой си изтърва телефона и той се чупи. Че съм и строител отгоре на всичкото! Но то в строителството си е същата история! Има чудесни китайски водо/ударо устойчиви телефончета за до 150-200 лева. Вършат работа идеално, а кат го загубиш не та е яд. Китайчета с точно такива показатели като този CAT са по 200-250 евро, е да без термокамерата признавам. Честно тая темокамера точно на никой не му трябва в строителството. Ползват я 1 на 100 архитекта при топлинни обследвания. Да бяха сложили по добре лазерна рулетка. Тогаз даже и аз бих се замислил за телефончето. Моя в момента е Jeep F605 с 12000 mAh батерия, има си нормално работещ GPS. Държи градско към месец и половина с едно зареждане. В планината с постоянно включен GPS 4-5 дни издържа без проблем, че и камерата си зареждам от него. А да излезе ми с доставка от Китай само 180 лева. CAT в началото добре тръгнаха, но последно време са им относително смотани телефоните. Затова пък се имат за втори Apple и надуват цените без логика защо.

Краси , карай си с китайчето брат и си свиркай , Аз щот съм доста по-прост и не познавам парите ще си взема Kat а :)

Вземи си CAT! Паричките са си твои! Лично аз се чувствам много по-комфортно когато "рискувам" машинка за 200 лв вместо за 1200 лв. Предвид че и двете вършат грубо казано еднаква работа.

uf veche chovek ne moje i da si purdi spokoino