Коментари - Часовникът на Apple се казва ”Watch” (снимки) | IT.dir.bg
назад

Часовникът на Apple се казва ”Watch” (снимки)

Освен двата нови модела iPhone - 6 и 6 Plus, Apple представи и първия си и дългоочакван свързан с интернет часовник.

Обратно в новината

Коментари - Часовникът на Apple се казва ”Watch” (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, което бих искал да ти кажа няма да го публикуват!

този цирк с тези часовници, които се изтощават по два пъти на ден освен да преписваш за друго сериозно нещо не стават :).

Сигурно са взаимствали идеята за името от Майли Сайръс, която нарекла прасето си 'ПРАСЕ'!

Учи ингилизки бе! clock е стенен или стационарен часовник, а watch се казва на ръчен часовник... А иначе тая дума има и доста други значения, като вахта, смяна и наблчдателен пост например

Акциите на Apple вървят стремително нагоре, продуктите им се продават повече от всякога, а хейтърите тук си гризат ноктите и си мислят, че едва ли не ябълките фалират.

Няма да фалират заради патентите. Ама те и Xerox и IBM бяха титани преди 30 години ...

Стращно оригинално име са му дали! Достойно за първа награда в конкурс по дебилизъм. Както впрочм и името на компанията. Дано поне има кукувичка та да напомня на "потребителя" колко му е акъкът та си го е купил.

vinsa

Като се замислиш, това ще е най-високотехнологичният часовник, без аналог, дизайнът е доста добър, мисля че пак удариха добра пазарна ниша тия, пак ще се нагушат.

Часовника на Apple се казва...Часовник. Въй!!!

zeddd

хахха часовникът им се казвал Часовник... Сега да не вземат да съдят, ако някой друг казва на часовника си часовник :D

NFC, и пари да ми дават няма да си нося подобно следящи устройство доброволно. Не стига че банковите карти имат NFC вече, и трябва да ги пазиш че се метат от 10-15 метра с подходящото устройство че и това. Да ме следят в магазина пред щанда с плодове или спирам или пред тоя с порното.

Добре звучи, но какво правим с батериите. Като паднат вадим резервна от раницата, или стоим без часовник.

Преди, по времето на Джобс, когато апъл изкараше продукт инженерите с дръпнатите очички половин година не можеха да разберат как е направен. Сега е обратното, апъл изостават... с години.

геи уотч за офце

Бай Ганьо се изказва пространо навсякъде. Нищо не струва и тоя часовинк, и айФона, и междонародното положение е нищо не струва, и американския империализам, които разби България от световна износителка на консерви за СССР, а сега ембарго ни налагат. Всичко е скапано, всички са глупаци, освен мен и моя възвишен ум. Ей така изглеждате уважаеми комемтатори.

Епъл измислиха Watch - никой няма право повече да използва тази дума!

Направо не е за вярване, че вероятно милиони ще си купят тая глупост. Тоя часовник-изгъзица без пари да ми го дават няма да го нося

Защото един истински мъж, който носи часовник си купува или реномиран или евтин, но отговарящ му на изискванията. Това недоразумение Watch, което е на средна цена на среден клас часовник могат да го носят или подрастващи или "хипстъри", вегани и всякаква друга префърцунена паплач. Ще си зареждам часовника на няколко дни... Айде да не трябва да ставам роб на всичко, което притежавам.

ако е на няколко дни пак добре :)

Не е Watch, а е AppleWatch!

На сайта на Apple пише Watch.

Не, пише AppleWatch. Има ябълка пред Watch. Внимавайте малко повече.

AppleWatch! Има ябълка пред Watch. Хората не са толкова глупави!

Всъщност и двамата сте глупави. Имало ябълка пред Watch. Ами то тази ябълка (ЛОГО) е пред Store, Mac, iPhone, Watch, iPad, iPod, iTunes и Support. Да виждате някъде APPLEWatch ?

Позаинтересувай се малко и ще разбереш ... да се надяваме ... името било само Watch ... глупави хора еййй ...

Да пуснат един продукт iDjapanki-> да са свързани с интернет, да могат да обменят електронни гъбички с iDjapanki-те на друг потребител и да набират 112 когато сензорите доловят, че малоумникът носещ ги има мазоли... Ще е хит на пазара. Селяндурите, носещи джапанки, ще бъдат още по-доволни от outfit-а си :)

аз нося джапанки - това прави ли ме селяндур

За съжаление- да :(

Най-иновативното в часовника е името му.

тъпо е, да е свързан с телефона - искам самият часовник да е минитаблет, иначе е боклук за мен, независимо колко симпатично изглежда.

часовникът изглежда добре и ми харесва, но...затворена система. Иначе за видеото, дизайна и интерфейса - шапки долу! Чакаме по-практични и отворени продукти (само да не се увлекат с копирането, че...)

"...който е подходящ за хората с по-малки ръце или пък за дами." - явно е от бързането с превода, но така звучи сексистки

.... и леко швестерски !

Айде селяните се разриваха под новината

Като фен на апъл съм много разочарован от тоя часовник. Даже и 6-цата е на път да удари греда! Къде е обещаното 4к? 8 мегапиксела? Сериозно? Хайде тоя 1 гб ще го преживея защото новия А8 компенсира. Отзад дизайна на 6-цата е покъртителен.

Хайде обяснете ми, господа журналисти, защо трябва да използвате думата "иновация", вместо "нововъведение". И полсе ревете що държавата е зле - държавата това са хората.

Ако е независимо устройство, ще си го купя. Но ако иска връзка с телефона ... съжалявам, но още един дисплей на ръката не ми трябва.

Трябва да имаш от 5-ца нагоре. Не, че се бях засили да го взимам..

Слайдове от официалното представяне в Купъртино link

Изглежда добре в режим на часовник. Обаче на мен ми стига да се грижа за батерията на телефона. За часовник предпочитам да изкарва някоя и друга година с една батерия.

Близо две години след другите ... иновативно, няма що ...

За в бъдеще който използва думата Watch може да бъде съден.

Това, както и всички други - Gear, миър, Sony-та, монита.... пълна глупост. НО - щом има пазар, нека пускат. Приложение в ежедневието клони към 0.