Коментари - LG показа умния и елегантен Watch Urbane | IT.dir.bg
назад

LG показа умния и елегантен Watch Urbane

LG представи Watch Urbane - третия си умен часовник, който до голяма степен припокрива характеристиките на G Watch R, но пренася дизайна няколко стъпки нагоре.

Обратно в новината

Коментари - LG показа умния и елегантен Watch Urbane | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧОВЕКА КОЙТО ЩЕ НАПРАВИ ГОЛЕМИ КИНТИ Е ТОЗИ КОЙТО ПАТЕНТОВА УСПЕШЕН ЗАМЕНИТЕЛ НА КОМПЮТЪРНАТА МИШКА ...... ... ДЕРЗАЙТЕ ДЕЦА !

Мишката ще умре барабар с комунистите. Децата ползват таблети, а там мишка не трябва!

За тези пари ще си купя супер часовник със много екстри,но часовник ,а не някаква измислица ,но часовника пак не казвам какъв е,ха-ха.

Има жироскоп и барометър, ама няма GPS... Часовник е, ама му свършва батерията като на телефон... Има пулсомер за тренировки, ама е с кожена каишка... Давам 30 лева!

неразбирам та тук да попитам - този часовник показва ли колко е часа?

За какво ти е, нали ичаш телефон за тази цел :-)

"а връзката е възможна със смартфони под Android 4.3 или по-нова версия." ... Не можеше ли просто да се напише": Всяка версия...

Разбира се, че не може да се напише всяка версия, понеже има и версии под 4.3 с които очевидно не работи устройството.

какво прави тези часовници смарт? тези екстри са познати от преди смарт ерата.

Ами как иначе да му искат 500+ лева.

Смарт са, само аko са произведени от Епъл, Самсунг, ЛГ или Сони.

Защо не напишат че трябва да се зарежда всеки ден и по време на зареждане стоиш без часовник.

rado_7_6@

Кръглата форма е неадекватна за смартуоч и сами си ограничават потенциала компаниите, залагащи на нея. Информацията с която работи човек извън това колко е часа, често е под форма на някъв списък. Пет подсещанки, десет мейла, три пропуснати обаждания и прочие. Правоъгълник требе тука. Който не го разбира, да не се чуди на слабите си продажби.

rado_7_6@

Мдаа, скъпи минусописатели, когато ябълското часовниче продаде няколко милиона поне, до края на годината, срещу няма и два милиона на Android Wear + Pebble, го оправдайте с че евлампи е зомбиран глупак. Гении :D

Виждам, че сам си говориш и за да те избавя от това неудобно положение ще се включа ;). Продажбите на митичния Епъл Уоч, който всички чакаме с нетърпение, няам да имат нищо общо с формата му, понеже епъл фенбойчетата сте известни с това, че и часовник, който не показва час да ви предложат от Епъл, пак ще го кльопате. Това какво ти си мислиш, че е удачно за форма на часовник е изключително и само твое мнение. Ако вярваш, че можеш да преценяваш това на ниво високо-технологичен маркетинг, кандидатсвай за работа, може да ти потръгне. Производителите на андроид устройства са широко скроени. Харесват ти правоъгълни часовници - има, подчертавам ИМА, на пазара от година и повече. Харесваш кръгли - има и такива. Аз лично съм си поръчал кръгъл - мото 360 и скоро ще му се радвам. Вероятно съм по-прост от теб или може би съм състрадателен към бедните малко компанийки и искам да им помогна със закъсалите им продажби..., а може и просто да не разбирам и за това да съм направил такава грешка. Мисля да започна 3та работа, да спестявам усърдно и след време, когато излезе най-накрая така чаканият Епъл уоч да си взема такъв. Глупак не знам дали си, но че си зомбиран го показваш редовно ;)

Забравих :) Да не стане като с големината и формата на телефоните, за която от Епъл се кълняха, че на аЙфон 4 е оптималната, после на 5цата стана оптимална, въпреки, че няма как 2 различни големини да са "оптимални" поради значението на думата. И най накрая да дойде не една ами цели две "оптимални" такива с появата на 6цата? Да не говорим, че също така се скъсаха да убеждават как т.нар. "фаблети" нямат бъдеще и шанс...

Apple Watch идваааа ....

Идва, както винаги със закъснение. :-)

burborko

Закъснение , закъснение колко да е това закъснение. Те в пазара на телефони влязоха с огромно закъснение, ама диктуват модата с първия си продукт

Ето това е часовник,хем смарт,хем традиционен!