Коментари - Apple Watch определен за най-добър умен часовник | IT.dir.bg
назад

Apple Watch определен за най-добър умен часовник

Независими експерти в областта на мобилните устройства от Consumer Reports са подложили на подробни тестове 11 модела умни часовници, за да определят кой е №1.

Обратно в новината

Коментари - Apple Watch определен за най-добър умен часовник | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, не се заблуждавайте! Епъл не пуснаха часовника, щото на света му трябва такова устройство. Епъл си пуснаха "лайф логър" устройство за добив на скъпоценни данни, с които да запълнят необходимата информация за съпътстващите разработки в областта на ИИ. Т.е. вместо да правят проучвания с потребители, струващи милиони долари, типовете пуснаха устойство... "часовник", при това заплащан от събджекта и то за немалка сума, с което да си осигуряват необходимите данни в сторхаусана big data-та. Ако се замислим над въпроса - за какво служи на Потребителя ЕпълУотча? Ще разберем, че за нищо- и че Пичовете от Епъл са гоооооолеми хитреци.

Май стоката не се продава с нужните темпове.

първи април отдавна мина ;)

Дреме ми !

А по умност сравняват ли ги като са умни часовници? Щото няколко лигавищини правят лъскав крачкомер, но умен часовник ... нужно е нещо ново, но докато амбулантните търговци като Епъл се наситят на снобска радост, аз продължавам да стискам зъмби с китайщинка - може да е малко ръбата, водоустойчива, колкото за дъжд, само с наченки на замислен интерфейс, но поне с нея може да се прави нещо, каквото избереш, качвайки разнообразен софтуер, без да ти го препоръчва Епъл (например). Това е проблема - вместо инструменти за хора имащи нужда, се правят игачки за лигльовци, накрая дори с пари е трудно, а понякога и невъзможно да си купиш нужното, защото е далеч по-изгодно да се произвеждат украшения за .... сами си поставете думата.

независими експерти :) това някакви богове ли са :)

neXus

Що не са го сравнили с Gear S тия смешковци? Или не им стиска?

Вземи им кажи че те не знаят!

Виж продажбите на самшитския боклук и ще видиш, че няма как да влезе в никоя класация ;)

Хайде 1во ти ги виж, за да не се излагаш, а?

От четирите теми за деня в технологии едната задължително съдържа думата АПЪЛ . Една шепа плюнчовци се пенят всеки ден да показват с коментарите си колко скапана компания а колко всезнаещи и умни са те ....на практика са едни жалки утрепки.....

страшное умен кат види татуировка и се бъгва....смях смях смяяяяях купертинска направа и то))))

Татуса не е такъв проблем за разлика от бъгващите се смартчасовници от цевта на кожата,недай си боже да почернееш леко тогава какво правиш?

Я па че си носим тъпия (ама много тъп, ич не е умен) и лош Вашерон Константин (оти си счупих Патек Филип-а докато загърлях картофите).

Браво!!! Коментар на деня 9 ++++

Ами ако е точно така? М?

Естествено.

Абе ПИСНА МИ от "независими експерти". Може ли да бъде нещо най-добър (в случаят часовник), който трябва да зареждаш всеки ден. АИДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ПЛАТЕНИ НЕЗАВИСИМИ ЕКСПЕРТИ И СТАТИИ!

поправка - по няколко пъти на ден!

neXus

Как бе, според Госта издържал цял ден с "постоянно цъкане". :D:D:D:D

ти е писнало не чети!Само да ти кажа,че Самсунг издържа 16 часа при постоянна употреба,това че го дават 2 дена е само за реклама,прочети малко и други статии преди да се изказваш неподготвен :)

АЗ пък се обявявам за Ситски Лорд и за Император на Галактиката! Муу-ха-ха-ха-ха-а!!!

"Организацията не разкрива как са се подредили в класацията останалите часовници с изключение на победителя, който е стоманената версия на Apple Watch." ---- Е, аз ще ви разкрия тайната - от Апълъ са им платили и сега зомбитата ще са с още по-промити мозъци от тази новина. Ще се затвърди убеждението им, че Апълъ е най, най-великата фирма на света и затова трябва да дават и последната си стотинка за всеки един техен продукт. Това е целта на това"независимо" изследване.

Баси тъпото платено рекламно изследване. Баси тъпата рекламна статия. Баси рекламата!

"Независими експерти" - хахахаха! Стига с тия платени репортажи!

Крови да стоим, право да говорим. Всички тези тестове са платени.

Със сигурност има и по-калпави, но това не го прави читав.

"Независимите експерти" са по-богати след "изследването" :)

Хехехе :)