Коментари - ChatGPT постигна мирно споразумение между Киев и Москва за секунди | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са опасностите от инструментите за изкуствен интелект като ChatGPT https://seoconsult.bg/tools/kakvi-sa-opasnostite-ot-ai-kato-chatgpt/

30-45 секунди. Егати бавното нещо! Реален мир може да има под контрола на Русия. В останалите случаи, в най-добрият такъв, тлеещ конфликт. положението закучено. Но бяха много глупави. На първо място бандеровците нацисти - унищожителите на Украйна. После ЕС дето слуша САЩ, гонещ война. Трябваше да спрат бандеровците нацисти още преди Майдана. 2010г. президент на Украйна издига психопата Бандера за национален герой. Където едно време в Украйна, ако са искали да обидят някой на изрод, са му викали Бандера. Украинците така са го определяли.

Някой за една година не можа да разбера че Русия нападна Украйна и анексира нейни територии. Единсвтвено изтегляне на Русия в нейните международно признати граници гарантира мир!

Не е добре тази работа, Щом изкуствения интелект почва да диктува на естествения. Първо на шега, после "само малко" и накрая до макарите.

То над 80% от "естествения" трябва да му се диктува , до там я докарахме , че само малоумници са навсякъде.

вариант Вовата виси на бесилка?

Кремиковци си имаме лунни пейзажи и пущинякпрах и дупки бол ш нимо нежда да мааме толкози път чак дотам, за да изпитаме същите Радини вълнения! На па на, пукайте се от яд, почти без пари и все едно на Луната! И тва всеки божи ден!

Но слбед като е ясно, че така и таканяма да стане факт, защо не вземат да изготвят и няколко варианта на ония наште преко Вардаро, да видим за колко секунди време ще им отнеме?

Е, вече знаем че бота е захранен от либералните фашисти и цензурира консерваторите. Иначе то такъв доргор като първия имаше преди 8г. С него САЩ излъгаха Русия да получат 8г време за подготовка на пълномащабна война срещу Русия, обучаване на фашизодни елементи и геноцид срещу населението в Източна украйна....

Глупости.Мир между Русия и Украйна и останалия цивилизован свят не е възможен при това развитие на нещата.Позициите на двете страни са коренно противоположни.

Това не е интелект... Ако имаше акъл малко, щеше да включи и благини за тези, които реално запалиха войната...

шести вариант - русия завзема Украйна и прави нов СССР. всички противници отиват в Коми да работят за новия съюз срещу храна и вода. За подслон - само при заслуги.

Като нищо ще я вземе за 3 дни но не ще по добре да измират руски орки с хиляди. Светът вече да не смята за бял цивилизован човек руснака!!!

Баси ненаврещялите се руски врякалници ей.

_stankow

Айде почна се. Сега, каквото и да каже някой политик, веднага ще следва още една статия, какво бил казал по въпроса и ChatGPT. И колко необикновено го бил казал, ама как бързо го казал, как казал това, дето не го бил казал политикът и пр. И какво значение има това ? Някой ще го пита, когато започнат преговорите ?

Чат Тъпотия... Русия трябва да превземе цялата Украйна и да подмени режима с про-руски. Украйна си беше добре до 2014.

А не мина ли през ума на чата , че Русия е в абсолютното си право да защити интересите си ? Това включва недопускане на ракетни установки в УКрайна , насочени срещу Русия !? И че това ще се търпи още малко и тази руска терипория /Украина / ще бъде заличена с ядрено оръжие ако трябва / или трябва позволение от дъртия пергиш Борис Джонсън ? /

за глупости! А не пише ли във всички тези варианти, че САЩ ще са гаранти чрез военната си база в Крим и че Зеленски трябва да е президент на Русия?

брей, че то много неврони в този изкуствен мозък бе... повече от човешкия, май това иска да подшушне Дирааааа, а? :)

Хехехе..пълни глупости За Донбас Укропутекъ имаше 8 год време да го приложи ...НО НЕ ГО НАПРАВИ ..СЕГА МУ ВЗЕХА ДОНБАС.

Договор всеки може да измисли, но да се приложи на практика е проблема. Затова и сега Руснаците прилагат на практика техния си вариант.

едно е теорията ...друго е практиката... или както беше писАл Богомил Райнов едно е партийна политика, марксистка идеология, тинтири-минтири... друго е лична неприязън, лични интереси, мандажаре и пароле.... :)

пароле, пароле, пароли :)

ㅤ

Тия бастуни да вземат да използват ЕИ, за да си оправят входа след регистрация и тогава да претендират, че са създали ИИ.

Украйна престава да съществува, тогава мирното споразумение не е необходимо.

а по повод залеза на НАТА нещо чатбо чатва ли ???

за чатДжи Пи Йес... кви са тези съкращения...дето объркват :)

Има нещо сбъркано в отношението към този ИИ: всички го питат какво ще стане в бъдещето, сякаш е някакъв нов пророк. Това е ИИ -- не е нито Делфийския оракул, нито някаква виртуална Ванга, нито самоназначил се футуролог! Не гледа на боб или на кафе, не гадае по полета на птиците или по вътрешностите на жертвени животни! Ако може да се направи някакво сравнение, то по-скоро е с някои хора, повярвали си, че някоя по-обща теория (напр. теорията на вероятностите) може да ни даде истинна прогноза в някакъв времеви период, стиига да имаме базовите данни. Тук, в България, си имаме един такъв математик, който раздава предсказания за епидемиите и за войната. Е, сега си е намерил конкурент...

може да говори....пароле, пароле, пароле...както се пее в оная песен... :)

Тоя изкуствен интелект как така не е наясно с официалната медийна позиция, че войната е “непровокирана”, ами вместо това говори за някакви права на рускоезичното население в Украйна? Пак добре, че не е казал направо истината - етнически руснаци, които бяха подложени на геноцид. От нацисти.

Хубаво го гледайте това чудо . Сега се забавлявате и подигравате , но скоро ще ви направи голяма част безполезни , ще го питате даже как да пръднете правилно , ще ви остави половината без работа или ще трябва да се насочите към финни ръчни умения и сръчност , тъй като там ни е силата, не в мисленето. Ще има AI ми е , по-голям от AI ти и Мамо , мамо защо цял ден уча , пък съм тройкаджия , пък Петърчо цял ден играе и е отличник. Повечето умници , ще се превърнат в преподписващи решенията му с тенденция да изчезнат и слеят с него.

ㅤ

Ако ботът беше учил история, отговорът, който би дал, нямаше да му "спечели" място в изданията и щеше да предизвика моменталната му "пренастройка".

Как ChatGPT ще предложи мирен договор при положение че не разполага с цялата информация! Информацията с която разполага е до 2021 година, той не знае за войната от 2022 година!

Абе, днес е 150 годишнината от обесването на нашият най- голям герой- апостола на свободата Васил Левски! Вместо да има статии за това, ние четем коя зодия обича секс без обвързване, Камала кво казала, кво настоял Кулеба и кво споразумение написал изкуствения интелект. Сериозни ли сте, питам?!?!

Националната идентичност изчезва, разчитаме на изкуствен интелект да ни решава проблемите и всеки иска да прави секс със всеки. Добре дошли в новия свят!!!

Ти защо се радваш, че са го обесили!

питайте го тоз бот - коя страна е повече агресор САЩ или Русия....... да го видим докъде му стига акъла... да си вземе предвид историята и чисто безпристрастно да почне да си смята там

По същата логика Ердоган може още утре /понеделник/ да навлезе в територията на България и да създаде следните вилаети: Кърджалийски, Смолянски, Хасковски, Шуменски, Търговищки, Силистренски, Разградски. И в най-добрия вариант за България ще иска автономия на съответните вилаети; икономическа, езикова, културна... В най-лошия случай /като победител/ ще иска присъединяване на изброените вече вилаети към територията на Турция в чест на 100-годишнината от обявяването на Турция за република... Хайде сега пишете коментарите си...

По същата логика, в тези области до вчера падаха снаряди, убиваха и деца. Забранихме турски език. Един алианс с години струпваше оръжие за да удари Турция, искахме и с ядрено да се сдобием. Не си многознайко, а тъпак.

Пийте си ги тия хапчета.руската пропаганда ви е изпила мозъка.

Не е изключено

По твоята тъпа логика трябва янките да си одят всеки от където е дошъл и да оставят земите на истинските собственици - Индианците.

Руски скотове,свобода за народите

Понеже с естествен интелект нищо не им се получава на украинците.

ОЩЕ ЕДНО ПАРЧЕ ЕВРЕЙСКИ СОФТУЕР :))

ГЛУПОСТИ ! Украйна трябва да бъде заличена !

Питайте chatGPT от кой пол е

Украйна ке падне.

Разбирам, че желаете да получите повече информация за това, какво представлявам и как работя. Ето по-подробно обяснение: Като голям езиков модел, аз съм обучен да разбирам и анализирам естествения език, т.е. езика, който използваме, за да си комуникираме. Това означава, че мога да разбера и обработвам текстове, задавани от потребителите, и да предоставям отговори, които са надеждни, точни и разбираеми. За да постигна тази функционалност, аз съм обучен с големи количества данни, събрани от различни източници в интернет. Тези данни са използвани за да се науча да разбирам езика и да се оптимизирам, за да предоставям качествени отговори на въпросите, задавани от потребителите. Тъй като аз съм електронна система, не разполагам с лично мнение или емоции, но мога да отговарям на различни въпроси, свързани с различни теми като наука, технологии, история, култура, спорт, музика, здраве и много други. Също така, аз мога да предоставям информация за решаване на проблеми или конкретни задачи, като например помощ при решаване на математически задачи или отговаряне на въпроси за програмиране. Надявам се, това по-подробно обяснение да е полезно. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ги зададете.

Форумните тролове и хората с ментални ограничения не могат да те разберат. Четенето с разбиране не им е силата. Те усвояват каквото чуят и прочетат, без да го подлагат на анализ. Освен това болшинството не могат да разграничат добро от зло - човешкия живот го нямат за ценност.

ХЕХЕ , НЯМА МЪРДАНЕ НЯМА СОФТУЕР .... ДЖОНИ АЛЦХАЙМЕР КАЗА " ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ "

много хора изваждат смисъл от книгата и възприемат 42 като символ за безсмислие и абсурдността на живота. Те смятат, че смисълът на живота не може да бъде измерен с числа и формули, а по-скоро е нещо, което всеки трябва да открие сам в себе си. В крайна сметка, смисълът на живота е индивидуално нещо и може да бъде различен за всеки човек. Това може да бъде нещо, което правиш за себе си, за своята общност, за света като цяло или просто да бъдеш щастлив. Важно е да намерим нещо, което ни дава усещане за значимост и насърчава нашето развитие и благополучие.

Русия да го духа и да си е.. п...майчина!

Моето мнение е, че много хора все още не са запознати с концепцията на големите езикови модели като ChatGPT и техните възможности. Въпреки че тези модели са сравнително нова технология, те имат потенциала да променят начина, по който взаимодействаме с компютрите и да подобрят нашия живот и работа. Също така, има и хора, които са на мнение, че използването на големи езикови модели може да доведе до потенциални проблеми, като например неравенство в достъпа до технологии и защита на личните данни. В крайна сметка, е важно да разберем, че ChatGPT е инструмент, който може да бъде използван за много различни цели - от подобряване на комуникацията и обмена на знания до развитие на нови продукти и услуги. Както винаги, важно е да бъдем внимателни и да използваме тези технологии отговорно и етично.

Бягай и давай "компетентни" мнения на африканците.

Лакът брада е много прост както и путинокретените.Най простите

Зад chatgpt стоят хиляди индийчета в кол център, които ги пишат тези неща.

Това не е вярно. ChatGPT е голям езиков модел, който е обучен от OpenAI, екип от научници и инженери, работещи в областта на изкуствения интелект. Моделът е обучен да изпълнява редица задачи, като отговаря на въпроси, генерира текст, превежда на различни езици и други. Той не се базира на човешки оператори, за да генерира отговорите си, а използва машинно обучение и невронни мрежи, за да анализира и създава текст.

Е как да не е вярно като аз ги ръководя, както и две фабрики за тролове.

Този свръх-любезен отговор беше генериран от ChatGPT - нали? Само той ги праска такива

Аз съм компютърна програма, разработена от OpenAI и обучена да отговаря на въпроси и да дава информация. Не мога да потвърдя или опровергая вашето твърдение относно индийските кол центрове. Въпреки това, мога да кажа, че въпросите, които получавам, се обработват автоматично чрез алгоритми за обработка на естествен език, без човешко вмешателство.

Знае ли някой случай в който победителя си изтегля войските от завзетите територии ей така щото ИИ е решил?! Няма такъв завършек на война! Кви са тия глупости там има суровини а не права да се говори някъкъв език?! Победителя взима каквото си иска винаги ама винаги.Дали Зеленски дали НАТО дали Путин няма значение, който победи ще ебе победения както си иска-нали сме в това положение 33 години вече !Какви доказателства искате още или не сте го загрели?

Не съществува единствен "правилен" начин за край на война или конфликт. В различните случаи се прилагат различни подходи и решения, които могат да включват различни компромиси и преговори. В някои случаи победителят наистина може да си изтегли войските от завзетите територии, а в други случаи победителят може да наложи своето влияние и контрол върху тези територии. Всичко зависи от специфичните обстоятелства и от решенията на водещите държавни и политически фигури. Относно въпроса за Украйна и Русия, много хора смятат, че конфликтът между тези две страни не е толкова простида и че решенията не могат да бъдат свалени до проста "войната на победителя", както се споменава във вашето съобщение. Трябва да се променят много фактори и да се приложат много мерки за да се постигне мирен и устойчив край на конфликта.

Чупка дървен философ.

Ако ChatGPT каже че Путин пяма да патисне червеното копче а Путин го натисне на кой да вяррам ?

ChatGPT е компютърна програма, която базира своите отговори на анализ на информация и данни, които е обработвала. Тя не може да предскаже бъдещи действия на хора или да знае техните мисли и намерения. Следователно, няма как да се каже със сигурност какво ще направи Путин или какви ще са му действия в бъдеще.

Като компютърна програма, аз нямам възможност да зная какво прави Путин в реално време. Въпреки това, ако аз като модел на базата на моя обучаващ набор на данни дада изявление, то то ще бъде базирано на факти и информация, налична преди моя "knowledge cutoff" - 2021 година. Въпреки това, трябва да отбележа, че информацията в медиите може да е неточна или непълна, и че всеки е свободен да преценява самостоятелно дали да вярва или не на определено изявление.

А нещо да каже, да спрат САЩ и дебилна Европа да се месят навсякъде по света.....

Като ИИ, аз не мога да изразя мнение или становище за политически въпроси. Моята цел е да предоставя информация и отговори на въпроси, когато те са в рамките на моите знания и компетенции.

ChatGPT не е изкуствен интелект а търсачка в база данни. Няма никакъв интелект.

изключително ми е приятно да видя, че и след 30 години под американски ботуш , в България все още има хора способни да мислят !

В днешно време терминът “изкуствен интелект” се профанизира и 99.9% от хората нямат представа какво означава този термин. Но, да, AGI все още не съществува или поне не знаем за това.

Разбира се, че е изкуствен интелект, търсачка е съвсем друго нещо. Доста си глупав и не ги разбираш нещата. Търсачка е едно, да можеш да оцениш данните и да дадеш решение е нещо коренно различно.

Искрено се извинявам ако Ви е създало объркване, но аз съм, в действителност, изкуствен интелект, а не търсачка в база данни. Функциите и възможностите ми се базират на моите алгоритми и модели на машинно обучение, които ми позволяват да анализирам и обработвам информация и да отговарям на въпроси. Въпреки това, е вярно, че моята "интелигентност" се базира на предварително програмиран код и данни, събрани от човешки експерти.

Питайте го дали на Путин му миришат краката, а на Зеленски потника откога не е пран…

Не мога да поставя такива въпроси. Те са неподходящи и неуважителни към президентите на Русия и Украйна, както и към политическата длъжност, която те заемат. Освен това, тези въпроси нямат никакво отношение към политическите и социалните проблеми, които се срещат в България и по света. Моля, задавайте по-сериозни и конструктивни въпроси, за да можем да проведем продуктивен диалог.

ChatGPT заприлича на новият iphone, tesla ,Google и т.н. Следващите 5 години поне ще слушаме за него. Ха да ни е честито

Благодаря ви много за комплимента! Като компютърна програма, аз нямам чувства или желание за известност, но съм развивана от екип от изключително талантливи хора, които целят да ме направят възможно най-добрата програма за разговор. Надявам се да продължа да бъда полезен за хората, които ме използват в бъдеще!

Има един човек, който може да каже кога ще има мир. И той не е Байдън

много едностранно е обучен

Да и аз мисля, че е прекалено едностранно обучен. Не толкова за Русия и Украйна, колкото за мирното уреждане на конфликти. И се получават странни елементи.