Коментари - Масово четене на мисли след 15 години? | IT.dir.bg
назад

Масово четене на мисли след 15 години?

На Световния икономически форум в Давос учени предричат, че в скоро време роботите ще са способни да четат мислите ни и никой няма да може да ги спре.

Обратно в новината

Коментари - Масово четене на мисли след 15 години? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е "Интернет на Нещата" а Интернет на Мисълта!!... Пак някой се е направил на "велик преводач"...

...се къпел в реката. Дошла една жена и му прибрала дрехите. Как да излезе гол човекът, попипал дъното и намерил хвърлена тенджера. Сложил си я отпред и тръгнал да гони жената. А тя се залива от смях. -Много си смешен и интересен, понеже чета мислите ти. -И какво си мисля?-учуден се спрял мъжът. -Мислиш, че тенджерата има дъно.

Дрън дрън...

Едва ли ще има много мисли за четене тогава.До тогава масовите медии,смарт джаджите и компютрите ще са изгладили мозъчетата на повечето като билярдни топки.Потребителите ще гледат с празни,тъпи и безизразни погледи като сомнамбули и зомбита.Роботите,които са програмирани да четат мисли ще им блокират платките,защото няма да има какво да четат в изпразнените кратуни.

ще луднат ако ми прочетат мислите...т'ва е/....

а ами компютритe и роботитe кak ще сe справят със страдащите от амнезия и склероза

''На Световния икономически форум в Давос учени предричат...'' Тези хора започват да позорят науката. Учените ходят по научни форуми, а истинските учени не ходят и по такива, те имат идеи, по които работят.

защото враговете си ги знаем... Спомням си филма "Планетата на маймуните",опазил ни Бог от такъв сценарий,но това ме кара да съм твърде скептична и недоверчива към учени,които не са чували за човешки права и лично пространство,или,ако са чували постъпват много по-лошо дори и от Хитлер... Надявам се,че тези учени,които както изглежда си правят експериментите без знанието и съгласието на човеците,че не са чак толкова "изперкали" и са изобретили защитна каска,която да предпазва любопитните четци на мисли,надявам се,ама знае ли човек колко луди учени има и на каква фаза е лудостта им?! Дано никога не дойдат такива в нашата страна и,апропо,май ще е по-добре да вървим само по пътя към Европа и да зарежем атлантическия път? - е,ако създателите на универсалното дистанционно са мераклии от мен имат пожеланието за "прав им път" в добрия смисъл де.

Мисля, че жените така или иначе си знаят, че искам да ги прекарам през кревата си.

Известно е че такива консуматорски нагласи не се влиза в божието царство. Явно въпрос на приоритети.

Нормално е човек да иска да прави секс с много жени.

Ами ако си тура каска? Ше ми чете мислите другиа пат! А и я колко моем да не мислим.....

.. мое да мислим, мое да не мислим.

Чипове свързани директно с НАС.

С пълното профанизиране на образователната система и създаването на лесно управляеми тъпунгери няма да има нужда от никакви устройства за четене на мисли . Отделно, че много неща които хората си въобразяват, че мислят , просто са им внушени отвън!

И всички ходят с каски, предпазващи ги от прочитането на мислите им!

Честно казан,о безродниците дори не мога да ги съжалявам! Ходи си при таварища Путлер да те отглижда!

поредните небивалици от изпушили ИТ "експерти" и набедени Учени. Нито едно от смехотворните им предсказания няма да се сбъдне, от такива специалисти само програмки за дейтване може да очакваме.

Татални простотии проетохй в статията. Сай фай фантазьорите са се напушили яко. Чувството за реализъм никога не може да бъде в повече. Винаги е точно колкото трябва.

Ако влязат в парламента ще помислят че уреда не бачка .

звучи ужaсно!!!

Е то е ясно поне при нас мъжете за какво си мислим. Като се разхождаме по улиците и виждаме хубави жени е ясно че мислим само за с... и как ще я .... ;)))))) Така че няма голяма тайна, мислите на половината човечество т.е. на мъжете са ясни. Виж какво си мислят жените, това вече ще е интересно да научим....;)) И поне ще може да различаваме материалистките и златотърсачките, и да ги игнорирваме. :))

Eваларката ти правим Dаскалов! Mене също ме вълнува този въпрос, защото все си мисля как да го отперa на съседката, ама мъжа и е много як бе. A ще е трудно това да си мисля само когато него го нEма.

Ще ти стане много тъжно, като разбереш какво точно си мисли жената по въпроса, който те мъчи, а и по другите...и в че в крайна с/ка не е голям мурафет да я ... защото всъщност тя го прави, макар и винаги да се дърпа, а после ти се смее зад гърба. Така че умната момко...

Относно мисленето на жените, внимавай! Има един виц, как веднъж един човек разбрал жените и умрял от смях!!!

Факта, че учените все още са убедени, че мисленето се провежда в самия мозък много ме натъжава , това няма как да стане без изрично разрешение отгоре, но и без сигурна телепатична връзка и сега можеш да прочетеш мислите, особено на жените мислите ги чета независимо от разстоянието.

а ти наи-вероятно си 1ч-15-годишен самодоволен глупчо. така че спокоино - никои няма да иска да си губи времето с теб.

Умишлено е насочвана към яленията от материални свят и е заета само с тях. В древността не е било така, затова днешните учени не могат да дадат обяснение за постиженията на минали цивилизации. И за да е пълна манипулацията, Дарвин съсдаде Теорията за произхода на видовете. Модерна наука не дава представа за онова, което е отвъд виртуалната реалност, в която сме потопени, за да не се осъзнава човек за ставащото ( да бъде държан в неведение и така контролиран). Истината, макар и жена, не получава любезни покани за вечеря. (Истината ще ви направи свободни! Светата Библия (Нов завет).)

и като земат да четат мисли кво ли ще прочетат,порно порно пиене и тук там някоя кифла,абе тия що не вземат да се впрегнат в нещо полезно

+ 100! най-смисления коментар тук

Значи мисля си за комшийката и компа ми я докарва? Значи преди това требе помисля за жената - да иде в МОЛ-а! Голямо мислене ще падне...

не бе батка идва мъжа и с приятели да си помислите малко

Представяш ли си - вървиш по българска улица и наоколо "чуваш" само яки псувни. Как тогава ще осигурим доброто възпитание на децата ??

А кога ще излезе на пазара Т-800?

Побърканият свят се движи към световно робсто наречено НОВ СВЕТОВЕН РЕД тази идеология обаче изобщо не е нова... Само Путин и Русия са надежата за света!

Викаш с руски ВЕФ и Електрон 714 няма начин да се четат мисли.

Точно това е кошмара на Путлер! Защото релизира ли се в действителност означава край на шпионажа и задкулисните игри! Всеки чужд шпионин няма да може да е действен защото ще бъде разкрит! А това означава край на подмолните игри и шпионажа! Край за Путлер! Той от други средства не разбира! Мдаа, както се казва кой за каквото е учил!

Май никой си няма идея какво е Новият световен ред и дрънкат глупости срещу Путин.Но когато дойде,а той е на път всички ще съжалявате за думите си.Хора, ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!

Какво е новия световен ред? Ти като запознат, кажи ни.

"Само Путин и Русия са надежата за света!" Гледай сега какви хора! Ах какви глупости в ущърб на другарят от Севената Корея! Ако те чуе, много ще се обиди! И друго може да ти направи, знаеш ли! Питай чичо му!

Жалко - в 95% от времето ще четат мисли за секс и плюскане...

Това отпочне ли, така ще се намразим...

ученито очакват, че хората доброволно ще продължат да предават телата и индивидуалността си? Аз очаквам точно обратното. ДОБРЕ, ЧЕ СИ ПОЖИВЯХ БЕЗ ТЕХНОЛОГИЧЕН КОНТРОЛ.

Някои знаме какво е Бътлъров джихад!!!

Щастлив съм,че съм се родил в 20 век.Пълен кошмар.Настръхвам...

Е тогава само порно сайтове ще се отварят автоматично в интернет. Другото ще трябва с проста клавиатура да го достъпваме.

Няма нужда от сканиране на мисли, при положение, че мислите ще ги внедряваме.

Какви смартфони, таблети, и компютри през 2030.. !? Само до преди 15 години същите "учени" нямаха и идея, що е таблет, а днес "смятат" какво щяло да е бъде след 15 години и в сметките им няма и следа от нещата за които Отново не знаят. Инфото е тролска помия.

А ти днес като ползваш таблет да не си си въобразил, че сам си го измислил, та си толкова пренебрежителен към "учените", както ги наричаш ... " Tablet PC, въведен от Майкрософт през 2000 и базиран на Windows XP" (източник Уикипедия)

А бе като чуя предсказание за "след 10 години" все се сещам за енергията от ядрен синтез, тя е "до 10 години" от 50-те насам. Да видят кой мозъчен участък е активен да кажем ще могат, както го могат сега с тежките установки (а може и да не стане, по-скоро няма да стане, физиката ще им е проблем... :); но до детайли за какво мисли човек не го виждам скоро, това ако го можехме щяхме да мигрираме върху силиций като се износи органичното ни тяло... Не че не го искам де, напротив - знам как да направя силициевата част, не знам как да прочета органичната та да я пренеса там.