Коментари - Успешен тест за китайски пътнически самолет | IT.dir.bg
назад

Успешен тест за китайски пътнически самолет

Разработеният в Китай пътнически самолет С919 приключи успешно тестовия си полет на дълго разстояние.

Обратно в новината

Коментари - Успешен тест за китайски пътнически самолет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ще го разчарковат боинга и ще го клонират

Китайците изкопираха модерните технологии на целия свят ! Но едно е да правиш смартфон , друго самолет за 500 пътника ! Лично аз бих изчакал поне 5 години преди да се кача на техен самолет !

То копирано от Боинг и Еърбъс, копирано, ама все пак и китаеца си е казал думата. Що кръв има да се лее и тука докато му изчистят ''бъговете''...дано да не съм в полети с подобни самолети.

белите им работят и носят ноу-хау - ще се оправят, че и ние ще искаме евтино китайско.

Ще пада голяма конкуренция!Сега когато и китрайците пуснаха такъв самолет, след руския МС-21, Боинг и Еърбъс заминават на кино!

да , глупако....особенно Боинг заминават на кино щото сега ще се чудат как да сколасат да произведат 300-те поръчани самолета от Китай

Руското чудо - само името му руско. Двигатели, авионика, салон, ... всичко американско/европейско производство. А корпусът го правят с японски машини и материали. А като гледам, какъв "голям" интерес има към него ... руските авиокомпании масово купуват боинг и еърбус.

Нищо чуждо няма в мс21,нещо бъркаш предишният Сухой суперджет 100.МС21 си е изцяло руски.

Колкото повече диверзификация толкова по-добре за човечеството, браво, нека правят. А като се научат по-добре на английски та да си документират направеното на свестен език ще е още по-добре.

А бе вие да не сте 80% от ония българи дето после трябва да ви се извиняват. Съвременното производство се осъществява по следния начин. Купуваш си части от известни лицензирани производители и си сглобяваш каквото се сетиш. Кола,влак,самолет. Плащаш пари за цялото изделия на някой който се навие да го лицензира. Зад този някой стои голям застраховател. Ако стане издънка застрахователя плаща. Ако се правиш на улав и избегнеш последните подробности ти спретват секс скандал и в кауша.

за поредното копие на Боинг, с помощта на повече от 180 000 откраднати документа :)

Когато американците си правят поръчки в Китай и питат кога ще е готово. Китайците учудено отговарят ми то е произведено вече, кога да ви го пратим? Американците още по учудено питат ама как нали вчера ви пратихме чертежите. Китайците отговарят: Ами нали чертежите ги правите на китайски компютри. Ние знаем всяка ваша стъпка.

та колко от наистина важните неща се правят в китай за американските високотехнологични и не толкова производства ?

тия неща не са ги поръчвали и никога няма да ги поръчват, но копия на туй-онуй магически се появяват ;)

Безспорно е, че ще се конкурира, но основно в Китай

ти много смешен скоро аз смее ти плаче

"Китай се надява да разработи своя С919 и да се конкурира с популярните теснофюзелажни самолети като Boeing 737 и Airbus A320. ", а Русия е в дълбока кома.

и кое по - точно е китайското в този самолет?

Airframe-a и крилата например. Ти като летиш на самолет, на двигателя ли се качваш?

Ха ха изкърти тъпомера. Има един виц дето човешките органи започнали да се карат кой е най-важния. Накрая гъза не ги изтърпял и се изказал. Ако аз се стегна всички ще експлодирате. Та казваш хората се натискат да се качват на аерорамки с крица без двигатели.