Коментари - Как изглежда китайската космическа лаборатория | IT.dir.bg
назад

Как изглежда китайската космическа лаборатория

Китайските тайконавти успешно преминаха на борда на орбиталния модул "Тянгун-2", а ние можем да видим как изглежда космическата лаборатория.

Обратно в новината

Коментари - Как изглежда китайската космическа лаборатория | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мирът в света се крепи на РУССИЯ- КИТАЙ. А всичко друго е краварският кошмар!

Най-хубавото в цялата раОта е , че Чайниците са малки и ще се събират повече на същата площ , която обитават белите .

Напълни се с чайконавти, ти да видиш.

Браво на китайците.Ето, имат си космическа станция, технология да стигна до нея и да пребивават там цял месец.Похвално.А къде са САЩ, тия, където ще се изселват на Марс.Компютърни анимации от далечния край на Вселената, трактори на Марс, знамена на Луната, които днес никой не вижда, при положение,че има технологии за това.И плащат таксиметрови услуги да ги качат на МКС.И пребивават там с месеци, ама не стигнаха до това сами.Иначе са най-умни, красиви и т.н.Всъщност, май единственото, където са най е,че безусловно са най-дебели.

Ае бегай да живееш в китай.

Знаеш ли, невежеството е ужасяващо нещо. А най-лошото е, че невежият човек дори си няма представа от това. Моля те, изгледай два научно-популярни серийни филма, има ги в сайта колибка.ком (нарочно го пиша на кирилица, за да не го изтрият). Единият е "Cosmos" на Карл Сайгън (човека, избрал песнята на Валя Балканска за записа на сондите Вояджър), а другият е "Въведение в астрономията" на Александър Филипенко (американец от руски произход, преподавател по астрономия и астрофизика в университета Бъркли, Калифорния). Филмите дори са преведени на български. Ако успееш да ги изгледаш докрай, съм сигурен, че след това ще се срамуваш от себе си.

Костадинов,...???Какво се опитваш да кажеш?Това за Вояджър 1,2,3 и т.н. по никакъв начин не доказва, ча САЩ през последните години са направили нещо съществено.Дори отстъпват от това, което са постигнали.Причините не мога да коментирам. Само фактите.

Не си много прав колега, американците имат сонди из целия космос, 3 робота които шарят из Марс, а сега плащат за такси до горе, тъй като Роскосмос спечели търг-а за доставка на двигатели давайки най-ниска цена. Като изтече срока на договора съм сигурен, че американците ще имат голям избор от техни ракети с техни двигатели, с които да се качват горе. Самия факт, че ЕСА няма и идея какво е станало с тяхната сонда, докато американците имат 3 "трактора" на Марс е показателен колко всъщност са по-напред. Не отричам съществения принос на Русия да качва кой ли не горе, но и те след МИР насам като, че ли нямат някой мащабен техен проект.

Тея вместо да се правят на ербап, да бяха си нахранилли хората. Живеят в първобитнообщинния строй още. Егати клоуните, един кибрит не могат да направят.

FuckTheEU

Китайците вземат по-големи заплати от нас, не знам кой е клоуна....

Айде и ти оди в китай да взимаш по-голяма заплата.

Каквото и да говорят еврофагитата тука....Факта си е факт! Китайците сами си се качват в космоса, за разлика от лудите говеда, които си плащат като попове, за места на руските космически кораби Съюз...Китайците се качват на собствената си космическа станция! А всички останали имат една обща станция-МКС! Така че е напълно ясно, кой е по-изостанал!

"Великите" copy/paste-ри продължават с думичката "тайконавт", при положение че си имаме българска. Явно вземат еничери в Китай вече...

Когато ВСВ Германците превземат Киев и започват да печатат съобщенията на афиши. От начало надписите на украински, а отдолу на немски. След месец На Немски, а отдолу украинки. После украинския с по-ситен шрифт. Накрая само на немски. Те така се превзема една нация. И световните поробители го знаят това много добре. Погледни образованието. А за д-р менгеле да не говорим със "здравната" система...Само чипа му се върти в главата...

на китайците, поне правят нещо за разлика от нас българите. Само все още не разбирам, защо им казвате ТАЙКОНАВТИ?

Станцията е на разстояние София - Бургас, ама яко се говори за космос и космо/тайко дизели :-))

Космос се води над 100 км. височина, така че не разбирам какво те удивлява, освен твоето собствено невежество.

Леле що си неграмотен. Земи фейсни, скайпни, вайбни или там каквото правиш и вземи се ограмоти малко от колко километра започва космоса. Ше ти хвърля и жокер - скока на Феликс Баумгартнер - прочети и не пиши глупости другия път.

Тъпонафтите от колхозна чайна са там където бяха САЩ преди половин век! Жалка картинка! КОГА чайниците с робот на Марс! Кога чайниците с човек на Луната! Кога чайниците със станция до Плуто!

Абе говедо аз казах ли ти да вървиш да чистиш кенефите?! И само да те "светна" САЩ още не са стигнали до там докъдето са Китай сега. САЩ никога не са имали собствена космическа станция! Ха сега де опорната ти точка издишааааааааааааааа

Skylab, но вече я няма

Ти американец ли си, че толкова отвисоко гледаш на китайските достижения!?

Ако ги нямаше американците и европейците, днес бившите велики китайци, още щяха да си копат оризищата както преди 1000 години! Работливи, но тъпи. Отвориха им очите и сега ще съжаляват. Колкото и да са тъпи, от 3 млрд. се ще има 100 хил. дето да мислят и оглавят това, което е днес.

ако ги нямаше европейците нямаше да има втора световна, японците никога нямаше да имат пушки. Тъпият си ти понеже не знаеш че барута е открит в Китай.

и ракетите са изобретени първо в Китай.

FuckTheEU

Китайците когато са изстрелвали ракети, албионските племена още с лъкове и брадви са се били с римляните... После чисто по европейски Алфрен Нобел взел че "изобретил" барута...

само да вметна, че не е изобретил барута, а динамита !

Тез дръпнатите откриха топлата вода....хахсха

А ти още и за студената вода не знаеш.

Тая пародия ще се счупи всеки момент, както всеки китайски боклук.

Китайците правят много добри неща. Няма основание за такива заключения. Евтините и некачествени стоки продавани в България не са мерило за възможностите на Китай.

Китай прави пиратки, ама и те не са свет.