Коментари - Китай ще извърши био-експеримент на Луната | IT.dir.bg
назад

Китай ще извърши био-експеримент на Луната

Китай планира да осъществи първия биологичен експеримент на Луната.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще извърши био-експеримент на Луната | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще метнат един екстремент (разбира се менте, истински няма как за тях) и с него ще правят експеримент. И разбира се не в Космоса а в Шао Лин. О да, и Шао Лн не в Китай а в някое ментарско студио на Болувуд. Каква новина само... Пускам сълзичка. Рева. Не мога да сора да плача. Оооо, май съм се изпуснал от напъване. Но така е - китаеца замерва земляните с остатъци от ментарската си космическа станция и сега екстремента ко падне белким изгори и не целне някой по тиквата.

Ке засеят те! А македонците дали са ги питали?! Месечината си е земя македонска, още от Александър Македонски. Ке ги утепат македонците, само нема да има дека да ги копат. Един милиард и поливина китайци за копане! Ке я направат Месечината на китайско гробище.

Успех на мисията. Наистина е амбициозна. Предполагам, че посяването в лунната почва все пак ще е в херметичен контейнер с подходяща среда (вода, въздух, лунно-естествена слънчева светлина), като само почвата е лунна, а не земна.

био екскремент на предполагаемото място на кацането на краварите,само че дали още се вее гордо кравареския флаг от"лунния вятър"?

То с тия колорадски бръмбари не вярвам да оцелеят картофите на луната :)

На луната само ориз вирее. Вервайте ми.

Пуснали са на приордър Лунна мотика.

А пък руснаците ще осигурят наторяването.

канци не могат да торят там. Е това вече е гордост за руснаците.

Ще извършат експеримент на кукуво лято. Единствените които имат технологии и изобщо може да им се вярва са американците. Останалите са гола вода и кал в ушите.

Ще ползват опита на Самоковеца. Нищо, че даде фира.

Ми я вече копах картофи на Марс, па вие се сетихте за Луната!

А в какво точно ще покълнат картофките? И чий го дири копринената пеперуда, като няма атмосфера и няма как да пърха?

дали пък не са мислили по въпроса , как смяташ ? :))) подготвят лунна база все пак ... :))) виж не ми е ясно само защо не са информирали форума на дир-а , но рано или късно и това ще излезе наяве ...

Щом дирът е достатъчно любезен да ни информира - да пита допълнително :)))

Да да

Добре де, ама цъфтежа на картофите тече поне месеца и за да го наблюдават трябва и толкова да издържи електрониката за наблюдение. Дано са си взели поука от Нефритения заек, който умря след месец и половина

нефритеното куче с може да е по-голяма гаранция - 3 месеца :)))

След озеленяването следва покафявяване - това като се пресели на Луната целия китайски народ.