Коментари - Китай: Pokemon GO е троянски кон | IT.dir.bg
назад

Китай: Pokemon GO е троянски кон

Хитовата игра Pokemon GO може да помогне в разкриване на обекти под специален режим и по този начин да изиграе ролята на троянски кон, опасяват се в Китай.

Обратно в новината

Коментари - Китай: Pokemon GO е троянски кон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагледно доказва колко лесно могат да бъдат манипулирани тълпите. В същото време това е поредния опит за усъвършенстване на социалния инженеринг на Новио Св. Ред!

Никой не е против новите технологии, но конкретно в ИТ много програмни и вече цели направления се създават не само с тази цел за която външно изглеждат предназначени.Дори да оставим отдавна съществуващите вируси и малуеър,много невинни на пръв поглед продукти целят и не особено лицеприятни ефекти и достъп.Например съвсем ли сте сигурни,че така наречените облачни продукти и услуги са измислени и предлагани само и единствено в наша /на потребителите/ услуга?!Да не стане след време известно че ЦРУ,КГБ,МОСАД,МИ и кой ли не още корпоративен мозъчен тръст ги използва за собствени цели!!!

Естествено потребителите на Windows Phone пак са пренебрегнати. За тях дори и вируси не пишат...

някой играе ли го това ... има ли опция да не я стреляш покемонката ... просто да я онодиш

бахахаха! Точно жълтурите и подобни маймуняци да реват, че нещо си било троянец! Хахахах!

Прибрах се преди малко от командировка - някакъв гол се и, мъкна от къщи, каза че търсел точка някаква, явно ловец на покемони...

Ловец на "G" точки ще да е бил...

Като гледам повечето постове пак оплакват света как отива на лошо щото се позаиграл с някаква игра. Но хленченето е популярно в БГ, нищо изненадващо дотук. Интересното е, че не се чува много за един от сериозните ефекти на играта - върви на андроид 4.4 и нагоре май беше, т.е. сума народ с поостарели телефони вършещи прекрасна работа ще купят нови, явно играта (не съм я и виждал) е достатъчно популярна за да има осезаем ефект в тая посока.

Тръгнали точно китайските комунисти да дрънкат за троянски коне, където заляха света с евтините си и заразени ментета!

спонсора е улица сезам

Това е средство да се преброят малоумниците над 15 години по света...

А форумите са място където да се преброят оставащите "умници" на света ръсещи мозъци за всеки и за всичко. ;)

...каза анонимният коментатор.

покемоните са вредни.. явно и копипейстъра на тази полезна новина е блял по тамагочита като я е писал... или е просто неграмотен, което е по-вероятно. не се научихте кога да ползвате "Й" - "... тези случай....". по-добре си махнете този клавиш от клавиатурата, ще се излагате по-малко.

По-голяма простотия не можаха да измислят, а американетата веднага се зомбираха. Очаква се бум на кражбите на телефони! :D

абсолютна тъпня и безмислица, къде отива тоя свят? Май си заслужаваме камионите на празници.

ще стане един Аллах Акбар с тая игра. Или както му казваме - играчка-плачка.

Алла, я в бар...

Стадото се е наредило на опашка за поредната простотия :) А всички медии пишат ли пишат, правейки от мухата птеродактил...