Коментари - Китай ще прави собствен стелт бомбардировач | IT.dir.bg
назад

Китай ще прави собствен стелт бомбардировач

Китай ще създаде собствен стелт бомбардировач - аналог на американския B-2.

Обратно в новината

Коментари - Китай ще прави собствен стелт бомбардировач | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, нали уж, американският самолет беше "невидим"! Как сърбите го прехванаха и даже го свалиха? Да е.а и американската технология!!! След това накарай американски пилот да подкара такъв "невидим" самолет!!! Да не говорим за корабчето с нежно име на готвач в Черно море преди 2 години, на който американските морячета оцапаха гащите, след като на екраните на радарите им се изписа "Game over", след неколкократното имитиране на заходи за атака над тях на руските Сушки с включени "Хибин"-и!!! Сега рашките разработват стелт, който даже няма да написка руска територия, за да стреля по цели в други държави!

Засега ще е мента, но след 10 години китайците ще му хванат цаката. Както е при другите технологии.

След 10 години ще има нови технологии и китайците пак трябва да му гонят цаката. Те винаги са гонещи, т.е. изостанали. Единственото, което могат да правят само горе-долу са пиратки.

Гали ба преди седмици китайците не направиха опит чрез уникална технология на предаване на неразкодируеми данни между земя-спътник?! Китай здраво напредва във фундаменталните технологии. Още повече, че има и богат избор на мозъци от населението си, също и водещата Индия в компютърните спецове, така и "малките тигърчета" около Китай. България имаше огромен човешки потенциал, който бе сведен до проститутки и дюлгери.

Хаха, тия и Марсоход "Заека" направиха и какво стана - кацна с няколкостотин километра извън определената зона за кацане. Излезе менте, както ще излезе и стелта.

Да не са се сетили да питат тебе експерта как се прави - ти дори не знаеш какво е луноход и марсоход....

Може да се гаврите с китайската ширпотреба колкото си искате, но когато става дума за военни разработки, нито вложеният човешки ресурс е калпав, нито материалите. Това е валидно за всяка страна. Естествено, че няма да го проектират хора, които правят джапанки. Естествено, че няма да вложат гума от джапанки. Всичко ще е на макс. А Китай има 1.5 милиарда хора, ще се намерят инженери, ще намерят и материали. Ако не намерят инженери и материали, ще си ги купят. Военните не правят компромиси. Да не забравяме, че Китай е изкупил повече от половината дълг на САЩ.

Дългът на САЩ е 19 трилиона от които 5,5 е външния дълг. Китай е кредитор с около 2,5 трилиона. Няма как да е изкупил половинта. Може да се говори за половината от външния дълг, но не и за пловината от дълга.

Предид а серат по форума, европутаците първо нека кажат..Какви от дрехите им, които носят, или стоките които използват са Маде ин Краваристан...И колко са Маде ин Чайна? И тогава ще си говориме!!!

Преди няколко дни Китай заяви,че са създали Квантов Радар,който засича абсолютно всичко...

Това колко харчи ?

Тия изтрепаха рибата направо! Един телефон, една играчка читава за шоколадово яйце не мож създадат, ами тръгнали СТЕЛТ самолет и то СОБСТВЕН да правели. Жалки смешковци бълващи ментета.

Затова ли Епъл имат завод там?

Технологията не е китайска за всеки случай. А и на всеки Епъл продукт пише: Designed by Apple in California. Предполагам в Китай няма място наречено Калифорния.

Каза Ганчо, оригна се на чесън и запали чушкопека на терасата на панелката си.

Как се кефят стадата руски тролове под форумите, че червен китай откраднал технология, която американците са я открили миналия век и не я крият. А ако технологията е изкопирана поне на външен вид преди това от пияните азиатци на Путлер, направо се разтапят!

Откритието на невидимите летателни апарати е РУСКО !

От теорията на Уфимцев до реалното и приложение има огромен път който руснаците не бяха способни да извървят. Вместо това започнаха да обясняват как било 'задънена улица' и т.н. Сега отчаяно догонват.

Май никой от драскотещите тук не загрява че всички шумотевици за F-22,F-35 от американска страна,ПАК ФА от руска,за Томахоук от американска,за Калибър от руска са повече КЬОРФИШЕЦИ за пропаганда,отколкото истински действени оръжия за възпиране.Истинските оръжия за възпиране засега кротуват в търбусите на ракетите със стратегическо предназначение /и слава богу/.А дали Китай или някой друг ще направи поредния СТЕЛТ не е от особено значение-времето на СТЕЛТ отминава.

Напротив - точно стратегическите оръжия няма да се използват никога. За разлика от F22, F35 и конвенционалните крилати ракети.

деер

Или дронове...

... всяка прилика с действителни самолети ... Същото се отнася и за ПАКФАКа. Жалка история са жълтите и путлеристите ... как да го уважаваш това добиче, да покажат те първо нещо, а после американците - да ги похвали човек. А то се скъса последните 20 години да строи небостъргачи в москва, лимузини се напъва да прави, процесори, принтери (мухахаха), сега па невидими изтребители, които крайно напомнят на Ф22 и Ф35. А забравих самолетоносачи, ама понеже им тежки самолетите, та с чурка някаква. Абе то не бяха опити за совалки, марсиански сонди (тихоокеански де), йот-ай-фони ... Жълтите и те ... абе дали са им краварите цялото ноухау в ръцете, "на ви всичко", творете измислете нещо ново, революционно, ц, пак от айфоня гледат, а сега искат да им изкопират шитнята ф35, пълни жалкари са азиатците (същото се отнася и за Япония, Ю. Корея и т.н.) - гангнам стайл мърши, видел ам. гангстер жълтурата и давай ...

верно ли за тоя Ф35 говориш -че те официално от пентагона обявиха че е негоден за употреба-няма пари и ресурси за тая щайга провалена от всякъде.Проекта е спрян.

Ъ, ко речиии, те смятат няколко хиляди да произведат от него, и по-точно къде съм писал някаква възхвала за тоя самолет (въпреки, че е супер модерен и ще върши много работа)????

Преди дни четох, че китайците са направили радари, които прекрасно "виждат" невидимите стелтове на великите американци. Затова полечка с глупостите за китайските ментета и т.н. Най-малкото ние можем да се подиграваме на някоя държава, след като допуснахме да нямаме армия, външна политика и сме колония на Щатите.

Китайците нямат стелт самолет, ама вече имали радар за стелт самолети айде бееее...не думай.

Китайците отдавна изкопираха стелтове на САЩ, след като им откраднаха документацията. Даже уж ги подобрили в разни компоненти. Сега явно говорят за по-големи бомбардировачи.

и понеже виждат стелтовете, затова решили да правят и те? Схащаш ли колко си тъпичък?

А не се ли замисляш, че след като имат технологията за виждане на стелтове, ще направят такъв, който не се вижда от съществуващите (включително и тяхната) технологии, за да са една крачка напред? А ти схващаш ли колко си тъпичък или трябва още да ти се обяснява?

Ихааа, излиза че не само Хилъри ами всичките американци държат на общодостъпни сървъри цялата си секретна информация за да могат хакерите да си я доунлоават когато им скимне.

Осъдили са един от конструкторите на сал 32 години!К'ъв даунлоуТ? А на руските сървъри няма нищо!Ни стелт ни мелт!Ни пето поколение изтребител!Има само едно голямо, ,ЩЕ''!

А Русия кога?

То май новите им атомни ракети са Стелт. Те са по-лекички - около 100 тона. Не като Статана от 211 тона.

Сатана (Воевода) е на доизживяване - срокът на експлоатация е удължен за 3ти и последен път. Морският вариант Булава е още по-зле - въпреки че е по-нов от Трайдънт2 отстъпва по ВСИЧКИ показатели. Последните 2 пуска бяха 50% провал.

Китай забавя, но не забравя.

Не са китайците, а местното ВКР или неформални зависими групи.

Ще бъде от хартия и ще мята пиратки. Егати клоуните....

Китай отдавна вече не разчита на стари руски самолети. Китай отдавна вече си има бойни самолети собствено китайско производство.

Да бе знам- нали има-няма през ден току падне някоя щайга изневиделица. Самолети китайско производство- дървен камък...

не разчита въобще, само купува по 20 до 50 бройки машини от Русия годишно-самолети и хеликоптерти, че и системи за ПРО и ПВО.