Коментари - Руснак си имплантира чип (снимки и видео) | IT.dir.bg
назад

Руснак си имплантира чип (снимки и видео)

Руският инженер Влад Зайцев е имплантирал в ръката си чиповете от картата си за пътуване с транспорта и магнитната си карта за достъп до работа.

Обратно в новината

Коментари - Руснак си имплантира чип (снимки и видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупаво хлапе, още не е дорасъл. Сигурно за да си направи по-комфортнно ходенето до тоалетна ношем - ще си сложи цукало до възлавницата...

Сменяш банката, работа, транспорта ... и сменяш и чиповете, хитро.

олигофрен-просто ентусиазира тези които биха го обрали да му отрежат ръцете..Не е лесно да си тъп идиот.

Щеше да ми е много смешно,но като знам,че един ден задължително ще ни вграждат чипове и хич не ми е до смях. ,,Новия Световен Ред,, вече завладяха света и вграждането на чип е един от начините за тотално робство и е точно тяхна идея.Е... ние няма да го доживеем,но нашите внуци-сигурно!

На шише водка и баба знае а иначе хич не е тъп тоя руснак дано болестта го кара

@Dir

Един въпрос, към Вас г-н Зайцев. Какво ще правите, когато от банката ви анулират картата след като изтече и ви издадат нова? А това важи и за транспортната карта, нали?

Добре питаш. Принципно сертификатите а и частните ключове се качват на чипа вкл. и с NFC, т.е. няма реална нужда от физическа подмяна на чипа, освен ако не сменят цялата технология, което при банките не става често. Друг е въпросът дали ще се навият да му подновят сертификата върху имплантирания чип.

Зайцев за награда ли се бори?

има хора с татуировки, други с пирсинги и с огромни дупки по ушите....този е решил да си слага чипове...всеки луд с номера си

Всички блядушки са с чип в главите. Чипът на путинската фашистка пропаганда.

за тебе не е останал чип, а само чеп са ти турнали, кво да се прави, късметлия си

Нищо ново под слънцето преди време гледах предаване по NG точно за такива хора.В крайна сметка различни хора различни интереси

да си беше имплантирал и малко мозък

Добре, че не е руски чипа, че като им знаем размерите, ще трябва да си разпори корема :)).

На снимката виждам един ухилен полезен идиот. Силикона със сигурност ще навреди на тялото. Всяко нещо което е неестествено за организма е вредно.

Ако си имплантира и мозък, цена няма да има.

чист болен мозък да беше чакал още няколко години да ги пуснат с големина милиметър на милиметър и само 1 чип за всичко и задължителен :))), сега като се облегне някъде ще ги счупи и пак ще трябва да се пори като прасе:))))

След няколко години ще е задължителен и ще си го плащаме ние. Сега поне му е безплатен.

Не ви харесва, но си плащате за да ви извадят лична карта, нали?

Абе то и аз така преди години имплантирах едни неща на жената. Резултата таз година тръгва на училище. :D А на този не му хлопа една дъска ами цялата ограда!

То лошо няма! Просто като се замисля аз лично за 10 години ползване на банки съм сменил 4. А и да го видя как ще пъхне чипа в банкомата ...

ще сложат кръгли дупки на банкоматите за таКВИЗ нужди!

Ако сложат кръгли дупки на банкоматите се си мисля че имплантантите няма да са по ръцете на такива като тоя а на едно друго място.

Какъв иженер? Тоя нещастник на снимката е завършен идиот! Ето до какво води употребата на самагона!

Сега да внимава да не го уволнят от работа :D :D

Това да не е оня, дето на жена си имплантирал километраж на едно друго място?

Не километраж а брояч.Накрая на годината прави ревизия.

А с НАП свързан ли е ?

По-добре си имплантирай ЧЕП за каца на тъпата кратуна, че да не ти изтече и малкото останало в нея!

Еххх, а в Сибирь какие чипове имплантирахме навремето!

добър пример. Путя сега ще имплантира чипове на всички руснаци, особено на тези за които има подозрения, че не са много съгласни с политиката му. Така по-лесно ще ги намира после за отстрелване по мостовете

В коментара ти няма логика - защо да стрелят по хората, вместо да им бутнат чиповете направо в мозъка и така да контролират поведението им. Много по-хуманно е :)

НПО-тата не имплантират, те направо спонсорират с грантове един двама трола, да пишат под 20 - 30 имена в интернет сайтовете мнения срещу Русия и Путин!

*за, а не "срещу".

фашизираното кремълско джудже е ангел небесен, не може да има някой който го критикува и да не е платен соросоид, от НПО, американски агент или национален предател. Не може да има ни един искрен и честен човек който да е против него ! Светец ли е Путя, къв е ?! Само за година и половина направи половината от зулумите които Хитлер е направил !! А има още време пред него !

Пийте водка! Водката е полезна. Не е възможно 140 милиона души да грешат!

Много лошо, започна се с маркирането. Дано не доживея ерата, в която всички ще са с чипове...

Пф, не ти трябва чип за да си маркиран. Само си помисли колко документи трябва да носиш преди да се качиш в колата и през колко канцеларии са минали личните ти данни...

Е, ти кво искаш, да сме като в средновековеието - Джон от Утър и толкова? Или Петран от края на селото?

Тоя пъпчивия посерко е инженер?

Защо рекламирате този идиот и още по-отровната му "идея", за която (съвпадение, случайност?!) се борят американците от години??? Продажни гноми!

И като изтече картата (след по-малко от година) трябва да я вади и да я имплантира пак? Човешкото тяло да не е като кутия на компютър - да се отваря и затваря без това да доведе до проблеми?

Че що да не, щом го кефи човека да си се реже, нека да си се реже, какво лошо има! Нека да не сме нетолерантни! Иска да се направи на мъж, а не му хрумват други начини, да не му отнемаме правото да е мъж!

Презареждане.

Принципно сертификатите, а и частните ключове, се качват на чипа вкл. и с NFC, т.е. няма реална нужда от физическа подмяна на чипа, освен ако не сменят цялата технология, което при банките не става често. Друг е въпросът дали ще се навият да му подновят сертификата върху имплантирания чип.

Що не земе си ги имплантира право в тъпата кратуна с около 300 метра в секунда!? Таман нема се мъчи ...

Да си имплантира и малко акъл ако може. Че явно липсва ...

Ненормалник