Коментари - Нова мода: Имплантиране на чипове | IT.dir.bg
назад

Нова мода: Имплантиране на чипове

В Холандия все повече набира популярност имплантирането на чипове под кожата.

Обратно в новината

Коментари - Нова мода: Имплантиране на чипове | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тези чипове са read only, не ми трябват. Аз с 30-тина пароли се оправям и без чип, но имам проблем с нарастващия списък на мацките, респ. с телефонните им номера.

Това само евреин може да го измисли.

След капитализма идва робството. Желанието на някои да контролират всичко, включително да се месят в живота на другите хора както те си решат, да контролират живота им няма граници. Вместо да са загрижени как да оцелеят всички хора, как да се подобри живота им - те се грижат единствено как да ги контролират и използват. При капитализма границата между бедни и богати все повече се увеличава, човешкия живот все повече се обезценява. Заради гяволъка си тези, които искат да имплатират чипове на хората, ще заплатят с жалкия си алчен и античовешки живот.

Пфффф!

Спокойно , който не иска чип на ръката на челото му ще бият в черно и червено релефен печат 666 , който ще върши същата работа. Една част от нещата вече е изпълнена - всеки баркод съдържа 666 - в двете по-дълги линии в началото,средата и края - "който няма знака, няма да може да купува и продава" .

Има и много пророчества на светии, които допълват картината.

чакам събитията предречени от ванга, слава сервьокова и петър дънов

Искам да попитам онзи празноглав християнски спамер. Къде в християнството се споменава за динозаврите, за космоса и планетите, за физичните закони, за медицината? Църквата е избила маси заради техният интелект! Кретен! Сложи край на земните си мъки, жертвай се за човечеството. И понеже самоубийството и прелюбодеянието са грях - пробвай се с биволица ама с много остри рога. Кретен, знаем какво сте правили с животни, знаем и какво правите помежду си гей попчета. Айде със здраве от хайтек, изученото и прозряло истината (земята е кръгла и се върти) поколение.

В библията се говори за неща, които могат до доведат до спасението на душата ни. И като говориш за църква, за коя църква говориш? За Църквата Христова - Православието ли? Или за някоя ерес? А ако говориш за православието, то познаваш ли го или поне виждал ли/ чел ли си за хора, които живеят православно, та да говориш за него?

Сещам се една приказка: "Пази Боже сляпо да прогледа,"

А така. Световната конспирация била измислица.

парво научи да си пишеш името на латиница как трябва петар а не петур и после говори глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо ми се струва, че всичките жертви дадени в името на свободата и независимостта на човечеството от векове, отиват "на баня" - тъжно деа.

"Свобода и независимост" от какво? Ако търсим свобода и независимост от робството на греховете, то жертвите на нашите прадеди не са напразни. А напротив - много ясно ни очертават пътя, по който и ние да се избавим. Дали сегашните хора искаме да вървим по него, или не е личен избор на всеки от нас.

Моето куче съм го водил на почивка в Гърция. Трябваше да му инплантирам чип, за да премине границата. Тия са на нивото на любимеца ми.

И това не е по-малко страшно: link

Ако сме честни винаги със себе си и с другите , не би трябвало да се бунтуваме против масовото следене. Но понеже сме хора , обичаме да лъжем и затова не искаме да ни знаят къде , кога и с кого сме. Както го е перефразирал Радой Ралин : "Истина , истина ви казвам - без лъжа не може !". Кой като малък , не е лъгал поне веднъж родителите си ? А в пубертета ? И не само родители ! А в брачния живот ? Ако няма какво да крия , не ми пука , че ме следят !

И кой е тоя безгрешния дето ни следи загрижен за нашето благосъстояни. О, свещена простота!

Презумпцията е, че човекът е зъл, а държавата/властта е добра, и тя трябва да го контролира, за да го предпази от престъпления. Какво ще се случи обаче, ако властта попадне в ръцете на ЗЛИ хора? От тях кой ще ни опази? Те от себе си ли ще ни пазят? Да се кланяш на държавата (дело на човешки ум и ръце), като и приписваш божествени атрибути и функции - като взезнание ("Големият брат те наблюдава"), всемогъщество/непобедимост, безсмъртие/вечност ("Вечният град"), непогрешимост ("партията, дори когато греши, пак е права") - нарича се идолопоклонство. И това никога не е довеждало до добри последици за хората, които тъй или иначе винаги търсят на някого или на нещо да се кланят.

Айдееее....Свършекът е близо. Сатаната работи усилено. Чип под кожата ми ? НИкога !!! Никога,никога,никога ! 1000 пъти никога. Слава на Господа Иисуса Христа, който ще постави всеки и всичко на мястото му при второто си идване !!!!

....Фирма предлага чип за глава, който напомня на коя ръка какви чипове са имплантирани:)

Лека полека подгряват публиката за идеята. Бог не одобрява когато човек осквернява храма на душата - човешкото тяло.

Аз имам алергия от чипове гн. полицай и нямам такъв. Приемате ли от казиното?

много по лесно може да стане с пръстен

Всеки недоволства от тези чипове, че ще ни пoробят, че ще ни следят, че не знам си к'во, а като иде някъде се тагва у фейсбука с имената си от лична карта :D

ти имаш ли идея, че има поне по 2-10-50 човека с едни и същи имена от лична карта, но като ти сложат дрънкулката ... няма как да те сбъркат

А колко от тези хора са си въвели и датата на раждане за да им пишат по стените? Изведнъж 2-10-50 може да стане на 1-2-3 ;)

Значи започна се! Аз все се надявах тоя последен процес на поробване на човечеството да се отложи поне още малко в бъдещето! Напразно! Вече е реалност...Поставянето на чипове за контрол над поведението на всеки човек е върхът на фашизма,чудех се как ще го направят насила? Насила като за начало не става,ще предизвика протести, но виж като мода - ООО,да, това вече е доброволно!И както татуировките и пиърсинга по цялото тяло завладяват изпростачените лумпени с милиони по цял свят, така и с чиповете! Не ми се мисли какво общество и каква цивилизация ще има след 20 години само, да не говорим за повече! Децата ни, внуците ни...никой не може да ги спаси!

За децата ни и внуците това ще е нещо нормално, дори отживелица. Тях ще ги вълнуват нови технологии, които ще "поробят" човечеството до 20 години. Но живота си тече, земята се върти, а някои хора искат да си останат на едно място.

Спокойно. Само ще започнат без да могат да довършат.Ще бъдат силно изненадани изненадат по средата на този процес. В тази вселена няма място за насилие и фашизъм и ще бъде припомнено в точният момент.

"Изпростачените лумпени" с пиърсинг и татуси са ти пра отци - ханове и царе, смели прабългари и траки! Щото тая "мода" е на над 3000 години гн Лумпен

Така като го сбарат бандитите някоя вечер няма да му вземат портфейла а ще му отрежат ръката. Умно.

Точно така! И за да е "по-сигурно", че това няма да стане, ще започнат да се слагат чипове на главата (защо не на челото). Едно е да отсечеш ръкатата на човек а съвсем друго е да го убиеш. ("логика").

Изобщо не ми го пробутвайте това като нова мода, "умни и красиви", модерни хомосексуалисти! Най-новата мода е да се мре! Я вижте колко от вас не са се запътили натам? Вярно е, че това е било актуално още от Адам и Кейн, но я вижте сега с каква скорост се мре!? При 6 милиарда дирници на планетата всяка секунда се гътват цели стада!!!

Всички са се запътили към смъртта още със зачеването си. Просто сега това пътуване е по-дълго откогато и да е било преди.

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава освен оня, който носна за белег името на звяра или числото на неговото име (Откровение 13:16-17).

Жената да се учи мълчаливо, с пълно подчинение. А на жената не позволявам да поучава, нито да владее над мъжа, а да бъде мълчалива. (Тимотей 2:11-12)

трява да се облъчвам при всяка транзакция ?!?

и без чип пак ще бъдеш облъчен

и как то чно о тхартият аще се облъча?

Даа след умните кошчета за боклук е време за чипосване на заспалите преди да се събудят.

новина дано и в бг да го въведат скоро нека станем истински овце

не ти стигат реалитата ли

чакам с нетърпение да видя 1вите аЙфон лузъри как ще си имплантират чипове!

Стига бе, знаеш ли кви опашки ще се извият още по тъмно.

нищо ново. За това се знае отдавна и за сега успешно се прилага всичко за постигането на контрола над хората в Западното общество. Интересно ми е как ще убедят китайците :-)))

На китайците не им трябват чипове. Та така са си дресирани от древни времена.

Ако има и най-малката възможност това да води до контрол, Китайците първи ще го направят задължително.... може би втори след Северна Корея.

Прав е Д. Не е екзотерика щом мотивира поведение в реалността.

Че самата екзотериката не мотивира ли поведение в реалността?

Ами да вземат да си имплантират и малко мозък тия холандци и подобните им, че явно много са го закъсали! Еййй, простотията не била само в Бг, бреййй...

може и мозък да се имплантира, зависи как ще е настроен да командва ... обаче

Ако ти резнат ръката заради чипа, сигурно много ще боли. Кво пречи да си го "имплантираш" в пръстена, гривната, часовника или просто да си го носиш в портфейла, както правим сега?!

за удобство, да не се случва да го забравиш

Гениално! Нямаше да се сетя, ако не ми беше подсказал(а).

значи ще е много удобно да ти резна ръката като ти е пълен с биткоинти чипа...разбрах.

Е то ако някой е идиот може и главата да ти резне, нищо че чипа ти е в портофейл. Нормалното действие е да ти "оперира" една драскотина и да ти извади подкожния чип, много по удобно и лесно от рязането и разнасянето на ръка.

рязането става за секунди без да те пита а за операция ти ще се дърпаш.... после пак ще го извади и няма да ти разнася ръката.

Аз пък не бих си сложил такова не поради страх от контрол, а просто защото не искам да имам имплантирано чуждо тяло. Намирам го и за грозно още повече, като се превръща и във модна тенденция.

има чипове и за предпазване от забременяване, на много хора им трябват такива

Прочетете в Библията, откровението на Йоанна 16 и 17 стих.Много ясно е казано.Поне от 20-30г го наблюдавам този процес на създаване на атмосфера и безизходица,за да може човек доброволно да си сложи този чип.Най -страшното следва по нататък,когато на човек се въздейства обратно и съзнанието му се манипулира и контролира.Тогава той вече престава да бъде свободна личност,такъв какъвто го е създал Бог ,т.е. на практика ще бъдем едни биологични роботи.

Теб кой те кара да пишеш коментари в IT частта, я се връщай в езотерика.

Абе тъпанар ти преди всичко трябва да си човек , а после бъди какъвто си искаш . Дори и IT специалист.

Като историк човек, специалист в ранното християнство, ще ти кажа, че от създаването на християнството се очаква антихриста. Във всеки един период от историята хората са мислили, че времето е назряло за появата му.

е как така Бог го е създал свободен, а му е дал закони, които трябва да спазва, за да живее "свободно"?

и какъв е проблема в момента да ти блокират парите в банката? или ти си ги държиш под дюшека

Твоето много ми прилича на философията на роба: "ХАЙДЕ ДА НЕ МЪРДАМЕ,ЧЕ ДА НЕ НИ ВЛЕЗЕ ПОВЕЧЕ!"

Алооо, революционера! Ти докъде го докара? Данъци и такси плащаш ли? Паспорт имаш ли? "Човек - това звучи гордо!" Паспорт никъде не е казано, че звучи гордо. За какво ти е? :))

Абе хора, не разбирате ли, че тези чипове са същите като в безконтактните кредитни карти, действат до десетина сантиметра, нямат антена и човек може да бъде следен точно толкова, колкото и без тях.

някои трудно приемат и това, че държавата им дава номер при раждане

Само ти си мислиш, че действат от 10 сантиметра. Никакъв проблем не е да се четат от няколко метра. А това значи всяко общественно място или спирка да е оборудвано със скенери, подобни на тези срещу кражби в магазините. И тогава какво ХОП и във всеки момент си "онлайн", освен ако не си в тайгата някъде.

по същата логика значи ни следят по мобилните телефони, вече от години

А интегриране на вибратори ще има ли?

Що , да не са се свършили "натюр"?

Това не само,че не трябва да го позволяваме да се случва,но и трябва да се забрани от правителствата! С тези чипове хората може да станат роботи роби!!!

а пък снимките ти крадат душата. да се забранят всички телефони с камера и фотоапарати.

Махни се от мене сатана...

Новият световен ред. Така евреите ще контролират още по-лесно всеки индивид. цялото население на Земята може да бъде обработено за по-малко от минута. даните в еврейски комп в силиконовата долина. Докато има глупаци ще има и тарикати. Следващият кандидат за чип на операционната. Отначало доброволно. След 10тина години задължително и всичко ще си дойде на мястото. всяко действие трябва да бъде следено и да се знае кой какво прави. Богатите да станат още по-богати.

Целта е контрол. Тези чипове са RFID - може да бъдат проследявани, хакнати и т.н. Междудругото точно по Скандинавието махат и парите на физически носител и всичко става виртуално. След време ако нямаш чип не си гражданин - без документи, пари и т.н. Общо взето доста антиутопии почнаха да се изпълняват. Оруел, чипове, генетични модификации. Някой ще каже, че това е наука. Наука, ама всичко води само до тотален контрол и някои мързели за едното удобство са готови на всичко.

Тази статия са я пуснали, за да се активират кукувците и да напишат 10000000 поста пълни с бисери. Сега ще има яко смях :) Пациенти, почвайте да ме веселите !

Това си заслужава, само ако си богат да си го сложиш на детето. Така че ако ти го отвлекат да можеш да го откриеш и да избиеш с кеф похитителите, без да се обаждаш в полицията :)))

Или някое пишман-хакерче да разбере ти къде си и да ти свети маслото.

който знае къде е детето за да го отвлече, едва ли му трябва чип за да знае къде е таткото, ама то си е така, луди има даже и в лудницата, това по повод чипирането, всъщност най-много някой да ти резне ръчицата, за да ти вземе парите, да не губи време да те пренася до офиса, банката, сейфа и т. н.

Абе кви са тези пишман хакери дето следят всички и знаут всичко

Писано е в БИБЛИЯТА

Къде е писано там? Може ли цитат, но от Библията?

Откровение 13:16-17: 16. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17. за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

То там е писано и че земята е на 4000 години има няма...

на 6000 по-точно, и има ли други доказателства че е на някаква друга възраст или само хипотези

Матей 14:22 "И каза Той: нека хората се разплащат безжично с карти и с чипове и да пребъде биткойна"

The scene gets prepared for upcoming Antichrist Сцената се подготвя за идващият Антихрист

Кой е па тоя?

Мразя всичко "анти"

За по-лесно може и от ранна детска възраст... хем и белег няма да остава.

Колко хубаво - хем модно, хем практично, пък и не боли (много)!