Коментари - Чистката на Сам Алтман ще засегне и главния учен на OpenAI | IT.dir.bg
назад

Чистката на Сам Алтман ще засегне и главния учен на OpenAI

Завърналият се изпълнителен директор обеща, че няма да отмъщава на никой. Промените обаче а факт

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Чистката на Сам Алтман ще засегне и главния учен на OpenAI | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо, въпросният учен е руски евреин. Второ, разправията е защото с модела Q* ИИ на OpenAI ще може скоро да разбива ВСЯКАКВИ кодирания. Трето, въпросния Алтман това го е разбрал, но не е уведомил борда. Те са научили от писмото на служителите. Четвърто, Алтман се е свързал с тамошните служби ( АНС) и им е предложил да си сътрудничат. Затова Лари Съмърс е в новия борд. Поне така се говори по нета. ПС. И защо това е такъв проблем - защото в момента всичко става дигитално, не е само криптото, а буквално всичко, включително идентичността ни. И който може да разбие кодирането, той може и да промени онова, което е записано. Което е наистина огромен проблем, за който никой няма да посмее да говори открито. Добре дошли в 1984.

Цървул със средно гимназиално уволнява главния инженер създал изкуствения интелект. Онли ин Ъмьерака неграмотни олигарси като този, Били Тъпака или Стиви Кришнарчето могат да бъдат обявени за "визионери".

Къде забрави баш визионера Маск? Или викаш, че той е завършил Уортън и не е в кюпа, ли? Много важно, че има диплома, щото се вижда колко разбира и той...

Бахти, руснаците като отидат в САЩ и почват да правят Google, OpenAi... Пък като си стоят в Русия... Или мислите, че сред тия дето са в Русия няма някой достатъчно умен? Ама не е достатъчно лоялен...

много точно отбелязано

Не е въпрос само на акъл, а и на среда и възможности за проявление на акъла...

Аха, баш руснаци, само че евреи...

Знам няколко руски фирми в софтуерния и кодек бизнеса. Имат доста прилични продукти, добре познати на международния пазар.

яката лъскат ябълките за сергията, да видим кои инвеститори ще се хванат....

Какво значи да се хванат, Майкрософт вече наляха едни пари (и то не само от сега)

Май няма нито изкуствен, нито естествен интелект там!

Когато двама евреи се хванат за гушите...

А ти, Адолф, стоиш отстрани и гледаш сеир?

Бе, той и Шикългрубер е малко подозрителен дали баща му не е бил евреин...