Човекоподобният робот Фьодор се завърна на Земята

Кацането е извършено в казахстанската степ, на 147 километра югоизточно от град Жесказган

Обратно в новината

Коментари - Човекоподобният робот Фьодор се завърна на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе каква е тая глупост с тоя Фьодор...???

другия път ще измислят колелото.

Не показаха дали са го извадили от капсулата, къде са го вързали в мкс, кой му е сменял батериите.

Жив ли е?

като го хвалите що не си купувате руска електроника или не ма гледай какво правя а ма слушай какво ти приказвам

В САЩ. Но именно Касперская....нарита червения задник на Чубайс, миналата година на Петербургския икономически форум за бъдещето на руските цифрови технологии.

Отде ви изравят бе.

Добро решение за операции в открития Космос да се използват роботи. Времето на престоя им е неограничено и разбира се, не се рискува човешки живот. Още повече, за в бъдеще на Луната. Да извършва подготовка за пристигането на хора.

под "робот" надявам се не визираш тая механична кукла , която даже не може да седи права и затова я провесват на синджир. Отделно няма и никакъв искуствен интелект и като цяло се различава от промишлените "роботи" използвани от над 40 год. по това че е "андроид" (хуманоид хахахах )

*иЗкуствен естествено :D

Не е толкова от значение как се нарича и дали има изкуствен интелект, колкото дали върши работа. Подобно на кораба "Съюз" и МКС.

Добро решение би било ако някой го имаше, да.

Квит поразии направи ..направи и сега си го връщат кат старо железо:)

Квит ли а ,праслак чумав? Ама гледам направо си квисючиш а свинопитек? мбууухахаха

Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за руски слуги бе.

спосибо товарищ Путин?!

грандиозно постижение на руската наука и техника!! в недалечно бъдеще русия може да завладее целия космос с помоща на роботи!!

Пррръъъцццц!

Добре, че не приличам на него.

със сигурност. Зле си.

за първи път ли сне качват в орбита машини, че е такова "внимание" към поредната машинка в космоса ?

Всичко бе пълен фейк!!! Явно неможаха да стиковат снимките в студиото с желязото и се изложиха жестоко!!!!

Най-безсмислената мисия на Роскосмос завърши. Изцяло пропгандиска и като цяло, показваща застоя на Руснаците в изследването на космоса. Бе изпратен в космоса за да влезе след това в музей. Май е робот ама не точно, щото е аватар, май е Руски ама със западни механизми, май е нещо ама всъщност е нищо, може да прав инещо в космоса, ама никой не го видя да го прави, май-е първия робот на станцията ама не е, но за това е човекоподобен, на земята не можаха да го пуснат сам да се движи, постоянно го държаха с важета като, кукла на конци и намериха решение да го пуснат в безтегловност. Много пари откраднати и усвоени за разработката на музеен експонат, от руския народ, който за разлика от руската олигархична вихрушка тъне в мизерия.

3/4 от станцията руска, кораба съюз руски, както и да го извърташ робота фьодър руски- а ти някакъв дръскач полуграмотен български !

Руска била, добре че си ти са ни светнеш какви технологични чудеса идват от Русия... Я се огледахй около теб има ли поне едно нещо което да е с етикет "произведено в Русия". Цялата пародия с тоя робот е смешна - покъртително, руснаците пратиха тостер на МКС и го управляваха от земята. Нищо че всеки спътник практически е робот, всеки ровър на марс и т.н. Но все пак, нали и Русия трябва да произвежда новини, че ще я забравят иначе.

Глупак! Ти атомна станция ли си, ракетна площадка ли, център за обработка на метаматериали ли, че да имаш руски неща? Да не мислиш, че руснаците ще правят битови глупости? Правят ги китайци, малайзийци, тайванци и подобни. Но много неща ги правят или първи, или САМО руснаци. Но в промитата ти от холивудски бози кратуна, това няма как да влезе...

Хареса ми изразът "руснаците не правят битови глупости". Истина е. Човекът не е важен в Русия, доколкото е важно само количеството на човеците, за да има повече пушечно месо...

Добър ник си си избрал/ Изключително подходящ в случая. Реалността обаче е съвсем друга 3/4 са на САЩ, а на Руслямска държава се пада около 1/6. А може и умишлено да лъжеш, което означава, че освен идиот си и подлец

ХАХАХАХА ти пак ли днес си с големите смешки. Момче този сайт го посещават хора които четат пиши си пропагандните вицове другаде :D