Коментари - Европейски наръчник за правата ни в интернет | IT.dir.bg
назад

Европейски наръчник за правата ни в интернет

Съветът на Европа създаде наръчник за интернет потребители, с цел да им помогне да разберат по-добре човешките си права онлайн и как да ги защитават.

Обратно в новината

Коментари - Европейски наръчник за правата ни в интернет | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз се 4удя пак едно с тоя мобилен интернет пак за6то се ограни4ава скороста откам гледане на тв и слу6ане на радио

Моят компютър е свързан с интернет. Значи той е част от световната мрежа, нали? А първата точка е ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ. Аз да достъпвам и друг да достъпва моята информация, нали? Значи ЕВРопЕЙСКИТЕ ченгета още утре може да ми се скарат, защо не съм шернал харда, ДВД и флашката си с пълен достъп /е, за гледане поне за сега/, нали?

По тази логика и банките ли да шерват?

добра идея

Не актуален, меко казано - наивен и риторичен въпрос! Дори и прословутите "швайцерски" банки отдавна са "шервани", естествено само за определени "супер-потребители"! п.п. Ти (основание - коментара ти) и аз не сме от "тях".

Дори и най-благородната идея си способен да ореш май, а ? "Достъп до информация'' не означава, че някой ти иска вирусясалия C:\ да ти е шернат, означава правителствата да не филтрират трафик към сайтове!

преди да ДОСТЪПВАШ прочети точка четвърта

Чукча писатель, чукча не читатель...

Самият факт , че ни дават наръчник означава ,че много скоро ще ни поставят намордник .

Е тука улучи в десетката с наморника. Това са фактите. Има закони за пред хората, но тайните им програми за следене и подслушване си ги движат с пълна сила и с нашите пари. И дали европейски или Бг, те всички са маскари и никога по никаква причина не им вярвайте.

жестокоооо