Коментари - Chrome записва всички пароли в отделен фаайл | IT.dir.bg
назад

Chrome записва всички пароли в отделен фаайл

Google Chrome вече може да записва всички пароли в отделен файл.

Обратно в новината

Коментари - Chrome записва всички пароли в отделен фаайл | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда, така ще е по-лесно да се крадат накуп. В днешно време първото нещо при първо пускане на подобен софтуер е да се прегледат настройките за де се изключат всякакви "умни" опции които се грижат за твоето "сигурно преживяване" в мрежата.

Faail Гогов, Fail

И кое точно му е полезното на тая "екстра"?

Ми, така всеки, който ти седне на компа за 5 минути, ще може лесно и удобно да ти вземе всички пароли :D Екстра трепач!

Абе, вземете да назначите един редактор, който да мята по един поглед поне на заглавията. То ясно, че за съдържанието ви е непосилно, но поне заглавията.... Не съм лингвист, не ми дреме за запетаите. Но пък бива ли във всяка статия изтървани или заменени букви?

Що бе, сега даже са добавили буквичка :)

Трите шестици около окото посредата взето назаем от върха на пирамидата на гърба на еднодолоровата банкнота записва много информация, защото някой хора се опитват да се правят на богове въпреки че нямат моралният стандарт на Бога вседържател, с идеятая като Него да вижда всичко. Но няма как да стане въпреки усилията им. Всичко е в Неговият всеобхватен ум и е предварително обмислено и решено.

Бате, ти малоумен ли си?

Не,той просто си е чалнат по природа.

направо ти слагам минуса. напиши книга та да ти излезе ищаха.

"...paзшиpeниe СЅV, yнивepcaлнo зa вcичĸи мeниджъpи нa пapoли..." - това като го прочетох, и си викам - няма начин това да не е писано от Стоенчо. Той е бре - стоенчо гогов. Той е хАкера на дира и пише все такива хАкерски статии. Ех Стоенчо, Стоенчо. Ама какво да правиш - такава те е направила природа.

Тамън щях да коментирам СЅV-то. Който може да се отвори в Excel и ако не е особен вариант, ще се отвори коректно - въпрос на енкодинги и сепаратори/разделители.

Експорт на паролите в обикновен CSV, а не в криптиран файл? Това няма да го ползвам, сори.

Ти можеш да не го ползваш, ама ако някой намери дупка, може да го ползва вместо теб...

А дупки от зад ... колкото искаш .

Дообре.

Ей, гогов освен от афтонобили разбирАл и от кампутри, видиш ли...

А как е защитен този файл или паролите от хакване и изпращане със скрипт към дадени сървъри?

Хихи, ей сега си давам паролите на Гигъла и си правя дупка в компа, ма моментално си го инсталирам тоя "браузър"! :))) Одма!

Проблемът ти е, че знаеш само това, което писачите на браузъри ти кажат. Кой какво прави и и как реагира като му кажеш да не помни пароли практически никой не знае.

Факт е че всяка една парола се администрира по някакъв начин.Избор е само къде да се случи това. Имам си фаворит и не е хром