Коментари - Разкриха огромна уязвимост в Google Chrome | IT.dir.bg
назад

Разкриха огромна уязвимост в Google Chrome

Браузърът Google Chrome има сериозна уязвимост, позволяваща кражбата на авторизационни данни.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха огромна уязвимост в Google Chrome | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Хромът позволява сваляне на файл, не е добре. Въпросът е кой турбонеадекватен малоумник (най-вероятно цял екип от малоумници) е писал автентикацията на МС услугите, че да може да се ползва директно хеша на паролата?!?!?! Още по-безумното е, че същите тия турбоидиоти не са прочели дори базови книги по криптография да знаят, че при генериране на хеш, който ще бъде запазван, инициализиращият вектор винаги трябва да се променя чрез генератора за случайни числа. За незапознатите, щом един и същи хеш минава през различни системи за автентикация (в случая - облачни услуги и локалната машина), значи инициализиращият вектор е константа - аматьорска грешка като за младши програмист, 3-ти ден на работа.

123

Както казваше моят бивш шеф - чичо Васко: "Светът ще се свърши, глупаците - не!"

За гледане на порно си трябва голема дупка,така че нека си правят дупките по големи,тамън да видят кви дупки гледаме

Не съм ползвал такъв браузър, но щом е на Гугъл, какво очаквате?!

да бе, ти си ясен. Ползваш само IE. За съжаление това не е браузър, а тул служещ за изтегляне на Хром или Файърфокс. Ламерските ти изявления ги знаем. И запомни - да си ламе не е за хвалене, а за срам.

Няма случайни "дупки". Има наивници.

Другия месец shadowbrokers ще публикуват как NSA ви влиза в компютрите през Chrome и други дупки в сигурността. Как ФСБ ви влизат е въпрос на други дупки :).

Уязвимост друг път...