17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гладни кокошки просо сънуват, супер сила сме не в технологиите, а в плюенето, подлостта, завистта, кражбите и корупцията.

Типична българска фалипръцковщина, на гол тумбак, чифте пищови.

Къде са ми чобанитеее

Е, както всички се убеждаваме за пореден път - всичко става с пари и много добри връзки-и-и-и ..... ! Да ви е честито постижението ... да храните най-богатите хора на света, организирайки вечеринки ... то ние - ке плачаме .... пардонь - ке плащаме ..... !

С Указ на Народното събрание се променя датата 29.01 на 01.04 за по-лесно отразяване на новини, които на други дати предизвикват неуместна веселба у публиката. При нужда и други дати ще се приравняват на 01.04, като в краен случай се предвижда всички дати в календара да станат 01.04, като за удобство се отмени изобщо календара. Не всички правят разлика между фейк и фак, затова някои казват кой туй нящу ба.

Колкото и да реве сганта, това са фактите: Мерцедес-Бенц и Бош създават платформите си за безпилотни автомобили и изкуствен интелект в София.

докакво води занемарената от шайката психиатрична помощ сме свидетели - уникалният шемет - дДада....абе цървул пробит кви безпилотни платформи те гонят след поредния електрошок...те за седалки си закриха завода ти ми лижеш на БХ за безпилотност...смешник!

Всичкото раштролл е налазило форума и плюе ли плюе... по България! Това само може да радва нас, истинските българи, че изпитвате такава злоба и завист към малката ни страна. Не забравяйте, че все пак сме ви дали култура, писменост и... език! Но, както си имаме една народна приказка - храни куче, за да те лае! Лайте, квичете, съскайте, но историята не можете да промените. Не вярвайте чак толкова на Оруел и написаното от него в "1984". Реалността е доста по-различна. :)

Хахахаха, Бойко Борисов е бил гейтс

то у нас винаги е имало големи тъпанари ...и още по-големи лизачи...викат им по модерному - анаЛЛизатори....ха ха

Да, така е - Нано е името на жител от софийските села, който умее да борави с гаечен ключ по-малък от номер 12.

Дира, вие само с поръчкови статии ли се издържате? Смешно е, че даже жалко.

Току що се поясни, че казаното за технологичната супер сила е било шега. Тя, супер силата, се отнасяла за дупедавщината и глупостта на нашите политици. По този въпрос даже два пъти супер сила сме били.

При положение, че Софийския университет е на 988 място в света, направо сме технологична суперсила.

От 4000 университета 988 място не е зле, защото 3012 очевадно са по зле. В Европа е малко над златната среда на университетите на 404-то място. Класацията се извършва всяка година от Изследователската лаборатория за рейтинг на академичните постижения на университети, създадена като международен проект през 2009 г. в Института по информатика на Близкоизточния технически университет в …. Анкара, Турция. А нашия университет е сравнителмо малък и оттук рейтинга е 2-3 пъти по-малък от реалния.

Пламене, Докторе.. нямаше ли един DSLR апарат на това събитие бе. Всички снимки са тотал щета. На детето инстаграма е с по-приятно качество. Каква дигитална революция, то ние едни дигитални снимки не можем да си направим! Как да те разнесат медиите сега така?

Гледам календара, 28 януари.Прочитам статията, и опс станало 01 април :).

Nямате ли секция научна фантастика да поместите статията там, че тук на първа страница е малко странно. От друга страна ако статията е поръчана от Бацето и платена от ГЕРБ няма как, трябва да е най-отпред.

Еднаж реших да ойдем да видим ко е туй нящо, ама ми засакаа пари и се отказах. А па и къде ги видея тия млАдите да напирая незнам. Туристи!

Мдаааааа Пламен Русев цоца парички от държавата, тя му плаща да развява байрака на празните си идеи и да трупа дивиденти, той дели парички с тези,които му отпускат бюджета ... Куче влачи - диря няма. Повръща ми се от лекета и манипулатори и мафиоти

Роби правят роботи

Како каза како ?

При ГЕРБ технологична суперсила, при БСП суперфалирали с заплати по 3 $. Гласувайте разумно!

Това е голяма манипулация..Питайте президента..Той ще ви каже ,,истината" :)))))))))))))))) Колко мракобесно е в България и как всичко е на нула.

Какви са тези анекдоти?

тъкмо си помислих: Ехаааа, и нас ни има на световната карта и ...прочетох коментарите. Признавам си, че един път не съм ходина на тази конференция/събитие. Някой ще просветли ли защо толкова се забавлявате с това хвалене?

Давос,моля не се гаврете с труп !

Хи хи хи хахааааааа!

"България се утвърждава като регионална технологична суперсила" - точно пиех вода, и чак се задавих от смях. Не знаех че вече е първи април. браво на писача на статията - добре ме разсмя.

Не думай.