Коментари - Новият iPhone 7 издава съскащи звуци | IT.dir.bg
назад

Новият iPhone 7 издава съскащи звуци

При по-сериозно натоварване на процесора на новия iPhone 7 е възможно смартфонът да започне да... съска.

Обратно в новината

Коментари - Новият iPhone 7 издава съскащи звуци | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше и изкуствения интелект интелект да започне с хумореските. Сири се ебава с Note 7, симулира звука от фитил :D

Е, стига де, случва се и на най-добрите. Не му е центрована механиката просто.

Ссссс...и ябълката вече е нахапана..

Май пресссссссшъссссссс. Ам-Гъл, Ам-Гъл

Апъл и айфон направен от лайна да пуснат пак ще го купуват промитите мозъци.Такава простотия надминава границите.За мен оттук нататък човек фен на Айфон=тъпак.

Много съм доволен, че с iPhone 7 ще си правя селфита под душа! Как си сапунисвам таш..., например!

Едва ли е толкова неочевидно защо съска, почти сигурно е, че някой от ключовите им регулатори почва да пререгулира при определен товар. Или ако винаги са го имали пререгулирането сега имат в изходния филтър нещо - я дросел я кондензатор - което в по-голяма степен има функцията и на говорител. Едва ли е болка за умиране ако не се чува без човек да се вслуша но със сигурност не е добра реклама за грамофон с такава цена.

mISHO

А някой зевзек би казал, че професора му прегрява и му ври термопастата ... :) ;)

Потребители опитаха да заредят iPhone 7 в микровълнова печка, ето какво стана (ВИДЕО) В социалните мрежи масово се разпространява изображение, което демонстрира "най-новата функция"

моя съска само като го сложа в предния джоб - плаши се като види питона ! ( може би ми е скъсан джоба )

Съвсем нормално е да издава шум при натоварване. Както лаптопът започва ли да шуми по-силно като процесорът се натовари за известно време, след като вентилаторите завъртат на-повисока скорост, за да смогнат да охлаждат системата. Нещо подобно не изключвам да е направено и при седмицата - не може скоростта на мобилните процесори да расте с всеки изминат модел и да очакваме да няма проблем с охлаждането, който да изисква решение.

Se taia

ще ти дам жокер - в iPhone няма вентилатори и други подвижни части (изключение прави само моторчето за вибрации). Та какво ли би съскало при тези обстоятелства?

Пич, не си умен. Лаптопът им подвижни части, които издават шум. Кои са му подвижните части на един телефон?!?!?! Не си у ред.

В смартфоните няма ли малки вентилаторчета, пружинки, буталца, зъбчати колелца??!

В събота ми дойдоха и двата модела - пуснах тестовете и няма никакво "съскане".

Твоят е специален

Хаха. Съмнявам се. Ама ше я видим тая работа. Другия месец идват телефоните на екипа - ще видим дали има нещо дефектно. В интерес на истината когато 6-цата излезе един от първите ни телефони наистина се огъна стил "Бендгейт", но го смениха моментално така, че не ми е дерт. Не че избухват примерно като други разни там

LOL, майтапът настрана но може наистина да не е по всички серии - сменили доставчика на някой чарк - я чип, я просто кондензатор - и стабилността на някое от захранванията малко поотишла. Може да се случи всекиму. Не че има особено значение дали съска дрънкулката де, става дума за моден артикул в крайна сметка :-).

това е защото не си пуснал теста "Кобра" с двоен вимпел и троен аксел. Тогава да видиш кво съскане пада...

Ще почне и той да избухва в пламъци. И Самсунг, и Апъл толкова бързат, че не доизпипват нещата.

Само не го дръжте в предния джоб на дънките щото съска съска, и ще вземе да ви ухапе по оная работа :).

Ами нали Самсунг са го правили...кани се да избухне... :)

"Ето го. Новият iPhone 7 със 128 GB издържа около 4 часа преди сапунената му форма да се изплъзне от ръцете ми. Когато отидох в магазина не можеха да повярват и казаха, че това е първият счупен iPhone във Великобритания", споделя българинът във Facebook.

Ами българска му работа - космоса, пардон телефона му сапунисан. Видях го новия айфон и съвсем си е добре - нито се плъзга, нито нищо. Ама на нашенеца май ръцете му са шоколадени. Вероятно от кеф да има айфон за над 1000 дол, не смее да го стисне. На тоя и нокиа да му дадеш в ръце, и нея ще потроши :)

Айфонсссссссссссссс

Че те американците отдавна масово съскат, като спукани

Абе руски клоун, в България не пишем Ню Джерси.

ссссссссссссссссссссссссссссссссс

Съска змията, която предлага ябълката...

IPhone ssss-even.

Тия па, много сте смотани! Това е една от супер иновациите на компанията от Купертино!

iZomb, ти си рядко некомпетентен потребител! Дали били една камара пари за Айфона! Всички флагмани с подобни функции струват "една камара пари"! И на Самсунг и на ЕлДжи и на Леново, че даже и на Ксиомито флагмата беше 5-6 стотака и нагоре! Пълни профани коментират под подобни новини! Май е важното да има хейт към Епъл просто!

Да ти се не натовари процесора в панелката та просъскваш бе?

нещо процесора ти съска!

neXus

Всички струват една камара пари, да. Въпросът е КАКВО получаваш срещу тях!

Оооо мишко ти се обади пак. Направо се затъжихме тука.. дори почнахме да се чудим да не би наистина да ти е гръмнал телефона и на теб докато си му се кланял на олтара.

А? Каква стана тя? Нали софтуерът на айФон беше толкова добре оптимизиран, че не му трябва мощен процесор, както при Андроид? Въй, сега се претоварвал... Да дойдат зомбитата да кажат как претоварването на айФон е по-добро от претоварването на телефоните с Андроид. Това не е бъг, това е екстра!

Ссссъскаш ли бе таласъм?

Ако чуеш съскане в Самсуняк тогава е опасно! Значи му съска фитила на бомбата! Нексусе, варненски комунисти! Коментирай!

С-с-с-с-с-с-с-с-с!!!!!!

А за приятно жълтия оттенък на дисплея и за намалената яркост, дето всички форуми навън са се препълнили, тоя въпрос ще го повдига ме ли?

За не разбралите завистници и панелни комбайнери, дето нямат пари за най-якото творение на човешката цивилизация. Това е функцията за гонене на комари, хлебарки, змии и гризачи. Чрез ъпдейт за 299 $ може да се ползва и срещу свекърви и тъщи.

Колко трябва да си проЗ, промит мозък, облъчен, отличник в Матрицата, зависим, наивен, и т.н. за да си купиш телефон за 1000 евро, за да кажеш в слушалката: - Ало, купих си най-новия айфон за 1000 евро! - Еми честито, айде на по кафенце да почерпиш де! - Е, друг път, сега нямам пари!

Хаха купих си го и имам не само за кафе ами и вече не ми трябва да го джейлвам, щото имам и не ми се свидят пари за приложения :) Завиждайте, бедни зомбирани пролетарии :)

Ти пък къде се обаждаш бе Гонзо?

Поредният АйТъпак

Абе ти ще източиш кредитната карта с 2000лв лимит с която си го купил и сега пазаруваш и приложения за по 5-10лв. Ще те видим после...

Искам го точно розов ако ще и да лае вие и каквото ще още!!!

Ела да ти го подам розовия...

Това не е дефект а нова функция, нарича се "Isnake".

Това не е съскане а римайд сингал че потребителят трябва да инсалира специалният патентен софтуер( 299$) на компанията който софтуерно охлажда професора вкарвайки празни тактове: така, съскането намалява и може да спре ако се плати ПРО версията на този софтуер: забавяне на скоростта на устройството неможе да има въпреки празните цикли, но ако някой наблюдава подобен феномен винаги може да купи Про версията на Епъл софтуерен ускорител( 299$)

И после ми обяснявайте, че не са зомбита - дай няколкостотин долара за талифонь, а след това още 299, та да ти работи както трябва! Смех!

А, ти си толкова ентеуегентен, че дори не схвана неадекватния опит за ебавка в очевидно още по-ентеуегентен коментар.

По-глупавите му викаме Thermal Throttling на явлението, а по-умните му казват Dynamic Power!

а ние простите му казваме съсканье