Коментари - Филтри срещу детско порно в интернет и у нас | IT.dir.bg
назад

Филтри срещу детско порно в интернет и у нас

МВР и един от мобилните оператори ще ограничават достъпа до порнография и сексуални злоупотреби с деца. Това ще става чрез специален филтър.

Обратно в новината

Коментари - Филтри срещу детско порно в интернет и у нас | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е родителите също да престанат да спомагат несъзнателно на подобни сайтове!Не е нормално родители да качват в социалните мрежи снимки на голите си деца!На плажа,в басейни на двора или как ги мажат с олио в къщи..извратено е!Не всички в мрежата са добронамерени и се радват на хлапетата чистосърдечно!Убедена съм ,че родителите не го съзнават,но нека не се дава материал на извратеняците!

краино време бесче *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ей, такива хора са попадали в комунистическите лагери навремето. И много хора сега ги жалят...Били са убиван и брутално и мъчително, така трябва да бъде и сега.

Като ти дойдат 5-ма бабаити с брадва в къщи да ти секат главата, понеже си хетеро-, тогава друга песен ще ми запееш...

Че аз си го записах моето детище на детско пиано - да ходи да пее там. Вие какво се газирате всички тука?!

Честно казано предпочитам да няма никакви филтри, обаче всеки хванат е-педофил кастрация или в лудницата или въжето. Заради разни извратеняци плащаме всички.

Тези филтри не се ползват за защита на децата ви, а защите от вас. Определени независими сайтове, ще бъдат филтрирани само, с едно невинно и неоспоримо добавяне в някой списък на ФБР. Една малка стъпка за институциите, едно голямо пропадане на народите.

Те ония дето се занимават с това, мафиотите де - приятелите на политиците, използващи децата за секс, след малко ще прецакат филтрите и пак ще се промъкнат. С пари става, нали политичета? И като туриш гламави джурналя, дето разнасят пръднята навред - кенефа е готов! Нариа се морал бе хора, морал. Демек - Вяра в Бог! Другото е Любов! Кога това стане - ще видите усмихнат свят. Иначе е надбягване с вятъра ...

Прочетете за четирите конника на инфокалипсиса - на английски Four Horsemen of the Infocalypse. Ще ви станат ясни много неща.

Какво ще ни стане ясно? Че тези четирите заплахи са торбаланите, с които плашат възрастните за да се откажат доброволно от свободата си може би? Това си го знаем

Подобни извращения има от древността. Давам за пример древен Рим. Въпрос на морални ценности е как се възприема. Сега за всички ни е извращение, гадост. Но за да се изкорени тази болест, тези мерки са само косвени, трябват по-сурови мерки срещу преките извършители, а не към разпространителите. Строги наказния - доживот или смърт.

Няма да се случи, подобно на гейовете, скро лолитките и техните чичковци ще правят паради.

Страшна гадост, според мен хората, които са отговорни за подобни извращения рано или късно си плащат цената, дано да се пържът дълго в пъкала. А сайтовете с подобно съдържание трябва директно да се блокират и разследват от държавата, като се наложат най - тежки наказателни мерки, в затвора много се радват на педофилите ....

Е кво му е на детското порно? Щом се търси, трябва и да се предлага! Иначе става контрабандно и държавата няма приходи от данъци!

Абе ти нормален ли си? Въпроса е риторичен!

Защо да филтрират, ами оставете извратеняците да погледат малко и после им пратете баретите да ги вкарат в правия път с ритници.

Пожелавам ти да доживееш времето, когато "извратеняците" ще са натирените в миша дупка хетеро-сексуални индивиди, които тайничко ще се надяват да зърнат нещо нормално в нета, а "баретите" ще са хомо-сексуалните отряди - представители на "правата вяра" тогава...

Това е прекрасно, но наистина ЗАЩО СТЕ СЛОЖИЛИ ТАЗИ СНИМКА???? МАХНЕТЕ Я !!!

И какво й е на снимката? Ти виждаш ли нещо на нея? Нещо по-различно от това, което всяка година виждаш по 1000 пъти на плажа? При това замазано и изкривено...

Чудесно е за малоумниците! На един малоумник ако не му сложиш спирачка, той никога няма да се спре сам. Ако не му поставиш ограничение постоянно ще преяжда, ако не му сложиш филтър за детско порно - по цял ден това ще прави... Е, ама представи си - не всички сме малоумници и не желаем каквито и да било филтри!

Добре де, ама гнусната снимка за какво? Помислих си, че съм в Блиц за момент

Кое й е гнусното? Това, че на размазаното петно, което би трябвало да означава детски тяло няма друго размазано петно, което би трябвало да означава дрехи ли?