Коментари - Задават се поръчкови организми | IT.dir.bg
назад

Задават се поръчкови организми

В не толкова далечно бъдеще учените ще могат да създават поръчкови организми.

Обратно в новината

Коментари - Задават се поръчкови организми | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага американците да ги бомбят за разработване на бактериологично оръжие!

сЕмпъл и сИмпъл са две моного различни неща. Опитайте се да използвате български думи когато не разбирате чуждите. Наздраве !

От почти 2г. в Българи има един дребен вид комари, които хапят жестоко и се крият много умело. Пестициди и пр. досега известни методи не ги морят. Тъкмо това се майтапихме вчера по тази тема с познати, че учени са им имплантирали 8 ядрен процесор и са направили свръх машини за убиване. Сигурно ще доживеем да видим и това в действие :).

Браво ! Почна се ! Рано или късно човекът ще бъде подменен с нещо много по-съвършенно , което енергийно да може да съществува дори в космоса , а не да консумира друга органична материя. Освен това , кое му е съвършенното на нашите тела - стареят , боледуват , зависими са от вода , кислород и органични материи. Нима това е съвършен живот , да консумираш друг живот ? Може би извънземните не искат да контактуват с нас и се крият , защото консумираме живот . В бъдеще новите хора ще имат много по-различна физика от нас.

Толкова си далече от истината че даже не е за коментиране.

Има една книжка на Джон Броснан "Небесните господари", е натам вървим май.

Бактериите има вградена възможност да обменят по хоризонтален път ДНК фрагменти наречени плазмиди, които съществуват самостоятелно от ДНК на клетката и могат да съдържат 2-3 гена. Това може да стане както между бактерии от един вид, така и между бактерии от различни видове. Тази вградена функционалност е отговорна за тяхната бърза адаптивност към промяната на среда или условията в нея и бързото придобиване на резистентност към някой антибиотици.

засега още им казват грипни вируси

Един ден така ще се пръкне някое чудовище или убийствен грип и някой достатъчно луд учен ще го пусне на бял свят...Бог да ни е на помощ!

И изведнъж ,,наша" фирма ще направи ваксина ... за едни ПАРИИИИ.

симо

Някой се взеха насериозно за БОГОВЕ.....И намъкнаха Бог в пазара...пък той ги бе изгонил от храма.....Не е добре.

Някой - единствено число, НякоИ - множествено число.

Салмонелите със сигурност не правят мая

Превода е пипнат от някой семпъл организъм.

Ще си поръчам сладко малко меченце много загоряло и с двуметров хуй и ще го подаря на шефа.