Коментари - Компютърни вируси ще бродят в ДНК-то? | IT.dir.bg
назад

Компютърни вируси ще бродят в ДНК-то?

Учени от Вашингтонския университет дадоха ново значение на фразата „компютърен вирус“, вграждайки успешно зловреден компютърен код в ДНК нишка.

Обратно в новината

Коментари - Компютърни вируси ще бродят в ДНК-то? | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо да наемете някой, който поне малко знае английски. Тази "статия" е толкова лошо преведена, че се е загубил смисъла.

Гогов, като "пишеш" подобни "статии", pls давай линк към първоизточника, че абсолютно нищо не се разбира от "преводите" ти!

Следващата стъпка ще е промяна на ДНК-то. А това ще е необходими за момента, когато чипосат всички. За да могат да променят овцете, според изискванията на водача (чобанина). Непослушковците ще се променят автоматично, така че да станат послушковци...

Тази стъпка вече не е "следващата"...

"техният проект цели да покаже, че програмите, обработващи ДНК структури не са защитени адекватно. Според тях, много от тези програми имат лош дизайн и са уязвими за всякакъв род атаки." Откакто разни самозабравили се дебили правят всякакви опити да се натресат в природните процеси, резултатите са тези. И какво са доказали? Че ДНК нямали имунитет. Няма система с пълен имунитет. Само че целта на тези изроди е да създадат достатъчно ефективен вирус за ДНК, чрез който човечеството да стане послушно стадо, подчиняващо се на няколко самоповярвали в неповторимостта си изроди. А такива изроди просто трябва да бъдат оставени седмица в пустинята. Тя природата си знае работата.

А бе майсторе това дето го цитираш касае просто софтуера използван по лаборатории за работа с ДНК. И е напълно разбираемо да е написан с първи приоритет да заработи някак, който иска сигурност просто не закача машината на която му е тоя софтуер към мрежата и т.н. Какви стада какви глупости са ви все в главите, като се напъвате да грачите поне помислете малко преди да гракнете.

Днес някой е прекалил с хапчетата.