Коментари - ДНК от октоподи информира за топенето на антарктическия лед преди 120 хил. години | IT.dir.bg
назад

ДНК от октоподи информира за топенето на антарктическия лед преди 120 хил. години

Данните показват генетична свързаност, датираща от период с по-топъл климат от днешния, с по-високо световно морско равнище и по-малки ледени покривки

Обратно в новината

Коментари - ДНК от октоподи информира за топенето на антарктическия лед преди 120 хил. години | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменете снимката )) самолета е руски Ил .. не е политкоректно ;)

Фактчекъритье отдавна доказаха, че само сега има глобално затопляне, щото кравите пърдят, а двукраките добичета не щат да ядат скакалци и хлебарки и често се къпят.

Ясно е че тогава също е имало глобално затоплян причинено от октоподите, които са пърделу на поразия! Така те са затоплили океаните, стопили са леда и са дигнали нивото на моретата с цел да се моткт напред-назад! Обаче, след кат спрели да пърдят - морето пак замръзнало! Сега цикълът се повтаря...

Помощ! Информират ни!

Ауууу, как може да публикувате такава научна ерес, ха, ха, ха. Тя разбива на пух и прах цялата климатична истерия на брюкселските кухи лейки и на дъртия миндил Урсула.

Пишат такива статии защото служат на отричането на Бог като Създател на небето, земята, морето и водните извори, съответно признанието, че всичко е според Неговата воля и ние сме в Неговите ръце се размива до човешки предположения и теории. Такава наука не служи за опознаване на света, в който Бог ни е населил и ни внушава да държим поведение на противници на Бог, да поддържаме противника на всяка истина.

Чадо мое, пробвай и сам да живееш, докога ще те подпирам изодзад с "напътствия"?

Ако е така, то по побърканата евроГейска логика може да се заключи, че и тогава е имало човешка дейност с големи въглеродни емисии.

Вие не знаете ли чрез медиите се контролират народа … вярвайте им

Какви ли не глупости измислят зелените фашисти, само и само да "докажат" глобалното затопляне

Определено има тотален регрес в западните държави по отношение на науката. Това, че има цикличност в климат на земята и, че преди последния ледников период е имало тропически гори до Северно море е информация, която я учехме в училще! А днес същата тази информация ни се представя като "научно откритие"!

"имало тропически гори до Северно море е информация, която я учехме в училище!" А това благодарение на незападната наука ли сте го учили. Тази статия от австралийските и новозеландски учени също ли е незападна наука? За вас евразийците науката, индустриалните революции и религиите са природни явления и ресурси...

Сополке, я кажи Гренландия се казва така?

Бе да ибъ тъпаците ви да ибъ! Как ви ги раждат тия мозъчни пръдни тиквите, бре?!?

Значи преди 120 хил. години, никой не е послушал глобалистите. Диоксида станал бая, заради кравите дето пърдели много тогава. И заради колите на пещерняците, дето не били на ток ами на дизел. И глей ся кво става.... И цялата работа е била заради IP-то на кроманьонците...

Температурата се е повишила повече от днешната,защо мислите е станало? Защото я е нямала фон дер Лайнен и Европейския съюз,които да смъкват кожите на страните членки с квоти за въглеродни емисии. Това го измислиха "учените" глобалисти,за да папкат пари за нищо правене уж ще намалят въглеродните емисии. Не е виновна индустриализацията,която има много малък дял. Глобалното затопляне се дължи на циклите на Земята,затопляне,нормални условия,а после ледников период,второ изригването на вулкани,трето глобалните пожари във всички континенти и също така хищническото изсичане на горите.

Глобалното затопляне се дължи на циклите на слънцето, не на земята

Нищо не разбираш от "Евроатлантически ценности". Само се чудя, дали тогава е имало Дойче Веле да ги разясни на пещерните хора? 100% не е имало и е станала белята. Такива необразовани хора като тебе са я направили.

Анунаките са затоплили земята с индустриалната си дейност и затова са изчезнали. Нагъвайте хлебарки, вървете пеша и стойте на студено да не изчезнете и вие.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Чухме вече, сега си я заври в гъза ;)