Dоgесоіn наистина ще стигне до Луната

SpaceX ще изведе над Луната спътник, изцяло заплатен с криптовалута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Toi kaza che e hustle v SNL zashtoto tozi drugia chovek samo povtariashe che e hustle I zatova Elon mu kaza dobre hustle e. Doge shte stigne do lunata v bukvalnia I prenosnia smisal, koito izkupuva tova shte ima mnogo pari skoro.

Съжалявам да ви го кажа, но краят се вижда вече. Един полет в космоса на Musk струва няколко милиона. Hype вълната доведе до покачване на актива Doge с милиарди. Още малко ще се надуе всичко...и после кой от къде е :)

Може да търгувате Doge в Binance: С рефърал кода по-долу, може да получите 10% kickback от таксите за търгуване. https://www.binance.com/en/register?ref=WL1DGM0Z

Точно догекойн си е класическа пирамида.Близо 10000 нови монети в обръщение всяка минута хахаха .Иначе да , правят се добри пари стига да знаеш кога да купиш и кога да продадеш

за пращане на ракети до Луната са нужни пари. За това повечето космически програми са държавни. Но ето имаме новатор - пуска мемета и хората, които го харесват и купуват, ще платят за полетите :)

Стига с тия глупости, бе! Онзи ден Илон беше в SNL и участва в скеч за тая глупост - 10 пъти го питаха какво е това и накрая иронично си призна, че било a hustle, т.е. по нашенски врътка.