Коментари - Квебек получи ”онлайн независимост” от Канада | IT.dir.bg
назад

Квебек получи ”онлайн независимост” от Канада

По липса на политическа независимост Квебек ще се отдели от Канада поне в интернет от ноември, когато влиза в сила собственото му име на домейн - ".quebec".

Обратно в новината

Коментари - Квебек получи ”онлайн независимост” от Канада | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сега независимост онлайн, утре и реалтайм... Че защо иначе хората ще искат да са разграничени?

Квебек без Канада не може . Дори прогнозите са, че скоро партията желаеща отделяне ще се разпадне...но бившата Полин Мароа си кара ферарито за 350 000$ по улиците на МОнтреал и им се присмива на тъпанарите гласували за нея. Какво да се прави политиката е к...а работа и не е за честните а за курв...е!

Ето на това казвам тъпа статия. Това значи ли, че Лондон има независимост от Великобритания, защото домейни .london има от миналата година, или че сексът има независимост от останалите дейности, защото няма домейн .eat, но има домейн .xxx Що за глупости пишете, Диб.БГ?

Лондон не е искал независимост от Англия. Затова не е интересно, че от миналата година са били еди какво си. Тъпотата я търси в себе си, че не схващаш смисъла на статията!

Смисълът на статията е, че няма смисъл. Всеки може да поиска да се администрира зона за него, стига да може да си позволи финансово, да има капацитета от своя страна да бъде регистрар и съответно да има обосновката защо иска да бъде създадена такава зона. Статията, от гледна точка журнализъм, и повърхностна, подвеждаща, да не кажа направо глупава.

Кебек да спре да се прай на интересен и да цоца помощи от федералния бюджет за да ги раздава после като "социал". Шут и чупката, да се оправят сами !

каза и отсече истинският канадец . после слезе да претаи зелето в " бейсмънта ".....

Както е тръгнало до 20 години всяко село ще си има собствен домейн. Промените на ICANN до приемането на .name, . eu i .tv бяха що годе приемливи. Всички други имна след това са абсолютно безмислени и по никакъв начин не улесняват потребителите...

Всяко намаляване на регулациите е в улеснение на потребителите. Да ми дадеш обяснение от смисъла на регулацията - двебуквените домейни да бъдели само за признати държави? Измислям си име, свободно ли е, свободно е, к'ъв е зора тогава да го ползвам?

".africa" за Черния континент... Dir?!?!