Коментари - DARPA създава нов шпионски дрон | IT.dir.bg
назад

DARPA създава нов шпионски дрон

DARPA създава шпионски дрон, който доставя товар и се самоунищожава.

Обратно в новината

Коментари - DARPA създава нов шпионски дрон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Могат направо да сложат взрив на нея. Дрон камикадзе. Ползването е според целите.

-)))най-лесния начин да скиеш нещо е да го поставиш пред очите и под носовете на хората като теб които нямат идея как се крие информация чрез дезинформационно информиране, уж фантастични филми и медиини изяви с принципно изопачена но налична фактология. Да господин "fakt" продължавай да спиш.

Докато тъпите американци си играят с безсмислени и не ефективни играчки, руснаците показаха техните големи и ЕФЕКТИВНИ "играчки". Срещу които трудно може да се устои, ако и да си с памперс и надрусан като хипи.

Руската хлебарка е 100 пъти по-добра-ходи безмислено напред-назад също като Сидеров.

Е, това ли е пътя за развитие на цивилизацията, да се създават все нови и нови оръжия насочени срещу хората. Ще ни третират както се третират хлебарките, кога с химикал, кога с дрон. Тия, които създават тези продукти наистина са със сменени чипове.

А честито на терористите, ще им влезе в полза. Вече няма да жертват техни хора

Проектът Икарус разчита на добре познати технологии за доставка на картофи и други видове зарзавати...Но това нашите учени от градския транспорт са го развивали с десетилетия отново със същото наименование, но автобуси...

Така, така... първо "сигурността"! Но пък, говедата така или иначе са твърде заети с по-важни неща, защо им е да разбират, какво означава програмиране на саморазрушение на молекулярно ниво и при това безопасно !? Друго си е да ритнеш камбаната докато си пудриш бръчките, като "всички".. в крайна сметка, ако светът на говедата на започваше и не свършваше в обора, те не биха били говеда. Не биха се раждали за да са стригани, доени и колени в името на това да са пазени. Играчката на дарпа също, отдавна е мегатъпа за времето си. Това, че се чува възторжено или невъзторжено мучене нищо не променя във фактите.

Така, така... из ефира, медиите и интернет текат всякакви дезинформации и конспиративни теории, как тайните служби ни слагали чипове в мозъците да ни контролират, как изследвали извънземни но ги крият и ни лъжат че не знаят за тях. А в същото време същите тия хора (дето вярват в бабини деветини, таласъми и върколаци) не са склонни да приемат простичката истина: Че DARPA е реална програма, че никой не я крие и там творят чудеса за военните (крият само технологиите разбира се, все пак са военни).

Едните били кравари,другите свинари......ами като чета селско-комуноидната риторика все едно съм на мач м/у цецка и Левски-те използват подобен език и са на същото интелектуално ниво:))))))