Коментари - Най-добрите дронове за под 1000 лв. | IT.dir.bg
назад

Най-добрите дронове за под 1000 лв.

В днешно време изкушението да имаш дрон е голямо, но понякога човек трябва да се съобразява и с бюджета си. Вижте кои са най-добрите дронове за под 1000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Най-добрите дронове за под 1000 лв. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дронът е мания, но и познание! Аз си взех ма много прилична цена дрон от едни пичове Zigifly. Напишете това в Гугъл и там има дронове на прилични цени от Европейският съюз.

И тия дронове са ви за чий .й?

Циганите от село си взеха по един.

Не бих заменил игра на федербал с някой пред подарък дрон. Не бих заменил игра на криеница с шестима пред подарък от шест дрона. Не бих заменил кафе с приятел за предложение да поиграя за един час с дрон.

Колко поста още от все същото ще натролиш бе, за какво се потиш толкова - тук публиката не е много. Като не би си играл с дрон чий го търсиш въобще под статията, чие недоволство се надяваш да предизвикаш с тъпизмите си какво би правил какво не би правил и колко щастлива е била отдавнашната ти младост.

Човек, който нарича написаното от 66 "тъпизъм" е идиот. Моля те, кажи ми, че само се заяждаш.

Едно време, като нямаше компютри и дронове, и луксозни коли хората живееха по-близо до природата и имаше българчета деца.Сега ще отглеждаме бежанци и чекиджийски удоволствия като горното.

Едно време в пещерите колко уютно си ви беше край огъня.... Ма трябваше да ловувате за храна а можеше и вас някой да изяде. Че и мрежа нямаше да поствате тролски хленчове та да ви подхвърли някой кокал господарят.

АКО ЕДИН ДЕН ВСИЧКИ СТАНАТ КАТО ТЕБ, ТОГАВА СВЕТЪТ Е ОБРЕЧЕН. ТОВА Е ОСНОВНОТО МИ ПОСЛАНИЕ. ИГРАЙТЕ НА ИГРИ СЪС ЗДРАВ СМИСЪЛ, А НЕ ТАКИВА, С КОИТО САМО СИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО. ЗАЩОТО ОТ ЗАХЛАС ПО МАШИНИТЕ ХОРАТА ДАЖЕ ЗАБРАВИХА, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ СЕМЕЙСТВА И ДЕЦА, ОСОБЕНО МЛАДИТЕ.

..тука май , някой си прави реклама :)

Купете си дронове за да следите развратните си жени, които се шибат неуморно. Една ми каза, че на ден се оноди с петима, освен мъжа и, а аз обръщам по няколко на ден и се празня в тях.

аха, празниш се в шепи педал загубен

Parrot? Не ставайте смешни, това са скапани продукти и са в класата на играчките. Ако почва човек да се учи да управлява за първи път, един hubsan x4 е напълно достатъчен а и ще се научи да лети без спомагателните системи, защото те отказват от време на време.

Дилъра за балканите на най-големия производител в световен мащаб DJI Phantom се намира в Пловдив ,фирма copter .bg

Syma X5SW защо сте го забравили най добрия евтин дрон и части за него бол... иначе ако ти се счупи някой от по горните чакаш два месеца за части :) серията Syma са незаменими за начинаещи и за начесване на крастата ... средна серия дрон няма смисъл от Syma направо се прехвърлям на 2500 нагоре .. без значение на марката . но там вече са ПРО ...

хората няма кво да ядът, те дронове мронове трошипара нам'коси ми праят...

Иди да работиш ще имаш и ти пари и за ядене и за играчки. С едното тролско хленчене няма да те бъде.

Баце, с тая липса на чувство за хумор, направо си за съжаление.

За какво служат тия дронове, да не заместиха хеликоптерчетата?

E те и обувките заместиха патъците и трандафорите.

ей така се правят големи кинти. Чрез продаване на боклуци на пораснали момченца. Сега си мерят дроновете с колко пиксела им камерата и колко са скъпи.

По-добре от това да си мерят конете и да се избиват по пътищата.

По твоята логика и фотоапаратите са боклуци, играчки за децата, щото има такива модели за тях? И велосипедите? И изобшо сума ти други примери. Има дронове играчки за по 50лв, има професионални дронове за работа (фотография) от порядъка на хиляди долари.

Че фотоапаратите да не са нещо кой знае колко ценно. Като отидем някъде и жена ми ме превръща в маймуна. Застани там, застани там, айде селфи, айде двамата. Луда работа. И защо, за да не погледнем после веднъж снимките. Напоследък взех "случайно" да забравям фотото. Докато хората се маимунят насам натам, не виждат това, за което са отишли. :-) А тези дронове не разбирам за какво служат освен да направиш филмче от високо. :-)

Щом парите не са похарчени в посока храна и разплод значи са похабени, разбирам. Не е да сте малко така устроените - за съжаление....

Злобен, изнервен и заяждащ се. Това си ти. Какво те е довело до това състояния?

Какво е съотношението тегло:полезен товар?

Ми да бяхте обърнали цените в левове, а не да пишете цените в Амазон. Щото това не са дори крайни цени, понеже доставките у нас все още не са чак толкова евтини.

Доставките до БГ от Англия и Германия са доста евтини ако ползваш посредническа фирма (няма да правя реклама сега) 2,20 до 4,40 за кг :-) Забавянето е още една седмица отгоре

Мисля, че на 1-во място в класацията трябва да е ей този: link Най-добрият дрон в класацията!

А ако сте наистина начинаещ си купувате един Syma x5c - за 80лв в E-bay, и докато се учите ако кацне на високо дърво или недостъпен покрив няма да сте вътре с до 1000 лв. Купувате си и 3-4 резервни батерии по 3.5 Евро от е-бай, за да туширате това, че издържа по 10 мин :)

Единственият смислен и по темата коментар.