Коментари - GoPro официално представи първия си дрон | IT.dir.bg
назад

GoPro официално представи първия си дрон

GoPro представи дългоочаквания си дрон Karma, който изненадва със своите компактни размери, сгъваем дизайн и мултифункционалност.

Обратно в новината

Коментари - GoPro официално представи първия си дрон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много окултно име са му дали. Сигурно е случайно.

хората няма кво да ядът, те дронове мронове нам'коси ми праят...

Почни да работиш вместо да хленчиш и ще имаш какво да ядеш.

Е то хубаво го пускат ама то на пазара има вче доста предложения в този сегмент така че не го намирам за нещо супер очаквано

За какво служат тия дронове бре? Май може да свалят самолети, като му сложа една бомба и буум на 4500 м.

въртолетче-играчка за поотраснали момченца, на една добра цена. Тия Гоу Про са яки пичаги. Ей така се обират парите на балъците и се става милиардер.

Всичко добре ама защо да са им балъци клиентите? Това българите полека лека трябва да почнат да научават, че сделка и изгода НЕ СА синоними на измама и далавера, както чалга "културата" им втълпява.

"Сред техническите характеристики на устройството влизат максимален обхват 1000 метра, летене на височина до 4500 метра"!!!! Или пак нещо не съм разбрал...

Има се предвид, че ще може да лети до 4500 метра надморска височина с обхват до 1000 метра

Да, ама да напишат, какво имат в предвид! Благодаря ти за пояснението!

Това са си официалните данни от сайта на GoPro :) Maximum Speed 35 mph (15 m/s) Maximum Distance 3280ft (1000m) Maximum Flight Altitude 14,500ft (4,500m) Maximum Wind Resistance 22mph (10m/s)

Това изглежда много готино. Дали ще го пуснат у нас?

Отдавна пазаруването от амазон и останалите големи онлайн вериги не е проблем за нашите географски ширини. А и ще спестиш някой лев - дори с доставката ще излезе по-евтино от местните магазините.