Коментари - Биоботите - бъдещето на разузнаването (видео) | IT.dir.bg
назад

Биоботите - бъдещето на разузнаването (видео)

Научни екипи по целия свят разработват роботизирани насекоми, които да се използват за разузнавателни мисии или спасителни акции.

Обратно в новината

Коментари - Биоботите - бъдещето на разузнаването (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

онзи ден ликвидирах едина паяк-разузнавач. шпионираше ме в банята гадината...

обсебени от жестокив рагове учени и други презобени със спец наркотици /позволяват обемен пълен контрол от иноземни наркомани произвеждат все по опасни техники целящи пълна ликвидация на живота в нашия общ дом - тъй наречения крайна ФАнерозоя

2тубички спрей за насекоми , и му се разказа играта на разузнаването дето ще изхарчи милиони да им върже камери и микрофони по краката на насекомите! Или ще им слагат противогази!?

Това си е жив садизъм. И никакви "научни" цели и постижения не могат да го оправдаят. Сложете се на мястото ма насекомите - живот без свободна воля. Това ли е "желаното" бъдеще?

не съм много убеден че насекомите имат по начало свободна воля...

Не мисля, че е бъдеще, най-вероятно някои служби отдавна разполагат с такива, а и могат да контролират и по-сложни животни, като птици, например.

На първи април могат всичко да контролират.

раиддддд не помагааааааааааааа

Фирмите за дезинфекция да закупуват такива роботи и да избиват хлебарките с роботи-хлебарки! Навсякъде ще могат да влизат. Ще стане като във вица с малката синя хлебарка.

Това го чака човечеството.

такова трябва да монтираме на БГ депутатите че хептен безмозъчно се движат вече :D

Правописа. Бръмбара коборг, или Бръмбара Кобург. Или Бръмбъра Цара.

Думата "киборг" идва от английската "cyborg", което е съкращение от "CYBERnetic ORGanism". Думата "коборг", подобно на когенератор, ководещ, копроцесор и други идва от допълнителен организъм (който в случая не е кибенетичен, а биологичен)...