Коментари - Джеф Безос обсъжда планове за трилиони хора, които да живеят в космоса | IT.dir.bg
назад

Джеф Безос обсъжда планове за трилиони хора, които да живеят в космоса

Според милиардера космическите станции са по-практични за обитаване от планетите

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Джеф Безос обсъжда планове за трилиони хора, които да живеят в космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Рая сигурно или "Островът" и само за много, много специални.. Тоя е от кръга на сатанистите. Фак Ю

1000 моцарта звучи, прекрасно, но също и 1000000 безоса ни очакват там според статистиката. Затуй по-добре 1 Моцарт, пък безос ще го пратим в орбита да проучи.

Болни педали с пари

толкова сладки приказки, доигра ми се старкрафт

Звучи добре, но трябва да се въведат и малки изисквания за достъп. На първо време да не се допускат религиозни фанатици и руснаци на борда на тези хабитати. Едните ще искат да взривят всичко, а другите да се напиват и завладяват всичко.

колко ИЗЛИШНИ ХОРА има в САЩ! По цялото крайбрежие на Тихи и Атлантически океан и щатите където те вали сняг, улици и паркове са претъпкани с ИЗЛИШНИ ХОРА. БЕЗДОМНИЦИ. Явно ПОРЕДНИЯТ ВИЗИОНЕР не ги вижда, но мечтае за парите от печалбите на "космически обиталища"?! Мъск е по-скромен: създаде работещи търговско-технически продукта, които са на абсолютна печалба и скъсва нервите на нефелните си "колеги визионери".

Трябва да качват само педали като тем,та да земете да изчезнете веднъж завинаги.

богати тъпаци. Вместо да харчите милиарди за простотии започнете да залесявате планентата за да не се превърне в Марс. много по евтино и осъществимо е. Латинска Америка, Австралия, Сахара. Ако станат зелени и температурата на планетаат ще се намали и климата ще се нормализира.

Конопа расте на ВСИЧКИ видове почви, укрепвайки ги. Спира заблатяване, отмиване с порои, създава влажна среда в сухите райони. 2 метра височина на гъсто залесена зелена маса. От коноп се правят екологични дрехи, хартията е невероятно качествена, спестява се сечене на дървета, служи за топлинна изолация в строителството, Хенри Форд произвежда за своят МОДЕЛ-Т и пластмасовите детайли и БИОБЕНЗИНА от коноп. Конопа създава мащабна заетост на безработните. От 30-те на 20-ти век конопа е обявен за наркотик, поради конкуренцията си на нефта и нефтопродуктите. Дотогава американските фермери са плащали данъкът си чрез бали коноп в държавния резерв на САЩ. Днес коноп не се произвежда. Днес се произвежда марихуана за пушене, под държавен контрол с огромни печалби от разбиване на здравето на "пушещите".

Но това е логичния път на човечеството. Е, Ганя знаем, че е специален - него не мож го замъкна в някакъв си Космос - той си е добре с чалгичката, ракийката, да побийва жената - там му е силата !

Ганя, ама е оцелял 1300 години. Съмнявам се да има народ, който да има нашата съдба и с насмешка да приема нещата..... п.п. Виж задокеанските си братя за 200 години как деградираха. В Копривщица има скинове на повече години от Държавата им !

И да си изстреля най-накрая тоя блу Глен, че го чакаме 10 години.

Не се вживявай, ние така си правиме рекламата на дюкяна. Продаваме на консултация в дюкяна "Амазон" чужди стоки и ни трябва голям оборот за големи печалби. Да не сме Мъск.....ЧЕ ДА ИЗСТРЕЛВАМЕ "Фалкон" всяка седмица!!!

Не може да си облече бял потник, да го покапи със шкембе чорба докато си пълни тумбака, да си сипе домашна ракийка докато псува жената, че не му е изпържила добре кюфтетата и да си гледа рахатлъка, коментирайки политика с телевизора, ами е тръгнал да мисли за бъдещето на човечеството... Какъв тъпънар!

що не си види личната карта и егн-то и да си изживее с кеф оставащото, ами тръгнал и той фантаст да става

тоя е тотално сбъркан

тоя що не си гледа чартовете ами се занимава с несвойствени дейности като мислене

Ами то добре е да има и резервен план за човечеството да се паси от самоунищожение от ядрена война,заради простотия,алчност,васт,пари и влияние на някой КГБ диктатор,удар със астероид от космоса !

Може Безоз за ватниците да е луд,но реално кат Путин тъй луд няма на светът е прозрял отдавна дядо Иван Вазов!

Живеем на такава хубава планета. Всичко си имаме, нооооо ние длъжни сме да я се унищожим, за да може поредния милиардер, да изживее детската си мечта и да колонизира Космоса . Заради изроди като този са всички беди в момента.

То планетата Земя е хубаво но Путин може да я унищожи със най мощните православни,братски нам руски ядрени бомби! То астероид да унищожи земята е по малка вероятност отколкото война!

Трите тела“ на Лиу Цъсин

Той ще е първият от трилионите 'ора, в най-убавата совалка.

От всички милиардери, този ми е най-неприятния. Натрупал богатство от търговийка. Сега вече с ПРи минава във фаза “филантроп” , нищо че стотици хиляди денонощно му сортират боклуците в гигантски халета. Сега вече освен пари има и свободно време и започва да се прави и на “визионер”.

Явно не е у ред!? Парите и "белото" са му изпили мозъка и има "бели" петна.

В "Пътеводител на галактическия стопаджия" всички непотребни човешки индивиди бяха натоварени на кораби и изратени в Космоса, където трябваше да колонизират планети, но, всъщност, корабите бяха разбити, за да се изчисти паразитната част от населението. Оцелелите good-for-nothing идиоти се превърнаха в наши прадеди.

Ако Путин унищожи със ядрени бомби човечеството за славата на Русия,няма как да стане то и без това хиляди руснаци и украинци загиват във войната на Путин и няма да видят повече земята и космоса?

Кажи нещо по земно, например, ако ти го навра отзад какво ще се случи.Остави Путин, той не е залък за твоята уста.

Не си реалист, а долен тъпунгер

Az мисля,че вече е късно за такива планове ,Планетата Zемя и Космоса отдавна са притежание на Путин и руските олигарси около него!Космоса също като Крим и Украйна са руски!Сигурно Путин ще унищожи човечеството за да остане единствен господар да се наслаждава на своята Zемя и Космос!

То докато му сработи системата, така или иначе ще живеят хората в космоса.

Докато му сработи плана , хора няма да са останали!

Неосъзнато мечтаех за супер енергизиращо BMV в портокалов салон с тъмносиня каросерия или грейпфрут с лилава каросерия, с муцунки на мацки :) Докато от СУ ми взеха милиона изпод носа. Jeff, make my dreams come true :)

На мен ми стига само той да иде в космоса и да не се връща.

АА деде и Путин да отиде във космоса със Безос и да не се връща!

Хора с такъв поглед навремето направо ги прибираха по лудниците . А пък сега ни дават акъл .

За да има трилиони човешки същества какво ебане трябва да настане????

Бате ,остави на нас тая работа,а вие ще бачкате до посиряне

Този тип космически станции се наричат Цилиндри на О'Нийл. В тях няма нищо фантастично от физична гледна точка. Просто построяването им в космоса е много скъпо на този етап. При всички случаи обаче ще е по-евтино от тераформирането на цяла планета.

Навремето като гледахме фантастика как хората се заразяват,умират или се превръщат в зомбита не вярваме, а ето, че стана! Няма да се учудя и това да стане! Един малък кръг от много богати хора управляват света и правят това което за тях в бъдеще ще е ок!

Яяяяя, тоя явно е чел много научна фантастика, най малкото Айзък Азимов

Така глупаците които налапат тази въдица, ще си плащат и въздуха който дишат. Това е върховната бизнес цел, защото в съзнанието на това същество, освен пари друго - няма.

А откъде ще ги вземеш тия трилиони "човешки същества" ?!? Защото първо сме 9 милиарда и второ освен идиотите, никой друг няма да има желание да ходи да живее в някаква и метални кутии!!!

Ако наистина го мисли това значи е: - или болен психопат - или безскрупулен експлоататор Да размножаваш човешкия вид, за да го тъпчеш в тенекиени кутии да бачка в космоса е брутално и безчовечно.

Ааа стига бе, ние тук не работим та там --нанайси

Явно е шмъркал прекалено много златен прах, за да плещи такива глупости.

начин да просъществува човечеството е да се редуцира популацията. Това е просто едно от многото уж хуманни,уж завоалирани предложения. Във фантастичната литература даже има много варианти как ще избираме достойните,които ще видят истински дървета,море, небе и ще дишат атмосферен въздух.

"Земята в крайна сметка ще се превърне в дестинация за почивка, което ни позволява да се качим на совалка, за да я посетим, по същия начин, по който бихте могли да отидете до националния парк Йелоустоун", По-вероятно е Земята да стане частно имение на някой олигарх като Безос. Останалите трилиони ще живеят натъпкани в космически станции срещу космически наеми и ще плащат още за въздух и храна с безкрайни кредити.

Има такъв фантастичен филм-Еразум май се казваше.

БезOS да отива да живее там. Точно такива иноватори са нужни в новите не изучени територии! Да се вземат всички подобни и да отлитат.

неизучени*

а тоя само сменя коврите...

тия трилиони бе, суздьо? "Родила едно, че не могла половинка!" - не си ли чувал девиза на съвременната българка? Или ще направите някакви изкуствени барбекюта - в тях да втасват?

Аз на три ракии, ако знаете какви ги плещя...

Космически Титаник с еднопосочен билет за вас, докато бай Безос се развява с частната си яхта по земните морета. За колко време космическата радиация ще им види сметката?

Яко е изперкал.

По-скоро обсъждат, как да пратят няколко милиарда в небитието! Ако така му казват на космоса... Сатанисти Сър!