Джефри Епстийн пазел компромати за Бил Гейтс

През 2010 година съоснователят на Microsoft имал афера с 35 години по-млада от него рускиня

Обратно в новината

Коментари - Джефри Епстийн пазел компромати за Бил Гейтс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руска златотърсачка си хванала по-възрастен чичко милиардер…Нещо нечувано и невиждано у нас и по света.

Може да е украинка ;)

То на запад вече си става компромат, ако мъж харесва жени:)))))))))))

защо ли го утрепаха

Да и неведнъж го е казвал. И не само за Гейтс и точно затова е на това дередже защото много влиятелни личности ги беше страх от информацията която има. Гейтс е едно долно засъхнало лайно

Епстийн, който притежава частен остров с имение и летище, изнудва втория най-богат по онова време човек в света за $15,000 ... Ае, вие съвсем за идиоти ни взимате ... Гейци редовно е пътувал на "Лолита експрес" и най-вероятно се е заигравал и с непълнолетни. Сега се опитвате да ни замиете очите, че на гейци всичките прегрешения се свеждат до тая 20-годишна (по онова време), което не е нито незаконно, нито неморално. И затова ли го отрепаха Епстийн? Щото реално няма ник'ви компромати? Да, добре!

Опитват се да замажат фактите за това, че е вечерял с епстийн многократно и е летял с частния самолет на епстийн. Има коментари, че е ходил 37 пъти на педофилския му остров. Това се опитва, да се омаловажава сега, че той е бил с 20 годиншна и не е педофил. Разбира се, това показва, че е неморален и е изневерявал на жена си. Има и сигнали за сексуален тормоз от негови служителки. Той ни заявява, че ще ни казва как да живеем, какво да ядем, иска да затъмнява и Слънцето, за да се борил с климатичните промени! На какво основание неморелен, забогатял с измами, ще определя бъдещето ни?

Бай Дън постоянно иска да прегръща и целува малки момиченца и да се къпе гол с дъщеря си...

епЩАЙН е името на извратеняка. А когато двама евреи си бъркат в....портфейлите, това е върхът на наслаждението

той и за други е пазел не само за Гейтс, то и затова се "самоуби" в затвора (ей голяма цензура голямо чудо ве)

Пазил ги на Windows лаптоп ;)

Бре що моралисти, вие на тези години бихте отказали на млади мацки. Борисов пачките в чекмеджето ги е давал на 55-60 годишни наборки, нали? А и у нас всички 20 годишни с коли за по над 100 000 евро са красиви и успели програмистки и дизайнерки от индустрията на биотехнологиите.

Вероятно Гейтс и другите "случайно" и многократно попаднали на острова-мечта за фантазиите на марксиста Пиер Паоло Пазолини, целта е била да разговарят с Епстийн за израстването на личността на чаша вино за $5000.00 / бутилката и качествена "захар" за шмъркане. Между две чукания на малолетни момченца и момиченца. Уайнстийн буквално плати чужди сметки с доживотни присъди за осъзнат секс предложен от осъзнали себе си жени. Гейтс и компанията Демократи Марксисти трябва да лежат доживотно за ПЕДОФИЛИЯ. Епстийн открито е пропагандирал, че с деянията си извършвал РАСОВО ОБЛАГОРОДЯВАНЕ на предимно отвлечените от Латинска Америка хиляди деца, преминали през секс островът му. Въпросът е: Кои световни богаташи са посещавали секс-терапиите на Епстийн семейно?

Преминали през секс острова на Епстийн. Той е предлагал деца на "елита" на световните богаташи. Такъв Содом и Гомор не е могъл да съществува толкова дълго без покровителството на политици и супербогаташи.

Монка, ноу си проЗД. Става дума за сексуална експлоатация на деца.