Джо Байдън ще регулира криптовалутите

Белият дом възнамерява да наложи широкообхватен контрол върху пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, САЩ искат да контролират всичко, но в случая, Бай Гън ще контролира само дедовия!... А вероятно вече и дедовия да не може да контролира ;-)

Гледахте ли последното видео на ЧикоКрипто . Там обясняваше как Консенсус имат ключ за контрол над Метамаск с 40мил активни ползватели. Чико препоръчва да се инсталира някакъв странична верига в Метамаск броузера която е децентрализирана и работи на главния Етериум . Не говоря за странична верига като Полигон,хДай и всички останали.Говоря за главния Етериум .Моля погледнете видеото JP Морган са купили 10% от Консенсус и могат да блокират Метамаск ,но решението според него е децентрализираната опция Покет нетуорк .

Само не разбрах как Белия Дом ще контролира нещо, което дори ЦРУ не успя?..

на ви свободен свят и бизнес. Регулацияяяяяяяя!

Мъск инплантира на Байдън супер чип..... който синтезира мозъчните функции и съзнанието на Байдън в супер-био компютър и програма за одит и счетоводен контрол на всички финансови операции извършвани с електронна валута....... МАСТЕР ФИНАНС КОНТРОЛ........

Джо Деменцията не може да регулира мислите в главата си, камо ли криптовалутите.

Къде да откраднатите (конфискуваните) от държавата биткойни? Като не стрували нищо според умните форумни кратуни що не ги раздадат на хората? Какво ще загубят? Ама те са в нечие чекмедже - дали тиквено, дали друго. Щото нищо не струват.

Цялата идея е държавните паразити и кукловодите зад тях е да лапкат и от това. Те не могат да си изкарват прехраната първо защото не могат и второ защото не искат - трябват им роби. Taxation is a robbery. Никой не може да ми попречи да продавам труда си за нули и единички, също както за камъчета или бобени зрънца. Проблема им е че те не лапкат от тая работа нито нули и единички, нито камъчета, нито бобени зрънца. А когато достатъчен брой хора започнат да позлват камъчета, те ще станат по-ценни от хартийките в момента.

Без данъци, значи без финансиране на държавния апарат. Без финансиране държавният апарат не може да функционира и изпадаме в анархия. Сигурен ли си че анархия е това което искаш да проповядваш? няма съмнение, че държавните апарати харчат не 100% ефективно парите от данъците ни. независимо от това права, собственост, ред ... всичко това са достояния които получаваме чрез държавния апарат плащаки си данъците. Без държавата правото е винаги на страната на силния! Каква според теб е причината първия срещнат на улицата да не те гръмне и да ти прибере портфела? не че полицията хваща всеки обирджия, дори обратното тя изтърва повечето, но малкото които хваща са достатъчна причина за повечето от нас да не обират ближния.

Както някой може да те гръмне, така и ти можеш да го гръмнеш и това му е възспиращият ефект. (справка дивия запад) Освен това В природата винаги правото е на по-силния, по-бързия, по-можещия, по-умния. Там равни няма. Искаш да вървиш против природата ли? Колко по-равни се опитвате да ни направите, толкова повече човечеството се изражда и отива към самоунищожение. И не мерси - не искам да хрантутя лоясали мързеливи апаратчици.

Бай Дън отделителната си система не може да контролира и затова му слагат памперс ,същия тръгнал крипто валутите да "контролира"

Криптовалутата е паричната единица на антихриста. Байдън е кукла на Обама.

Могат да регулират само входните точки към крипто света. Тоест следното: - борсите за обмен. От фиатни единици към дигитални. - могат да закриват сайтове като им свалят и блокират ip адресите подчинявайки ISP центровете и блеклиствайки в DNS-и - ще санкционират и налагат присъда на търговци ако хванат обмен/доставка на стока срещу крипто пари. Тоест ако няма касов бон или фактура и тн. - ще направят максимално неудобно употребата за простия потребител. За да го откажат от това да е част от крипто играта. Всичко това подлежи на контрол. За по-запознатите потребители на блокчейни, тези дето са си поддръжници на идеята , за тях горните неща няма да са директен проблем. Те ще си намерят начини за да се покрият. Масата от народ ще е регулиран чрез горното. Това е целта. Масовката. Блокчейна се обезсмисля ако няма участници в мрежата. Те целят да намалят интереса. Това е

и направо да спрат интерната за всички и да ни върнат в каменната ера. Но това вече не е регулиране а унищожаване на криптовалутите, както и на цялата икономика на човечеството, че то и тя нещо е силно дигитализирана.....

Могат го, да - напълно съгласен съм. Тва е идеята де - контрол и вземане на такса. За 'нашо добро', за да няма кибер атаки. За да сме здрави и живи -вакса... Всичко могат. Само да посмеят. Русия е блокирана - икономически. Това само доказва фактите. Те могат...!

Ся тва дето бай бандън го дърдори е чудесно. Да ги регулира тия крипто-пущини. Ама как беджанъм ще го направи? Тя по идея криптовалутата е над/извън финансово-регулационна. Създадена е като блокчейн от хиляди анонимни участници свързващи нещо си в обща задача. Работиш - получаваш награда - койнче. И то е само един цифров код в един цифров портфейл. Как на мамаси у п-то ще ти регулират цифровата илюзия за нещо което е ценно само за тези които го играят? Виж може да регулира криптоборсите които търгуват с криптовалути, ама и това е тъмна индия брат. Аз мога да преведа криптовалута на всеки който има криптопортфейл без да използвам криптоборса, а той ако иска ще ми даде за нея един танкер с нефт. И как ще ме хванат като това са само криптирани цифрови знаци? Аман от идиоти - тя затова е измислена криптовалутата за да не можеш да я регулираш или спираш.

yes...

Я ме отвори как купуваш крипто - биткойн по специално - без да си даваш банковата сметка или карта? Говоря за дебитна карта не кредитна, щото знам че с кредитан карта не става. Я ми обясни какво не е проследимо аджаба като си даваш бакновата сметка?

Копам ЕТН. Портфела ми предлага избор да си ги запазя като ЕТН или да си ги обърна в биткойн. Мога и в други койни да си ги врътна. Не минавам през борса, не се отчитам никъде. Ако искам мога да си купя нещо реално направо с койните без да ги въртя през долар или други хартийки. Има вече много сайтове който ми предлагат стока с доставка срещу тях. Какъв е проблема? Или ще забранят на сайтовете да търгуват срещу крипто? И как точно?

@Отговарям. Дай един сайт където можеш да си купиш кола с крипто, и да приема от независими платци като теб, не от Койнбайз или други такива които са напълно контролирани. Къща? Малките сайтчета и магазинчета който приемат койни ше пикаят кръв скоро. "Или ще забранят на сайтовете да търгуват срещу крипто? И как точно?" - ами много лесно. Ако живееш в САЩ ще знаеш а скоро и където и да било.

добивът на крипто трябва да се забрани. Това вдига цената както на тока така и на персоналните компютри и гейминга.

тоя дядка щял да регулира хаха смях, той не може сам да си регулира акъла

е ти па уж си млад и хич не тий на акъла че дядката е говорител на едни хора малко по умни от теб и мен и него

Крайно време беше. Криптото е една от най-големите измами на всички времена. Но за съжаление не е вредно само за подлъгалите се, а и за всички нас, защото стотици въглищни централи бълват токсичен дим, за да могат шепа необразовани овце да си мислят, че имат независимост от световната икономика.

ама ти май не четеш или не схващаш особенно добре . ами новината е че ще ги регулира а не ги отрича или ги класира за измама и оттам си прави извода че крипто валути пак ще има само тая бясна волатилност вероятно ще се успокои и вкара в рамки което на практика ше се намери заместител на хартиените пари и всичките приказки за незавивимост от евреи и банкери пак са за коша ама всички млади и мУдерни глупчовци верно откачиха по криптото и хукнаха да надиграват банкери правителства евреи и държави което си е малко глуповато щот в крайна сметка пак ги измерват с фиатни пари лев към долар долар към крипто и тей как си внушихте че банката и евреите отпадат незнам

т.нар. крипто бткойни,етер и тн. ще умре точно когато се пусне цифровия долар.

е те са койна стана $ 100 000 и ще расте!!!!

38к УСД бе бунак

Ама ще ги регулира ли?! Щото аз взех че се сетих за Рузвелт и неговата Изпълнителна заповед 6102, с която е обявено че за гражданите на САЩ става криминално престъпление да притежават или търгуват със злато навсякъде по света, изключение се прави за притежателите на някои бижута и колекционерски монети. А държавата "изкупува" златото от банки и частни лица на курс определен от самата нея, пък който си крие ценностите може да влезе в затвора след като му конфискуват златцето, на конфискация подлежи и златото на клоновете на чуждестранните банки в САЩ.

Мда, най-вероятно като нахлуе в банка, то подобно нещо не се е случвало.

Време беше.Тя главата му е извън регулация,ама тия работи са тайна и никой не ги знае.

След като се справи с регулирането на пикочния мехур, вестибуларният апарат и психичните процеси...

Като гледам Путлер не може да излезе от кенефа на Бункера, дали от слаб свинктер или от страх не е ясно

Не са решали не са сложили ръка на криптото. Просто до сега им е било безобидно. Но това вече се променя. Кой се възползвал, браво на него....за другите може и да е късно. Говоря за тези които си мислят че така ще скрият пари и парични потоци. За такива дето искат да спекулират ще продължава да може, макар че златните времена и за това вече е към края си.

Често се води дискусия защо криптото не е валута. Отговорът е прост - покупка на стоки директно с крипто е някакво изключение, по-скоро временна мода. Всеки разсъждава за криптото като спекулативен актив, който ще продаде и с парите ще си купи нещо. Завърти ли се спирала на продажби от спекулативен актив, става тотална щета и колкото повече пада, толкова повече се продава. Не може ли да се случи това и с валутите, може но вижте дори централната банка на Русия намира начини да подкрепи рублата по време на война. Крипотото просто ще потъне и изчезне в ситуация, в която няма централна банка да го защити. Другото е, че е уязвимо на регулации и забрани - зад валутата стои икономика, която продава стоки и услуги в в съответната валута. Стои армия, която да защити държавата в случай на нерешим конфликт. Зад Биткойн стои само вярата, че може да се обмени за истински пари. Който вижда във война шанс да направи пари с крипто, греши. Тази война ще ни върне към много фундаментални активи като бондове, злато, земя, суровини. Поне така е било до сега.

дадох ти минус, защото я няма вярата за която говориш. много сладък коментар от твоя страна, но явно все още не разбирате криптовалутите. целта не е да се обмени за “истински” валути, а да ги заменят изцяло. и това ще стане.

Не само, че нищо няма криптото да замени, но може и парите да си заминат в историята. Опитайте да ядете долари или крипто ... Няма как да стане особено по време на война, не ми се мисли за след ядрена война ...

Ще стане за да може да се "управляват" по - лесно овцете като теб, не се радвай много. Щото ако не ти работи крипто-чипът ще стоиш като гладно циганче пред "крипто" магазинът. Аман от лумпени.

криптото не е валута ... с едно малко изключение - ЕлСалвадор, където биткойна е признат като официално разплащателно средство наред с американският долар. Централната банка на ЕлСалвадор няма пряк контрол на никоя от двете валути, разбира се. Централната банка на Русия защитава рублата, продавайки валутния резерв на банката за рубли. В навечерието на войната той беше близо 700 милиарда долара, но като част от санкциите близо 350 милиарда бяха блокирани. Това сериозно ограничи възможността на Централната банка в Русия да въздейства. Без значение от изхода на войната Русия ще е на ръба на фалита. Има голяма разлика как от икономическа гледна точка стоят нещата в Украйна, Русия и останалия свят. Украйна е в активна война, там всички хартишки отново стават просто хартишки, златото просто безполезно парче метал, земята нещо което само си мислиш че имаш ... виж суровините са друг въпрос. Горива, храна, оръжия, медикаменти винаги са били единствената реално котируема "валута" в период на война. Русия ще си продължава грубо казано както сега просто влиза в много остра и засилваща се инфлация, от една страна е цената на войната, от друга санкциите, от трета чуждестранния капитал напускащ Русия. Останалия свят, горивата ще поскъпнат, малко инфлация във връзка с това и толкова, живота си продължава все едно нищо не се е случило. Не съм военен специалист, но смятам че Украйна няма никакъв шанс да спечели войната на бойното поле. Въпроса е че колкото повече я натискат толкова по-големи икономически помощи ще получи, а врага и Русия на обратното, колкото повече напада толкова повече икономическата обстановка за тях ще се влошава. Всички обичаме истории за героизъм, но рядко война се решава на бойното поле, в общия случай икономиката предрешава изхода на почти всяка война. Путин ни обеща война каквато никога не сме виждали, мислейки си за ядрена такава, но получи война с мащаби каквато не е очаквал, война без танкове, без оръжия и без убийства, но бих казал дори по унищожителна.

като по прост аз да питам - и как точно ще ги получава тия помощи украината? Там няма работеща икономическа структура - киев е в обсада, заводите не работят, държавните структури нефункционират, Централната им банка е затворена, няма движение на парични потоци. Та как казваш ще ги получат тези финансови помощи, че съвсем се обърках? Още повече, че там където Руснаците освобождават градовете вървят рублите.

по старомодния начин - с камиони през границата! не изопачавай написаното от мен ако може! написал съм икономически помощи, не финансови помощи. икономическите помощи могат да бъдат финансови, а могат да бъдат под формата на ресурси, стоки, услуги ... на украинците днес не им трябват торби с шарени хартийки, трябват им торби с храна, оръжия, вода, медикаменти ... пп. ако нямаш нищо против слагай думичката "освобождават" в кавички, когато става въпрос за руската армия и украинските градове.

А нещо пак за иранците да е казал?

Не ви ли омръзна едно и също да дъвчете? Англоговорящите имат накакъв лапсусен проблем с Украйнец и Иранец, защото на английски звучат близко. Вчера англоговорящ журналист направи същото и веднага се поправи.

Нещо като Австрия и Австралия или компот и кап.ут,нали.Нищо значимо,въпрос на семантика ;)

Украиниан-ираниан все тая... Макар че Байдън ми хареса най-много когато съвсем сериозно заяви: "Не съм очаквал че Путин ще нападне Русия, това не се е случвало от Втората световна война."

Тва преди или след като си смени памперса?

Руският подчовек е лапнал дървото и гризе ли гризе! БУХАХАХАХАХАХА

правиш във външния си кенеф,гризеш дървото,ама дали е дърво или замръзнало...............но

Знаеш ли изобщо какво означава майор ?!

тоя байдън знае ли въобще че има крипто валути,за един приятел с деменция питам

Той не може да регулира сам себе си. Напоследък всяка публична проява на Байдън е поредица от гафове. Отделно - САЩ или Байдън ще контролират криптовалутите? Байдън е подписал указа, това не означава, че той лично ще го прави, Стояне...