Коментари - EA е eдна от най-мразените компании | IT.dir.bg
назад

EA е eдна от най-мразените компании

Сайтът за финансови новини и анализи 24/7 Wall St. публикува списък с най-мразените компании в САЩ, а Electronic Arts е на 5-то място.

Обратно в новината

Коментари - EA е eдна от най-мразените компании | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре,че не погълнаха и DICE изцяло, до сега да са прецакали и Battlefield-a

Голямата реклама на новия Star Wars - кампания на страната на Империята. КЕФ! Най-после! Аман от спасяване на галактиката от гледна точка на Бунтовниците. И? Главната героиня (от империята), на 2-3 мисия от кампанията изведнъж разбрала, че Империята била ... лоша и премина на страната на бунтовниците. Това за сингъл плей версията, в мултито всеки разбра за луут боксовете.

Тия боклуци от Electronic Arts, как преебаха цялата поредица C&C...Като се почне от Red Alert, Generals и се стигне до класиката Tiberian Sun!!! Баси говняните боклуци! разрушиха колективите които създаваха такива невероятни игри, и продължиха да пускат на пазара няйкакви идиотски, тъпи и невероятно неоригинални и прости полуфабрикати, и то на невероятни цени!

Айде, тоя и от геЙминг взе да разбира. Бе има ли нещо, по което да не си спец ти бе? Като не ти харесват играй си някоя ватнишка игра, стига да има такава де.

Напълно съм съгласен!

дир-а яко преписва от msn сом с една седмица закъснение.

За други игри не знам, но от ФИФА-та се отказах много отдавна. След като няколко години по-късно играх нова версия, не видях разлика от старата от преди примерно 5 години. Тогава пробвах PES-а и въпреки че и там има слаби години, поне променят начина на игра, въпреки недостатъка от липсата на лицензи и прекръстените отбори. Там променят самата игра как се играе и изкуственият интелект.

Iska vi se da sa nai-mrazeni, fifa i nfs prosto nqmat konkurenciw

Fifa - PES, NFS - Forza motorsport, Grand turismo и Project Cars. Дали няма?

Аха, нямали конкуренция ... напротив, имат. И игрите при конкуренцията наистина се различават една от друга. Я обади разликата между Фифа 2015 и 2016 (примерно) ? Ама нещо да е наистина различно. Просто на Запад са толкова зомбирани, че им пускат едно и също със сменено име и малко козметични промени (другите са през 2-3 серии) и ония си харчат парите и ЕА правят печалба.

Мда, тотално осрха C&C, за това съм съгласен. Може да са най-мразените, ама правят големи печалби, значи им е все тая какво ги коментират в редит и т.н.

Надали Фокс са толкова мразени, колкото ги изкарват. Има едни поне 50% от населението, които гледат именно Фокс. Явно са интервюирали в NY например.

в САЩ почти всичко е фейк но поне облечено в кино лента за разсейване на публиката.