EA пусна сорс кода на Red Alert

Първите две стратегии от серията Command & Conquer ще се сдобият с ремастър на 5 юни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

AK 47 for everyone!!!

Беше ми любимата игра навремето

Работата беше сериозна . Не съм спал с по цели нощи, заради двойката ... Може и да ме вържат, за малко ...

"Kirov reporting! " - още се стряскам като го чуя :)

... Брояча на бомбата ...

ЕА продължават да се гаврят с трупа на Westwood, ще има ли loot box-ове в тоя "ремастър" ? Да си правят НФЛ-ите и ФИФИ-те с подобрени тектури на 5-ия фен в ляво.

Поредната порция промивка на мозъка от западните агенции. Ои наше време нямаше нито компютри, нито такива игри. Ходихме на бригади и лагери и пак си бяхме много по-щастливи. Затова подкрепете Партия Възраждане, за да се върнат ония безгрижни дни.

Що си не ебш пиката майчина?

Когато излезаха тези игри бяхме приключили с бригадите. Вземи си свери часовника или замълчи.

Това беше първата игричка която играха изобщо на компютър! Супер яка! И до ден днешен, превъзхожа ОГРОМНА част от новите заглавия които пускат ...Защото тази игра беше направена за геймърите, а не за тлъстите печалби на ЕА!

Ти пък какво разбираш от компютърни игри. Постоянно бълваш някакви информации за руски оръжия.

Щото е играл на страната на СССР. Тя играта е издадена след падането на Берлинската стена, но това беше единствения начин СССР да победи в Студената война...

Ако имаше война, конвенционална а не ядрена, СССР щеше да премаже западните европедали със се лудите кравари. И това са фактите, самите крави си го знаеха и дебитата от НАТО, не случайно путовците бяха закопали ядрени фугаси по гранциата между Източна и Западна Германия, защото знаеха че няма как да спрат руските танкови и моторизирани дивизии.

Ak47 пак се задълба в тия ядрени оръжия... Ще ще ще, верятностите са много, но реалноста е една и е тук и сега. В момента живеем много по-качествено и по-добре благодарение на НАТО и великия Рейгън. Дори и ти не можеш да го отречеш, ако си бяхме продължили в Соца щеше да видиш ти Command & Conquer. На правешките щайги най-много Марио Брос и Каратегата щяха да потръгнат ;-)

Недей да пишеш глупост! Живеят по добре 3-4 % от населенето мунчо! Всичките тия боклуци педкрати ГРОБари, ДПСари, СДСари и прочие! Виждал ли си какви палати и дворци имат боклуци кат Иван Костова и Бат Боко а?И то след ЦЕЛИ 30 години педокрация, като първите десет години от нея си беше истински кенеф, и едва сега се възтановихме до равнището на 89 година. И сега ще те убият за 5 лева мангалите гласоподаватели на ГРОБ! Пък ти си живей по добре! А да и още нещо! Я понците искаха да павят с нас компютри! Правец 16 си беше страхотна машина на времето! А вече нямаме и промишленост, но затова имаме дупки,мангалски гета, мутри във власта, богаташи крадци, ниски заплати и пенсии и тотална корупция с никаква армия, селско стопанство и промишленост! Факти!

Бах тез японци, дето искали П-16-ката, хаха :))) Изкара я все едно учените от БАН са измислили концептуално нов компютър. А тя си е просто изкопирана от западен аналог както повечето потребителска техника в бившето СИВ. Айде посмали малко, джугай си на C&C-то и недей се пеняви толкова, на мен също ми е all-time favourite (както казват братушките). И аз бича само с Мадър Раша там.

това е една добра мода в последно време - стари златни игри се преправят от ентусиасти в по-голяма резолбция и тн - Age of Empires, Heroes III - а сега и С&С

да ви го начукам с един римастър, неграмотници

Още не е пуснал, а ЩЕ пусне. Чакам с нетърпение, макар че графиката е изометрична.

завръщане в миналото :D

УХА!!!!! :)