Коментари - PayPal се отделя от eBay | IT.dir.bg
назад

PayPal се отделя от eBay

Американската компания за онлайн търговия eBay съобщи днес, че през втората половина на 2015 година ще отдели бизнеса си за разплащания PayPal.

Обратно в новината

Коментари - PayPal се отделя от eBay | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ebay взима от продавача за всяка осъществена 10%, a Paypal 4%. Предполагам им се струват малко.

Abu Talib

ПейПал имат на разположение всиките сметки на нашите вложители.Пробвал съм да се регистрирам ей тъй за сигурност с измислен номер на кредитна карта, даде, че няма такава сметка нито карта. А това означава, че информацията оттам може с натискане на едно копченце и ще ви се изпарят всякакви спестявания во век и веков, а разследването ще установи, че това са хакери или крекери, влезли в системата.

Че не ги "чуваш" нещата не е срамно, но да ръсиш акъл като си неграмотен е вече неприятно!

абе то може, ама това не ти е КТБ - българския клон на руската ВТБ (създадена с указ на Ленин), че да ти изчезнат парите ей така. Тук говорим за финансови институции с традиции, които знаят, че в дългосрочен план ще имат загуби милиони пъти повече спрямо съмнителните 'печалби', добити чрез директно откраднати от сметки на клиенти пари

И да си тъп не си е работа!

Картите имат номера с определена зависимост между цифрите, както и ЕГН-тата. Не става с въвеждането на произволен номер. Карти и сметки регистрирани в интернет винаги са по-застрашени, каквото и да се твърди. Регистрирайте там виртуална карта например и спете спокойно. Не че системата на банката не е правена от хора и не може да се пробие. Абсолютна сигурност никъде няма, справка филм "Мрежата" от преди доста години.

Разбира се, че не може да се регистрираш с "ИЗМИСЛЕНА КАРТА". При регистрация се извършва плашане за потвърждаване на регистрацята, след потвърждаване (verification) на картата парите се връщат по сметката и чак тогава може да се ползва регистрацята. Ти си много прост или наивен за да искаш да се регистрираш с фалшиви данни ......... :)

Ти чувал ли си за CC verification? ??

Това, че нямаш представа как работи нещо не те прави тъп. Но да ръсиш акъл в мрежата като не си информиран значи. По твойта логика, всеки банкомат "помни и знае" колко пари имаш в сметката, в кои сайтове си бил вчера, кръвната ти група и зъбния статус... Спри с филмите и ТВ. Промиват ти мозъка.

Реално когато си вадиш някаква карта тип Виза или Мастеркард, то тези от банката се обръщат (вероятно през интернет приложение) към съответната фирма, за да регистрират карта, а самата материална направа, може и да си е от банката. Не знам. ПейПал пък, когато иска да извърши плащане, се обръща през интернет към приложение за самия тип карти (например на Виза или Мастеркард), а те от там май към банката. Връзката е ПайПал - Виза - банка. При трансакция ПейПал взимат процент и малка такса. Отличава се за евро и долари.

На това му се казва монопол. 5 големи компании притежават Интернет.

zeddd

Какво общо има написаното от теб с нованата? И явно изобщо не знаеш какво е монопол.