Коментари - Samsung представи Galaxy Note 4 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Samsung представи Galaxy Note 4 (снимки)

Samsung представи новия фаблет Galaxy Note 4. Компанията показа и Galaxy Note Edge - версия на смартфона с извит дисплей.

Обратно в новината

Коментари - Samsung представи Galaxy Note 4 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мнооо пари за тая джаджа бе - намалете ги малко...

Вече го има в даскалото

Това с 8ядрения процесор май вече сме го чували,преди известно време пак рекламираха нещо с 8 ядра а на пазара пристигнаха само 4!дано този път не загубят 3-4 ядра по пътя :)

Осем ядрен звучи добре но това ще яде батерия по-бързо от гладно СиганчИ баница. Даже още по-бързо, като Пеевски тава с баклава.

Да, 8 ядра е процесорът, но не работят едновременно, а по 4-ки, т.е. когато се иска произеодителност, работят по-бързите, а когато телефонът се използва за по-ненатоварващи неща, работят другите 4.

Galaxy Note Edge е първия смартфон на Самсунг който не прилича на кошница. Ако имаше опция за друга ОС различна от фейлдроид определно щях да помисля по въпроса. Харесва ми.

Чистият андроид е в пъти по продуктивен от наблъскания с малоумни 'подобрения'. Така, че кво ти пука за операционната система?

Е какво? Не мога ли да имам мнение? Ползвах Андроид 2 години и си скъсах нервите! IOS Wp каквото и да е, само не Андроид.

Ноут 4 не е нищо особено като ъпгрейд спрямо 3, но наистина интересното и иновативно устройство беше Ноут Едж, свежа идея. Най-после да видя нещо от Самсунг, което да не е просто копирано от останалите производители. Фен съм на Епъл и за мен са най-добрите, но силната конкуренция е добра за всички - и клиенти и производители.

Преди известно време Samsung бяха пуснали и друг модел с Edge - не им е първи, просто си пропуснал да прочетеш за първия. Иначе наистина си е добра идея

Напротив, в голяма заблуда си. Note 4 е с друг процесор, много по-мощен като производителност и графика от предния, за фокуса на камерата се ползва чип, който мери разстоянието до обекта на фокус и практически фокусът е наистина светкавичен. За дисплея няма какво да говорим, виждах го на живо и е невероятен. Като сложим и последните нововъведения от S5, се получава наистина едно ново устройство. Аз S5 го пропуснах, защото хардуерът му въобще не отговори на очакванията, а и нямаше какво ново да сложат - просто липсваше по-мощно CPU на пазара. Сега нещата са други, а пък за S6 отсега ще кажа, че ще е с 64-битов 8-ядрен процесор, но аз мисля да не го чакам и да се мятам на Note 4.

Поредния копи-пейст на xerox машината Samsung. Ако сте си направили труда да гледата представянето (един час който няма как да си върна) ще видите една объркана презентация, със сбъркани и непоследователни идей и възможности. А на маркетинг директора определено трябваше да му пуснат субтитри за да се разбере какво говори. Не благодаря, ще пропусна поредната тухла на Самсунг.

iZombi на презентация на Самсунг?!? Не лъжи Зомби, миришеш на скапано отвсякъде. Носи си портативното тамагочи iShit и хич да не ти пука. И не забравяй, че айшитнята се опитва и скоро може да настигне в близката петилетка Самсунг по големина на екрана. Тогава ще ми е много интересно дали ще си купуваш iShit, защото е тухла...Ааааааа, тя ще е ЕЛЕГАНТНА и ИЗЯЩНА тухла, забравих...ха-ха-ха-ха-ха :)))

До като угризката купува части ту от самсунг,ту от ЛГ и ги сглобява в Китай ще си е една проста УГРИЗКА НО НАЛИ ИМА ОВЦЕ И ТРЯБВА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ......:)))))

При Самсунг незнам, ама при теб ей туй е доста сбъркано: "... непоследователни идей ... " но пък е доста смешно, ако се опиташ да го произнеш :)

Разбира се

Отново най доброто :)