Коментари - Експериментална ваксина показва впечатляващи резултати в лечението на рак на гърдата | IT.dir.bg
назад

Експериментална ваксина показва впечатляващи резултати в лечението на рак на гърдата

Участничките са проследени за период до 13 години, 80 на сто от тях са живи, сочи проучването

Обратно в новината
| Редактор : Радостина Димитрова

Коментари - Експериментална ваксина показва впечатляващи резултати в лечението на рак на гърдата | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво ! Дай Боже скоро да се победи и рака !

Дано да е наистина добре действаща ваксина, когато влезе в практиката. И дано не се обърка нещо, че с този цитотоксичен имунен отговор, ако се обърне срещу здравите клетки, сегашните автоимунните заболявания (за които все още няма никакво лечение) ще са като пролетна разходка.

Много мои познати си заминаха от ковид, без да са ваксинирани и без преди това да са имали някакво тежко или хронично заболяване. Нито един ваксиниран- от познатите ми и от техните познати- няма, който да е починал досега.

И колко са тези мнооого твои познати починали от кови.

Ако лекува значи е лекарство. Ако е "ваксина", значи трябва да се постави преди да си болен ... Ха сега да видим, как се тества "ваксина" против рак на гърдата? Ваксинираш здрави девойки и ? Ги заразяваш с рак ? Или как ?

С тестове. Правят ти тест и ти казват, че ще хванеш еди какъв си рак до година-две ако не си изрежеш по един от всички двойни органи или не се ваксинираш или най-добре и двете. И когато го направиш и успееш да преживееш 2 години, значи ваксината е ефективна. Ако ли не успееш - умрял от синдром на внезапната смърт или ДИК синдром и в такива случаи никой не може да ти помогне, а виновни няма.

Кви тестове бе омбре ще ти кажат ще хванеш ли рак. Човек с напреднал тумор , с всички възможни изскедвания,скенери , туморни маркери , биопсии и тн немогат да кажат къде и какъв е тумора и след 2 години шели да ти кажат

В дописаката пише как работи. Това че си чувал само за ваксини за инфекциозни заболявания е проблем на общата ти култура. Никой никого няма да заразява или васкинира без маличие на HER2 тумор.

Ако се зачетете и замислите веднага ще стане ясно, че е пунта мара! А това как била с незначителни странични ефекти като при Ковид разтворите разби всяка проява на оптимизъм! И защо пак ДНК или РНК, няма лошо, но кои клетки ще влючат тая ДНК последователност и колко дълго ще я пройзвеждат и......?

Ако жена ти или майка ти или дъщеря ти бъдат диагностицирани - давай им сяра и мас. На твоя си отговорност. Баси идиотите - пий ракия и си носи новите дрехи. Кой пък ще се хаби да те ваксинира за каквото и дабило? И за какво?

Ако пуснат вирус да избие идиотите България ще остане 2-3 милиона. Но ще просперира.

Ти пък. 3млн? 100к макс. Накъдето се обърна все лумпени. В магазина като вляза имам чувството че съм в зоопарк.

Господ здраве да дава, и здравето да е приоритет на правителството.

Бързо синтезираните белтъчини в човешкия организъм водят до чести форми на рак. Такива са гърдите при жените и тестисите при мъжете. Една подобна ваксина би била голям успех за човечеството в лечението на този вид рак.

Ооо, нова ваксина! Експериментална! Ммммм!!! Аз лично, както и милиони (да не кажа милиарди) хора по света бяхме дотук с каквито и да били инжекции по какъвто и д било повод. Виждайки какво си позволиха последните почти три години, ще карам на сигурно. Нищо, което ни казват, не може да се смята за истина и по подразбиране служи на някаква тяхна си цел в моя вреда. Не, благодаря!

Знаете ли годишно колко жени умират от рак на гърдата? Тази ваксина е огромен напредък и дано наистина работи! Ако сте нямали раково болен в семейството, трудно ще приемете подобна информация.

"Убеден" съм, че го правят за хората, а не за ПЕЧАЛБАТА. И съм "сигурен", че и тази "ваксина" ще мине всички тестове за безопасност в период от 10 години, преди да бъде пусната на пазара.

Лошото е, че 90% умират още от скъпо струващото лечение.

Пускат в храните съставки които причиняват рак като консерванти и оцветители и после щели да спасяват хората от рака. Много са загрижени.

Какви капацитети пишат под всякакви такива статии ... малее , как пък на един/два българина не са дали поле за изява , да обясни на света кое как трябва да се прави. Толкова умен народ а толкова не ни слушат начи :(

Медиите нямат информативна функция, а спекулативна и пропагандна.

Ужас!!!

Ама и за мъжки гърди става ли ? А има хермафродите и ЛГБТ-и и всякакви ...

Само информативно - мъжете също страдат от рак на гърдата, по-рядко, но не чак толкова. Гугълни ако не вярваш!

Всичките 52 пола търсят или гинеколог или уролог.

Всичко най-най-най--хубаво, само да не е задължителна и да няма сертификати.

То рака да не е вирусна зараза бе учени!?!?! Че да измислите и за него ваксина! Сега ще измамят другите ненабучени срещу ковид шарани, да си шибнат и по една ваксина срещу .....рак! А, ще пробутат останалите ваксини срещу ковида на баламите!

Амишите не боледуват от рак защото не се ваксинират и ядат проста не преработена храна ,храна която човечеството е консумирало хиляди години и не е познавало рака.

Те не измряха ли от ковид защото не се "ваксинираха" ? :)

Това пък откъде го измислихте?!? Рак е имало винаги. Просто не го диагностицират. Ядат ли млечни продукти? Щом ядат, значи имат съвсем реален шанс да развият рак. Особено, че млечните продукти в техния случай НЕ са пастьоризирани, т. е. си съдържат яко хормон на растежа.

И като не са го "диагностицирали" от къде знаеш че е имало? Смешно.

Дай Боже!

Сега ще спася десетки хиляди онкоболни и бъдещи такива. ЗАХАРТА е причина за рака (не единствена) . Ограничете я и спортувайте фитнес . За 100 години няма болен от рак трениращ с тежести и няма да има. Във фитнес залите няма диабетици и онкоболни.

Няма печалба от здрави хора.

Ко? сигурно анаболите са много полезни. :-) Освен това НЕ захарта, а влечните продукти най=често са причината за растежа на ракви клетки.

Лъжеш. Раковите клетки се хранят със захарта защото им е повреден естествения начин да произвеждат енергия и това е начин клетката да оцелее но заради повредата клетката се заключва и остава постоянно жива, а клетките трябва да се сменят през определено време, така се получава тумор който расте.

Прав си. Фитнес маниаците по правило НЕ боледуват от рак. На рака му трябва време да се развие. А инфарктът ги гътва бързо-бързо.

Дявола отново иска да излъже хората да приемат ваксината или белега на Звяра. Всичките ми познати с две и повече дози умряха или берат душа с рак и тумори. Другите без ваксина живеят нормално.

Така е.Аман от техните тъй наречени ваксини,а всъщност отрови.

"Всичките ми познати с две и повече дози умряха или берат душа с рак и тумори. Другите без ваксина живеят нормално." Скапан лъжец антиваксърски ! Същия си като Копейката, който го хванаха че се е ваксинирал тайно, иначе плюе по ваксините!

1. Костадинов не е ваксиниран. Ваксинирани са някои от Възраждане. 2. Костадинов не против ваксините, а против задължителното ваксиниране. -- Аман от лъжци!

Ебахти простия, неграмотен селянин е този.

Чак пък всички!!! Около мен е пълно с ваксинирани, включително аз, баща ми, брат ми, снаха ми, че и племенницата ми и всички сме живи и здрави.

Абе и той е като оня по горе на който мнооого познати умрели от кови. И в 2та лагера има лумпени които говорят и вярват в глупости