Експерти: Жените трябва да навлязат в сферата на изкуствения интелект

Важно е жените да бъдат представени в компанията, което включва и пряка подкрепа от страна на колегите мъже, смята вицепрезидентът на Chubb Group Джули Дилман

Обратно в новината

Коментари - Експерти: Жените трябва да навлязат в сферата на изкуствения интелект | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАРАДИ МАЛОУМНИЦИТЕ ПО ВИСШИТЕ ЕТАШИ НА ВЛАСТТА и ИДИОТИТЕ ОТ ПАТЕНТНОТО ВЕДОМСТВО, БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРАВО ДА ИЗПОЛЗВА: КИСЕЛО МЛЯКО, РАКИЯ И ДРУГИ, ЧИСТО БЪЛГАРСКИ ПРОДУКТИ! ФРАНЦУЗИТЕ СА НА ПЪТ ДА СИ ПРИСВОЯТ БОГОМИЛСТВОТО! КАТАРИ, ИДВА ОТ "QUATRE", КОЕТО ОЗНАЧАВА ЧЕТИРИ(ЧЕТИРИТЕ ЕВАНГЕЛИЯТА, КОИТО БОГОМИЛИТЕ СМЯТАТ ЗА ИСТИНСКИ, А ДРУГИТЕ ЕВАНГЕЛИЯ ЗА ТЯХ СА ФАЛШИВИ)!

Наистина е тревожна диспропорцията мъже-жени в мините, тежката металообработка, пожарната, дърводобива, пътното строителство, зидаро-мазачите, общите работници, сметопочистването, товаро-разтоварителните дейности, борба с бедствия и аварии и т.н. Феминистката прокуратура да се самосезира...

Хмммм е кой им пречи, да навлизат. Четат, учат, равиват се и после като стигнат необходимото ниво ги взимат.

Гаргамелката е идеалният кандидат! Достатъчно е само да дигитализира и да иновира гениалния си естествен интелект върху силиций - нещо, в което тя е несъмнен световен капацитет, и готово!

че първите роботизирани проститутки с ИИ ще са от "женски пол"... (освен ако не ги накарат да си самоопределят пола преди това)

Тук съм за коментарите на инселите

Достатъчно е блондинките да се боядисат в черно и ето ви изкуствен интелект!

Ако скоро направят изкуствен анти-интелект - може...

Може. Ама ще трябва и изкуствения интелект да влезе в жените.

Евроатлантически простотиии. За такива като урсулка има диванчето на Ердоган.

Отде ви изравят бе.

"от де га изравят", ама за разлика от тебе измисля по нещо ново и оригинално, отколкото да цикли от години на едни и същи малоумни фрази.

Който разгадае логиката на жените, ще помогне и за quantum computing алгоритъм-а И при двете има едно състояние “maybe”, може да е нула ама може и да е едно - зависи от настроението

Зависи от деня в месеца

Косурът ни е ИИ с женска логика! А логиката бива три вида - формална, математическа и женска. А последната няма нищо общо с първите две...

Дилдо с AI ще свърши ли работата по добре ;)

През 1999/2000 се занимавах с джамбазлък от Германия. Веднъж посетихме, в Дармщат, невероятна италианска пица-ресторант. На вратата ни посрещна истинският Дон Жуан. Италианец в 50-те, с открито чело, усмихнат, едър и здравеняк, със запретнати ръкави на ризата, откъдето жестикулираха здрави космати ръце. Магнит за жените. Веднага пренареди няколко огромни баварски маси в ресторанта и нашата група седна заедно с германско семейство на средна възраст. Били вече затворили бизнесът си дилър на японски коли. Кризата от обединението на Германия. И докато летяха най-невероятните пици на смета към нашата маса, обилно поливани с наливна германска бира, собствиника-италианец влезе 100% в ролята на Дон Жуан: - La Dona, la Dona трябва да бъде обичана, носена на ръце, да кара мъжа да извършва подвизи ... Съпругата му гирманка стоеше на касата и с любов гледаше поредната серия от репертуара на емоционалният си съпруг. Синът и дъщеря им студенти, работеха вечер като келнери в семейният бизнес. Тогава този италианец обърна нещо в мен, да мисля всеки момент, когато съм с жена, че тя е жена и аз трябва да видя в нея това, което да ме накара да полетя в облаците и да изнършвам подвизи за тази жена. Не съратничка, не колежка, не труженичка, не партийна Другарка а Единствената La Dona.

Да изпитваш това към твойта жена - ОК. Към всички останали? И очакваш ли всички останали да изпитват същото към твоята.

Защо, нямат ли си естестве?

Сутрин ме изпраща бяла грижовна съпруга до вратата, като холограма. Вечер ме посреща на същата врата какао с мляко, отново холограма. С която можем да разговаряме за израстването на Личността през Неокласицизма на чаша "Бордо" реколта 1983г, между 2 ръкоблудствания от моя страна. Няма мигрени, цикли, неврози, истерии, тъщи. Когато включа AI , винаги е готова.

Че те постоянно са си там.

На чатърбейт?

В България средностатистическите жени са доста по-интелигентни от средностатистическте мъже; еволюционен резултат от доста десетилетия изтребване - макар не физическо - на мъжете имащи шанс да напреднат/успеят, на жените никак не им е лесно да намерят някого дето не е обикновен смачко. Та обществото тук би спечелило ако ролята на жените е по-главна; но пък Z поколението сякаш почва да излиза от положението мъжете да са без шанс та все тая. Не навсякъде е така предполагам. В Германия - където съм живял достатъчно дълго - знам, че не е.

Дрън дрън дрън....не бъркай интелигентност с интелект.....мъжете като общо имат по-голям интелект от жените (дори физически мозъка им е по-голям от женския)... почти всички изобретатели са мъже, почти всички научни открития са направени от мъже, почти всички открития географски научни икономически и т.н. са направени от мъже ...най-големите математици са мъже, най-големите умове във физиката са мъже....така че твоята измислена статистика си остава измислена...а най-големите философи пак са мъже...

Господин dp или госпожо, не знам, може да ти се иска по незнайна причина да изравниш нещата, но природата си знае, кой за какво е по-добър. Мъжете са създали за добро или лошо огромна част от този свят, ползите от който черпят и жените. Аз просто искам жените да създадат нещо което да е полезно и да помогне за развитието и на мъжете. Другото е бла бла.

В една компания мястото и положението ти трябва да завист изцяло от способностите и резултатите. Не от пола. Ако изявя претенции и че се смятам за жена, автоматично по-високо положене ли ще имам?

От когато позволихме на жените да сядат до нас на масата, от тогава ни се качват на главата

Мда. Нека. То мъжете имат от другия, така че там не трябва изкуствен.

Не съм сексист, но тия дивотии вече придобиват застрашителни размери. Ей така се съсипват не само цели отрасли, но и цели държави.

Първо смятам за изкуствено деленето на хора по пол. Жени или мъже, те са граждани преди всичко. Служители. Играчи на пазара, както щете го разбирайте. Така поставен въпросът изглежда като идеология. Или религия. Второ-откъде следва че трябва да спазваме това наложено от нищото правило. Кой казва, на какво основание ни вменява задължения, които не са изрично записани в никакви закони. Трето-що за странности са врявата около една компютърна програма, гръмко наречена ИИ? Изобщо наложен силово феминизъм в спорни и несъществуващи проблематики. Медиен пълнеж с празни приказки.

Дори ако не искат?

Като нямат естествен така е.

"Жените трябва да слушат по-малко, да говорят повече и да седят в центъра на работната маса, излъчвайки самоувереност"

Те и сега са навлезли там - блондинките са боядисват в тъмни тонове

Виждам бъдеще на киборги и хора с роботизирани части. Виждам как това ще доведе до конкуренция между тези естествените срещу тези изкуствените. Виждам как тези изкуствените ще натиснат естествените. Точно както да имаш пистолет срещу брадва. Виждам, как естествените ще изчезнем и виждам, че човечеството ще създаде чудовище, което ще го погуби като вид. Новият вид киборги-хора ще властват над материалния свят. Ще изсмучат ресурсите до последно. Когато дори ще може и да пътуват из космосът, защото вече тялото им не е от тъкан, а от издръжлива сплав. Кислород ще имат неограничен, както имат в космическите станции, просто новото устройство ще е с размер на телефон. Няма да старееш. Няма да има нужда от храна за стомашните нужди. Ще станат вечни на цената да не са естествени. Мисля, че това е станало и с нас човеците. Ние сме убили нашия създател.

Тоест. Ако разказът е верен и сме създадени от 'кал'. Материал. Ако съзнанието и духа е просто енергия в средата в която сме заключени - кал. То поначало сме вечни, но без да го съзнаваме. Защото материалното въплъщение ни ограничава до средата в която сме. Това, което става е, че търсим начин да преодулеем този 'кал'-ен кафез и да излезем от него. Съответно май идеята, че идваме от астероид е идеална. Реално това е начин да оцелеем. Астероидът е друго наше тяло, което сме използвали за да се приземим на земята и да я заселим. Точно както ако сме киборги ще можем да стигнем по-далеч из космосъ. И отново да се разбием - нейде. Някой от нас ще се превърне в - създател там. И всичко това се повтаря. дух-тяло-дух-тяло. Всяко следващо прераждане в тяло, губи част от енергията на духа. Затова все повече губим духовността си. А все повече трябва да се подхранваме с духовност, за да се преродим. Затова сещайте се от ереме навреме да палите свещ, да се приземите в реалността, за да дадете шанс на духа ви! Независимо от финансовото положение.

*Забележка: Изкуствен интелект все още няма. Това е чат-бот.

Че кой ги спира, да навлязат ако имат мозък но май той им липсва. За каква подкрепа на жените се пише, мъжете някой подкрепя ли ги?

Е как за каква, те самите си го пишат като пУТкрепа. На теб едва ли ще ти хареса ама кой знае, цял културист си смени пола заради едната пУТкрепа, хахаха

Жените влизат в сферата, в която искат. Знаеш ли защо има играчки за момчета и играчки за момичета? Защото това ги подготвя за ролята им в живота. Жените да се грижат за дом и деца, а мъжете да ги пазят от злодеи и бедствия. Най-най-просто и кратко обяснено.

Нещо като патерицата ли е това? Да се отнесем с разбиране към ощетените от Бог

Първо да нвлязат в естествения.

това ще роди доста вицове. От сега ми идват разни въпроси ;)