Електронна любов

Скоро ли ще настъпи моментът, когато човек и робот ще създадат двойка? А какво идва после?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ни стигат естествените коври, ами дайте и електронни да направим!

Как ще стават бебетата, и след това кой ще ги възпитава и ще им дава личен пример в живота? Роботът ли? "Тя"?

То днешно време всеки си е забил погледа в телефона и невижда по-далече от носа а и мацките са надути .Трябва да спреш пред фитнеса или кафето с последен модел ауди или мерцедес или G иначе въобще не те поглеждат - така наречените хранилки а нормални и скромни момичета вече няма . И за жалост идва на помощ надуваемата секс кукла или робот и т н .

Чесно, имали някой който прочете тези глупости от началото до края?

То ще отиде половината уикенд...

Мъжът има на разположение части от секундата за да обхване с поглед силуета на една жена и да и погледне в очите. Нарича се мъжки модел на приемане на светът: мъжете подхождаме от общото към частното. От щриха към детайлността. След тези части от секундата се задейства половият човешки орган - МОЗЪКЪТ. Силуета и блясъкът на очите на Любимата жена се запечатват в ДНК-то на мъжа. Ако той е разделен от Нея .... ще я търси всред милиони други жени и никога няма да я открие. Това се нарича Божественна искра и за нея няма математически алгоритъм. Защото Тя е във всяко нещо и състояние.

Ти верно си за психотерапевт. Математически модел за "божествената искра" няма, защото такова чудо не съществува. Така де, във философски смисъл съществува точно толкова колкото и еднорозите и самодивите. Нищо от това, което преживяваме, не се запечатва в ДНК-то. Е, освен радиоактивното облъчване разбира се, но това е друга тема. Ако беше иначе, щеше да могат да се четат спомени само от една кръвна проба. Така че, пий си хапчетата и не се тормози с неща, от които не разбираш.

Де го чукаш, де се пука. Е, аз явно поне съм с образование за разлика от теб. Обяснявам ти, че бог няма и че глупостите, които си изръсил с ДНК-то, са точно това - глупости. За какви алгоритми и роботи съм говорил, само ти си знаеш. Е, явно четенето на текст с разбиране не е от силните ти страни....

LOL, тоя пак си е изтрил поста между двата твои. Жалка работа.

Толкова ли не останаха истински жени и мъже по тая земя та се налага да чукате пералнята. Робот - просто високо технологична тенекия. Никога няма да достигне нивото на човека по отношение на чувства и усещане. Все пак природата бая годинки си е поиграла за да направи от нас това което сме. Вместо да се занимаваме с глупости по - добре да обърнем повече внимание на нас самите, че напоследък май хората сами се превръщат в роботи.

Както и да го наричате, сексът с робот си е чиста проба онанизъм, макар и високотехнологичен.

... за правот на работа на секс-труженичките. Така и така, идва "зеленото" торнадо и затварят въглищните централи и наивниците, които там се трудеха, ще спрат да си плащат ЧЛЕНският си внос. Рано илио късно ще има нова вълна профсъюзи, които ще защитават правата на AI и роботите. Човечеството може да се самопогуби, но алчността му и преследването на целта по най-краткия път - никога:)

Кво толкос... ОТдавна съществуват секакви изкуствени органи - и мъжки, и женски, та чак до надувни кукли. Секс-роботите са съвсем същото, само малко по-усъвършенствани. Никой не се влюбва в тях, само ги... таквос... И така ще бъде. Докато не придобият съзнание. А това все някога ще стане, ако не се самоизтребим преди това. После те няма да се влюбват в нас, щото ще сме прекалено елементарни и ограничени за тях. Че и кирлилви и смрадливи. Все едно човек да се влюби в жаба. Който не вярва, да гледа Тя/Her.

Откакто си купих вибратор не ми трябва мъж. Без нерви и изневери. Вибратора ме чака на нощното шкафче винаги готово за любов.

И как тос вибратор проверява посред нощ за странни шумове?

А гледате ли телевизия заедно? Излизате ли с приятели? Ходите ли на ресторант?

Статията е точно за това ....Вибратора да се облече в холограмно изображение. За 100% виртуална, реалност.

Купих си кукла за 700 лева и изгоних гаджето.

Куклата мусака прай ли?

Щом има търсене ще има и предлагане. Наскоро пишеше как секс куклите правели повече пари на ден и се радвали на значително по-засилен интерес от труженичките в някои от австрийските бордеи. Онзи ден имаше новина как към компютърно-генериран камгърл аватар има повече интерес от реалните "изпълтинелки" в един известен сайт. На някои места в ЕС има отворени цели клубове само с VR и секс-кукли, които правели толкова много пари, че се заговори да им направят специално законодателство. Интереса клати феса, дет се вика по български.

бейби-роботчета?

не може ли просто да си лежим в матрицата и да ни прожектирате в мозъка секс

Добра идея! Не е зле мъжете да станат независими в това отношение от жените. Мноого пъти, откакто свят светува, тласкани от нагона, мъжете правим глупости и жените ни експлоатират. Ако има такива варианти за субституция на женският пол, то това ще доведе до свобода на мъжа.

Хахахаха...импотентни жалки скръндзави и жалки мъжленца тука, живеещи с майките си докато умрат за да не им вземе жена им и децата им разпаднала им панелка

Не злобей, жено! Ако можеш :) В постинга ти прозира женският ти, алчен и използвачески манталитет. Това е бъдещето. Ще ви се наложи да се оправяте без да муфтите мъжете, заради заложения в тяхното ДНК нагон.

Дейба! Засто не разбраф порано. Немало е нужда от валиум

"сесктех" Ти да видиш!

Хубави времмена дойдоха. Деца с родител 1 и родител2, срещите по Скайп , даже празнуване на поводи, съобщения, заместващи целувка , усмивка и поглед. Любов и секс с машини в опаковка. И знаете ли какво: Дано когато това стане масова практика, да има начин за телепорт в миналаото като лятна почивка или боннус.

Аха статията е писана от мъж - веднага си пролича. Мъжете били “жертви” и сексуално фрустрирани и затова им трябвали роботи? Без коментар.

Миче, явно е, че нищо не разбираш от мъжките потребности. За да ти се изясни ситуацията, ще ти направя аналогия с храненето, понеже и сексът за мъжете си е такава органична необходимост. Човек трябва да се храни редовно, за да е здрав. Може волево да се ограничава, но това се търпи само до известно време. Особено ако наоколо се разхождат незахлюпени ароматни гозби. За да не изпадаме до диващината да бъркаме по чуждите тенджери, трабва да си правим от време на време сандвич или пък да се молим на домашната печка да ни пусне нещо. Но когато трябва да врънкаш две седмици печката да ти даде нещо за ядене, нещата започват да стават нетърпими. И тук не говорим за някоя засищаща глада мусака или баница. Не, става въпрос за блудкава рядка супичка. И на всичкото отгоре трябва и да сме благодарни за нея. И после печките се оплакват, че на някого не му издръжали бушоните и, подивял от глад, им изпотрошил фурните. Не искам да оправдам изнасилвачите и насилниците. В крайна сметка и с рядка супичка се преживява. Но все пак се надявам, че това обяснение дава известна перспектива на тяхната гледна точка и защо мъжете наистина сме жертви и сексуално фрустрирани.

да пише такава дълга статия - изобщо не я прочетох - гледал съм Блейд Рънър 1 и 2

Те това е цивилизационен избор, ама за какво им е толкова много кабели и пластмаса на младите. Я им направете един "умен" телефон-вибратор. Разбира се със сменяем наконечник - за всекиго по нещо.

"Любовта дълго търпи и е милостива; любовта не завижда; любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината, всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи. Любовта никога не отпада; " 1 Коринтяни 13:4‭-‬8 Любовта е несъвместима с Егоизма, Егото и Гордостта. Любовта никога не може да бъде пресъздадена чрез машина или AI . Чрез AI , машини или роботи могат да се задоволяват нужди и потребности като- Егоизъм, Его и Гордост.

Самуиле, Говорим за сeкс, не за любов...

„Никога не казвай никога!“

Очаквам по темата да се включат една дузина стругари и фрезисти, които да разяснят тънкостите при взаимоотношенията с машината и в частност любовта. Или както пишеше на табелката във всеки цех с металообработващи машини "Машината обича ласка, грижливо гледане и смазка".

Много интересна статия.

На 28 дена ли им се сменя маслото или се гледа "пробега"?

Чак американски идиотизми.

Става апокалиптично за нормалните